pagal mano kuklias zinias, ant perdengimo dedamas ruberiodas, o ant jo dedamos grindys...jeigu keiciant grindis pasalinamas ir ruberoidas arba kita izoliacine medziaga, tai ir girdisi viskas

Speige teisingai ivardino, butent taip ir buna. Atgauti ramybe gali tik liepes kaimynams perkloti danga per nauja, bet ramybes vistiek nebebus del santykiu su kaimynais. Padetis be iseities

QUOTE(jurguliukas @ 2006 12 18, 14:54)
Neįsivaizduoju kaip jį ten susidėjo. Bet girdis ir kaip lovas klojas ir kėdes stuminėja 

gal dedami po laminatu nepaklojo pakloto izoliacinio 3mm storio, buna toks baltas minkstas (dazniausiai naudojamas)
Daugiau niekada nedeciau duso kabinos su slankiojanciom ( susineriancios)durim!Tiesiog kosmaras pas mane ji jau 5metai, tarp slankiojanciu duru ant gumeliu ,plasmaseliu susidaro nuo dregmes pelesis, kuri sunku pasalinti.
Ten kur gerai pasiekiamos vietos problemu nekyla, bet va ten kur sueina dvi tos slankiojancios sieneles (t.y tarp ju)tai
vienintelis budas tuos pelesius pasiekt-isardyti sieneles dusos kabinos. Na, o juk to tikrai nedarysi daznai.
Tikrai jei kita karta deciau duso kabina tai tik su vienom atsidaranciom durim ir geru priejimu aplink!

QUOTE(Jureja @ 2006 12 21, 19:24)
Daugiau niekada nedeciau duso kabinos su slankiojanciom ( susineriancios)durim!Tiesiog kosmaras pas mane ji jau 5metai, tarp slankiojanciu duru ant gumeliu ,plasmaseliu susidaro nuo dregmes pelesis, kuri sunku pasalinti.
Ten kur gerai pasiekiamos vietos problemu nekyla, bet va ten kur sueina dvi tos slankiojancios sieneles (t.y tarp ju)tai
vienintelis budas tuos pelesius pasiekt-isardyti sieneles dusos kabinos. Na, o juk to tikrai nedarysi daznai.
Tikrai jei kita karta deciau duso kabina tai tik su vienom atsidaranciom durim ir geru priejimu aplink!

Ačiū už šaunia informacija,aš pats labai skeptiškai žiuriu i dušo kabinos "pada",todel apačia klyjuoju plytelemis.
o as tikrai siuo sunkiu Lietuvai ir mums ,uzsakovams, laiku( masine emigracija ir visuotinis statybininku ispidejimas ( atleiskit....)) nesidaryciau jokiu remontu
Dieve,duok sveikatos ir lesu remontui uzbaigti...............................

QUOTE(rozamunda @ 2006 12 21, 21:12)
o as tikrai siuo sunkiu Lietuvai ir mums ,uzsakovams, laiku( masine emigracija ir visuotinis statybininku ispidejimas ( atleiskit....)) nesidaryciau jokiu remontu

Duos Dievas sveikatos,o su lesomis sudetingiau,jis kazkodel medziagomis porceliuoti pradejo.........

yra sauniu ir neisp...ejusiu meistru.

QUOTE(rozamunda @ 2006 12 21, 20:12)

QUOTE(vietinis @ 2006 12 21, 20:42)

QUOTE(vietinis @ 2006 12 21, 20:56)
Ačiū už šaunia informacija,aš pats labai skeptiškai žiuriu i dušo kabinos "pada",todel apačia klyjuoju plytelemis.
Padas dar kaip padas, bet tos stumdomos durys!!!

QUOTE(Jureja @ 2006 12 24, 15:26)
Padas dar kaip padas, bet tos stumdomos durys!!!
va ju tai ant jokio pado nedeciau, geriau uzuolaida pasikabinciau!!! 

sorrry bet nesupratau.ar tos durys tokios Š?kartu su padu as statau pertvara...

visks normaliai

QUOTE(biteg @ 2006 12 11, 23:52)
kazkada turejau dziovykle.... bet ji manes taip labai nezavejo.
yra gerai ,nera irgi gerai... kazkaip ten kazkokios dulkes rinkdavosi reikedavo valyti ... taip seniai buvo, kad net tiksliai neprisimenu
o kad rubams ilgaamzizkumo neprideda tai tikrai. bet ranksluosciams dzinsams buvo visai neblogai dziovinti
yra gerai ,nera irgi gerai... kazkaip ten kazkokios dulkes rinkdavosi reikedavo valyti ... taip seniai buvo, kad net tiksliai neprisimenu

o kad rubams ilgaamzizkumo neprideda tai tikrai. bet ranksluosciams dzinsams buvo visai neblogai dziovinti

Na mes turim skalbimo masinas, kurios dar ir dziovina. Idomu kodel ju dabar tiek mazai parduotuvese? Gal todel, kad zmones butu priversti pirkti ir skalbimo masina uz 1500-2000 ir atskirai dziovykle uz 2000-2500?

Beje kai kartu su kalbykle - tai nei pukeliai dulkes nesirenka, nereikia laukti kol isskalbs, kad galetum perdet i kita masina.. Tikrai daug patogiau. Mano Indesit jau 10 metu ir skalbia ir dziovina. O dabar kai pradejau kitos tokios ieskot - nerandu

Klaidele irgi viena - nebepirkciau tapetams kliju Metylan. Kazkokie lievi, prastai pritraukia siules ir kampelius (ypac kai slapta kambareli pameginom istapetuot pigesniais tapetais). Nebent kokie brokuoti papuole

QUOTE(Aga @ 2005 10 02, 20:13)
Aš tai daugiau niekada nesirinkčiau glaisto grindų plytelėms šviesios spalvos
Vietom dėmėtas, nežianau ar įmanoma išvalyti 

TIKRA Tiesa