Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

QUOTE(akvilyte @ 2007 07 23, 09:07)
pas mane skalbykla pirmam aukste... tai is antro auksto planuoju padaryt toki vamzdi... i pirma auksta.. tai is antro aukso vonios galesm mest viska i pirma auksto skalbykla rolleyes.gif

tiesiog fantastška idėja, mes dar tik projektuojam ir svajojam, bet šita idėją aš būtinai įgyvendinmsiu!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2007 08 21, 15:16)
tiesiog fantastška idėja, mes dar tik projektuojam ir svajojam, bet šita idėją aš būtinai įgyvendinmsiu!!! thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet gal reikia ir skalbyklę 2 aukštę dėti....
Atsakyti
Ar nebus viena iš klaidelių, jei bus bolkonas 2-ame aukšte? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2007 08 22, 10:18)

o kam name balkonas apskritai? dviračiui pasidėti? kompotams ar daržovių atsargoms? juk tam bus numatytos kažkokios ūkinės patalpos, rūsys, vėsus sandėliukas ar pan. Daugiabučiuose balkonai pavirsta daiktų, kuriuos nėra kur dėti, sąvartynu, o name jis nelabai kažkokias praktiškas funkcijas ir atlieka... nebent toks projektas, kad namas labai vaizdą praranda be balkono. Mes pasidarėm du vadinamus "prancūziškus" balkonėlius, kai už durų tik tvorelė ir jokio balkono - per akis atsidarius duris atsiremti ir įkvėpti oro prieš naktį ar ryte atsikėlus. o šiaip gi gyvenimas verda lauke, terasoj, kuri tikrai būtina prie namo. Kaimynų name nemažas balkonas, o juos ten pamatau kelis kartus per metus. O tai turėsi balkoną ir mesi į jį atliekamus rakandus, kol pasižiūrėsi, kad ups, apsikrovėm.
P.S. gyvenam name jau ketvirti metai, taigi kalbu iš patirties, kad balkono neturim, bet nė truputuko jo ir netrūksta.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 22, 10:30)
P.S. gyvenam name jau ketvirti metai, taigi kalbu iš patirties, kad balkono neturim, bet nė truputuko jo ir netrūksta.

man balkonas name irgi atrodo nereikalingas, bet kiti mėgsta gal kavą ryte atsinešti į antrą aukštą ir išeiti pasedėti į balkoną, vat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 08 22, 10:34)
man balkonas name irgi atrodo nereikalingas, bet kiti mėgsta gal kavą ryte atsinešti į antrą aukštą ir išeiti pasedėti į balkoną, vat smile.gif

galbūt, aš gi nesakau, kad patikėkit manim ir nedarykit, tiesiog išreiškiau savo nuomonę ir ją argumentavau mirksiukas.gif
o kava labai skaniai geriasi ir terasoj, kai basą koją gali ant rasotos žolės ištiesti ar sniege pėdsaką įminti cool.gif va terasa tai maksimaliai "apgyvendinta" būna nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens ir net žiemą kartais ten nutūpiam minutėlei thumbup.gif
tiesa, įsivaizduoju, kad sublokuotuose ar kotedžo tipo namuose tai balkonas gal ir visai tinkamas variantas, kai kiemo turi mažiau ir kažkokio intymaus tik savo kampelio atviram lauke norisi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 22 rugpjūčio 2007 - 09:44
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 22, 10:38)
galbūt, aš gi nesakau, kad patikėkit manim ir nedarykit, tiesiog išreiškiau savo nuomonę ir ją argumentavau mirksiukas.gif
o kava labai skaniai geriasi ir terasoj, kai basą koją gali ant rasotos žolės ištiesti ar sniege pėdsaką įminti cool.gif va terasa tai maksimaliai "apgyvendinta" būna nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens ir net žiemą kartais ten nutūpiam minutėlei thumbup.gif
tiesa, įsivaizduoju, kad sublokuotuose ar kotedžo tipo namuose tai balkonas gal ir visai tinkamas variantas, kai kiemo turi mažiau ir kažkokio intymaus tik savo kampelio atviram lauke norisi ax.gif

tai aš tavo nuomonei irgo pritariu drinks_cheers.gif , nesuprantu, kam gyvenant ant žemės reikalingas balkonas, bet, sakau, kad kiti įpročių savų turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2007 08 22, 10:18)

Balkono įrengimas daug daugiau kainuos, negu juo naudosies g.gif Nebent balkonas būtų su vaizdu į kokį ežerą mirksiukas.gif
Atsakyti
o man grazu balkonas smile.gif pas mus kadangi namukas-inkiliukas-tai jis labai pagyvina namuko vaizda.
o balkono irengimas tikrai ne baisiai kainuoja rolleyes.gif keleta tukstanteliu...
Atsakyti
o man ir balkonas labai grazu ir jauku.pagyvina nama, o del uogieniu-niekas jau seniai nebededa kompotu i balkonus.dar-kartais butinas balkonas pagal projekta.pvz-pas mus nebuvo galima kt.bet, kiek zmoniu-tiek ir nuomoniu.visiems sekmes 4u.gif su balkonais ir be ju
Atsakyti
QUOTE(nise @ 2007 08 23, 21:16)
o man ir balkonas labai grazu ir jauku.pagyvina nama, o del uogieniu-niekas jau seniai nebededa kompotu i balkonus.dar-kartais butinas balkonas pagal projekta.pvz-pas mus nebuvo galima kt.bet, kiek zmoniu-tiek ir nuomoniu.visiems sekmes  4u.gif  su balkonais ir be ju

O man namas turi buti su balkonu, butinai, niekada nepikrciau nei namo be balkono, nei buto be balkono. Man tiesiog grazu, o kai deda i balkonus stiklainius tai ziauru, ne tam skirti jie, tam yra tamsus kambariai, rusys.
Cia mano nuomone ax.gif

Papildyta:
QUOTE(nise @ 2007 08 23, 21:16)
o man ir balkonas labai grazu ir jauku.pagyvina nama, o del uogieniu-niekas jau seniai nebededa kompotu i balkonus.dar-kartais butinas balkonas pagal projekta.pvz-pas mus nebuvo galima kt.bet, kiek zmoniu-tiek ir nuomoniu.visiems sekmes  4u.gif  su balkonais ir be ju

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Braske06 @ 2007 08 23, 22:53)
O man namas turi buti su balkonu, butinai, niekada nepikrciau nei namo be balkono, nei buto be balkono. Man tiesiog grazu, o kai deda i balkonus stiklainius tai ziauru, ne tam skirti jie, tam yra tamsus kambariai, rusys.
Cia mano nuomone  ax.gif

Papildyta:
thumbup.gif  drinks_cheers.gif

dar ziauraiu, kaip i balkona deda senas slydes, gerai kai yra pora , bet buna ir po 1 verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti