Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

QUOTE(kaunas @ 2006 10 29, 17:48)
[Papildyta:
mes statomes nama ir aisku klaidu stengemes isvengti .. galbut visu dar nepamatem. ziurejom pas draugus klausinejom ko nedarytu ar darytu kitaip ...
"klaida" vonios langas" - cia vienoj vietoj kur nusileidom architektams  kazkaipnepagalvojom. Vonioj langa idejo i pati kampa. tai sviesos atitinkamai tik kampe ir yra ... teks klaida taisyti , baltomis lubomis bei gan sviesiomis plytelemis. gal pasitaisys tikiuosi.
o siaip langus stengiems kambariuosie daryti kiek imanoma per viduri ir 2.1mtr. -13-14kvd. kambariaui sviesos uztenka.
dziaugiuosi kad nesigundem "zaveisiais" kampiniais langais... sviesos tik kampe , opats langas  didesnis. o dar kampe kolona (dazniausiai taip buna ) tai varstomas tik is vienos puses --- kaip langus reiks valyti -neisivaizduoju. cia pas kaimynus.  biggrin.gif
O kokio dydzio kampinis langas? g.gif As irgi toki pasidariau vonioje verysad.gif

pas mus vonioje ne kampinis langas bet kampe -1mtr plocio.
jei pas tave kampinis vonioj - tai turetu uztekti sveisos kadangi vonia turbut ne 20kvd. cool.gif ???
pas mus dar prie pat kalno ( tai dar maziau sviesos patenka)
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 10 06, 13:18)

dar vienas super patarimas bent jau mums, statantiems namą. garaže būtinai pasidarykir kriauklę o je iyra galimybė ir vonelė nedidelę. Grįžę iš lauko sakykim po kokių kasinėjimų gėlynų ar šiaip po grybų ar žvejybos visus purvus ar šiaip sakykim žuvį nusiplausit, nusivalysit ten  thumbup.gif  thumbup.gif . Nereiks tokių brūsų į kambarį nešt. O turint omeny, kokie vaikai iš lauko grįžta tai ten gerai ir juos , per garažą įleidus išmaudyt su visais rūbais  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

geras patarimas,nors ir senas, pradėjau balsu kvatot.
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad mažiems vaikams -kuo margesni tapetai, nes ''sienų dailei'' vistiek laikas ateina, o kambariui, kuriame daugiausia būnama tik jau ne tamsi vienspalvė danga, ar kilimas(ką mes ir turim, tamsus su keliom geometrinėm figūrom ), nes siurbti reikia dukart per dieną ir dar prieš svečiams ateinant doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 11 lapkričio 2006 - 16:50
QUOTE(KristiTal @ 2006 10 19, 10:05)
Na pas mane bute bus dvi blogybes, tai parketas kolidoriui, nors dar galiu deti plyteles, bet nenoriu. Ir siena sviesiai tapetuota kolidoriui. ax.gif

Tapatetuotas kolidorius jokiu blogybiu nematau. Pas mus treti metai ir jokiu nusytrinimu ar demiu nera. Rinkomes brangesnius ir tokia spalva, kad demes po pirmos savaites nesimatytu. biggrin.gif
Atsakyti
pas mus name, tai labai neapgalvotas buvo dalykas su šviesa. kai lipi į antrą aukštą, šviesą gali tik apačioj užsidegt arba jau užlipęs viršuj. bet jei uždegi apačioj reik paskui lipt užgesint. dabar jei būtų galima darytume tuos jungtukus, kur vienur uždegi, kitur gali užgesint, o tai aš vis tamsoj bijau nusiverst nuo laiptų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2006 11 16, 13:19)
pas mus name, tai labai neapgalvotas buvo dalykas su šviesa. kai lipi į antrą aukštą, šviesą gali tik apačioj užsidegt arba jau užlipęs viršuj. bet jei uždegi apačioj reik paskui lipt užgesint. dabar jei būtų galima darytume tuos jungtukus, kur vienur uždegi, kitur gali užgesint, o tai aš vis tamsoj bijau nusiverst nuo laiptų schmoll.gif

jo, cia tai jau neapgalvojot doh.gif mes netgi bute dideleje svetaineje taip buvom pasidare, kad vienus uzdegi kitur uzgesinti gali, labai patogus dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2006 11 16, 12:19)

betgi galima pakeisti. Pas mano tevus kazkada taip buvo, bet tevas kazkaip ta perdare. TIkrai nereikejo nieko griauti ar ardyti.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2006 11 17, 13:17)
betgi galima pakeisti. Pas mano tevus kazkada taip buvo, bet tevas kazkaip ta perdare. TIkrai nereikejo nieko griauti ar ardyti.

darant toki jungikli reikia bemaz trigubai laidu .. bet imanoma padaryti ir trijose vietose isjungiama/ijungiama.
bet manau butu paprasciausias dalykas: yra sviesos ijungimas nuo judesio daviklio ... ziauriai patogu ..pas mus darbe... as vis galvoju gal as bereikalo name tuos laidus vedziojau , galejau pakabinti davikli ir viskas .. cool.gif
Atsakyti
4u.gif Mano klaida, tai šviesios grindinių plytelių siūlės virtuvėje schmoll.gif . Jau net nebežinau kaip jas valyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 11 16, 16:21)
jo, cia tai jau neapgalvojot  doh.gif mes netgi bute dideleje svetaineje taip buvom pasidare, kad vienus uzdegi kitur uzgesinti gali, labai patogus dalykas  thumbup.gif

Pas mus visur taip - įeini pro vieną galą, įsijungi, išeini pro kitą - išjungi. Tas dalykas didelis gėris yra thumbup.gif Net antro aukšto hole padarėm porą - vieną prie laiptų, kad tik užlipus būtų galima įsijungti, o kitą tarp vaikų kambarių, kad naktį eidami sisiuko į savo wc nepaklystų smile.gif
Tik dabar, kai dar ne visi šviestuvai sukabinti, žiūrim mes į tą jungiklių eilutę ant sienos ir spėliojam - klausyk, o kam šitie? O šitie? rolleyes.gif doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(biteg @ 2006 10 29, 17:32)
[[color=gray]quote=Avita,2005 10 06, 12:40]
dziaugiuosi kad nesigundem "zaveisiais" kampiniais langais... sviesos tik kampe , opats langas  didesnis.

Dėl šviesos nesutikčiau - jos pakanka, svarbu tik, į kokią pusę tas langas. Na, ir kad labai miniatiūrinis nebūtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 18 lapkričio 2006 - 12:46
QUOTE(Jurevaga @ 2006 11 18, 11:30)
4u.gif Mano klaida, tai šviesios grindinių plytelių siūlės virtuvėje schmoll.gif . Jau net nebežinau kaip jas valyti g.gif

yra impregnantai-ne Delfina turiu omeny schmoll.gif -man aiskino,kad jis valant isiplauna,yra specialus-pardej "1000 plyteliu'' rode ma-gal tada lengviau valytus?
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 11 18, 16:06)
yra impregnantai-ne Delfina turiu omeny  schmoll.gif -man aiskino,kad jis valant isiplauna,yra specialus-pardej "1000 plyteliu'' rode ma-gal tada lengviau valytus?

Niekas nepades schmoll.gif , tegu nepasakoja pasaku. As visa vonia pasidariau su baltais tarpais, ir sienos ir grindys. Na zodziu ragas doh.gif Tepta buvo ir delfinu verysad.gif Ziauru istikruju, man ir sake tas kas dejo, kad taip bus, bet as neklausiau doh.gif dabar kai reikes i nama deti, tai pacius tamsiausius tarpus pasidarysiu smile.gif Plytelems netarnausiu. schmoll.gif
Atsakyti
man aiskino,kad Delfinas tam netinka schmoll.gif , nes jis valant isiplauna,yra kazkoks specialus -tu sita bandei? nes as tai kaip tik gundausi pirkti ir teplioti tuos tarpus g.gif
Atsakyti