net nustebau, kad mes jau tiek priaugom - gimusi svėrė 3190, o 5 savaitę - 4670, bet pailgėjom tik 0,5 cm - 53,5. valgo labai daznai ir ilgai - kas dvi tris val. po 45-55min. atsigulusi ant pilviuko ilgai laiko galvyte, stipriai sukinėja į šonus, o atsigulusi ant tėčio pilvo bando šliaužti. atpažįsta tėtį ir mamą, akimis seka, ieško. atliekant rytinį tualetą nuolat ,,šneka", kažką ,,pasakoja", o vakarais labai mėgsta, skleisdama juokingus garsus, bendraut su tėčiu. truputį domisi žaisliukais.
bet miega neramiai, dažnai miegodama verkia, inkščia
Kai mano lūpos tars piktus žodžius, Žinok , reikšmė jų visiškai kita, Jie kviečia apkabint mano pečius Ir trupučiuką pasėdėt šalia. Kai mano akys svaidysis žaibais, Žinok, jos slepia meilę ir tada Tu apiberk mane švelnumo bučiniais, Ir viskas vėlei plauks sena vaga. Kai bėgs per skruostus ašarų lietus, Neklausinėk kvailai, o tyliai prisiglausk, Leisk verkti tol, kol liūdesys išdžius, Na, o tada: Ar jau geriau ? paklausk. Jei kada nors supykdyčiau tave, Tu nesiginčyk, bet atsiprašyk, Snaige ištirpsiu tavo gerume, Aš Moteris, mane suprask ir gink...