Sveikutes!
Nors ir daug cia musu kalbejosi, gyresi, bet ir man maga pasigirti, kokia nuostabia mergaite mes turime
- sypsomes nuo pat pirmos dienos, kai prabunda, pamato mamyte nusisypso, kai pamato teveli - nusisypso, mociute, sesute, broliuka - visiem sypsosi, primomis dienomis as pavydejau, tetukui, kad kas kart jam sypsojosi, o man tik karta per diena, na maximum 2.
- ramumelis - nesulyginsi su suneliu, pavalgo ir gulineja sau, nors dabar jau pradeda reikalauti draugijos, kad kas palinksmintu. Karusele idomi, bet gyvi zmones dar idomiau, o ypac kai nesioja daugiau galima pamtyti
- galvyte laikome labai labai, dar ligonineje. O dabar tai jau istisai gali, guledama pas mama ant pilvuko pakelia galvyte ir ziuri man i akis, tyrineja ... Saunuole
- sukineja galvyte i ta puse is kurios i ja yra kreipamasi, kai pabunda lopsyje, prieinu, pakalbinu, pasuka galvyte, pasiziuri ir nusisypso
- na ir diziausias musu pliusas

galim miegoti visa nakti iki pat ryto, issimaudom vakare ir miegam, kad tik taip ir toliau butu
Papildyta:
QUOTE(gabija budriene @ 2008 03 20, 23:03)

laba diena mamytes matau dalinates savo dziaugsmais tai pasidalinsiu ir as.
mano mazyliai jau 4 sav. ir 2 dienos jau dideles

sekam zaisliukus ir sypsotis pradedam ir garsus leist o ir ant pilko guledamos galvyte keliam idomu darosi.mes gyvenam Airijoje ir gal kas zinote koks misinelis geriausias nes tustinames kietai ir zaliai?
del misinelio nezinau, o kur mamyte pienelis? jis tai tikrai geriausias vaikeliui, jei dar turi nors siek tiek pienelio tai geriau juo ir maitink, dazniau dek prie krutines ir pienelio vis daugiau atsiras, bus maziau pilvuko problemu, tik kad paciai teks dietos laikytis, nevlagyti tam tikro maisto ir tiek.
o jei jau pienelio neturi...vat ir nepamenu, kaip tiksliai, bet drauges mergaitei geriausiai tiko milumil, jei dar toks yra.