Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(vmm32 @ 2009 11 08, 12:49)
sveikinam ir mes visus su gimtadieniais birthday.gif    ausra123 mano mantukas kai buvo mazesnis labai domejosi knygelem.nesdavo skaityti man ,mego pats vartyti .o dabar labiau patinka vartyti nuotrauku albumus.kai imu kokia knygele jam paskaityti tai supyksta ,atima ir geriau pats varto.

O mano Tomas ir dabar labai domisi knygutem,zurnalais...Jeigu tik nusipirkau nauja zurnala - tai Tomas turi pirmas perskaityti(perversti),o paskui tik mes...Ir nuotraukas gali ziureti visa diena.....ir naujas ir tas pacias....
O jau kiek jis priraso lapu !!!Aisku raso savo heroglifais,bet per diena po 10 lapu pripiskina.....Jis pas mane kaip buhalteris mirksiukas.gif ir kuprine turi ir kur tik koks dokumentas ar idomesnis popieriukas - tai viska priglaudzia....
user posted image
Cia biski sventem Tomo 20 meti kaime pas senelius.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, as galvoju, kad toks dabar tarpas kai jis domisi.
izbalele111. tomukas koks grazus , je nezinociau kad turi si sindroma, nesuprasciau, kad jis kitoks, labai fainas bachuriukas
Atsakyti
tikrai ir as pritariu.ds visai nesimato.labai grazus vaikinukas wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

izabele111 Tomukas labai fainutis wub.gif wub.gif wub.gif

Toniukas irgi labai megsta vartyti knygutes ir zurnalus smile.gif Toniukas pirmas perskaito visus zurnalus,o tada duoda man paskaityti smile.gif Labai praso,kad paduociau jam visas knygutes ir jis gali sedeti valandu valandas kol jas perziures. Darzelyje sake labai klauso,kai skaito pasakas,nes as kiekviena vakara pries miega skaitau savo maziams pasakas,tai Toniukui labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 11 09, 16:36)
O mano Tomas ir dabar labai domisi knygutem,zurnalais...Jeigu tik nusipirkau nauja zurnala - tai Tomas turi pirmas perskaityti(perversti),o paskui tik mes...Ir nuotraukas gali ziureti visa diena.....ir naujas ir tas pacias....
O jau kiek jis priraso lapu !!!Aisku raso savo heroglifais,bet per diena po 10 lapu pripiskina.....Jis pas mane kaip buhalteris mirksiukas.gif ir kuprine turi ir kur tik koks dokumentas ar idomesnis popieriukas - tai viska priglaudzia....
user posted image
Cia biski sventem Tomo 20 meti kaime pas senelius.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

sveikute,Tomas tikras grazuolis,taip grazu matyti toki grazuoliuka,saunuolis Tomas.Mes mamytes auginame ne sindromus,o tikrus grazuoliukus vaikucius,pacius graziausius,svelniausius,mylimiausius.Buckis Tomukui,20metu tai grazus metai,tikras vyras ir mamytes dziaugsmas.
Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2009 11 10, 10:44)
sveikute,Tomas tikras grazuolis,taip grazu matyti toki grazuoliuka,saunuolis Tomas.Mes mamytes auginame ne sindromus,o tikrus grazuoliukus vaikucius,pacius graziausius,svelniausius,mylimiausius.Buckis Tomukui,20metu tai grazus metai,tikras vyras ir mamytes dziaugsmas.

labutis,labai aciu uz pagyrimus blush2.gif ax.gif
Tikrai taip ,sutinku, kad musu vaikuciai patys,patys..... wub.gif heart.gif visiems sauliukams oro_buckis.gif
Atsakyti
Sutinku su visom, kad tomas tikrai simpatiskas vaikinukas smile.gif , o jo mamyte tikra saunuole uzauginus toki vaikinuka thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,

labai aciu uz sveikinimus aciuks.gif

taip pat sveikinam visus su praejusiais gimtadieniais happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulka* @ 2009 11 12, 12:10)
sveikutes,

labai aciu uz sveikinimus  aciuks.gif

taip pat sveikinam visus su praejusiais gimtadieniais  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

Sveika Sandrulka,kaip jauciasi mamyte ir sunelis Justukas,ar daug valgo,ar gerai miega....Papasakok ,labai jau smalsu....kaip priima broliukas broliuka.....
Atsakyti
Sveikutes.Sveikinam Bitutes Ievute su gimtadieniu.O mes su Toniuku gulim ligonineje.
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 11 13, 11:23)
Sveikutes.Sveikinam Bitutes Ievute su gimtadieniu.O mes su Toniuku gulim ligonineje.

Vaje,tai kas gi atsitiko??Sveikite greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir mes prisidedam prie sveikinimu:Bitutes IEVUTE su tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 11 13, 12:09)
Vaje,tai kas gi atsitiko??Sveikite greiciau 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ir mes prisidedam prie sveikinimu:Bitutes IEVUTE su tortadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif
user posted image

prisidedam ir mes prie sveikinimu IEVUTEI.
kas nutiko toniukui, ir vel nejaugoi ligos prades pulti, bjaurybes
Atsakyti