Vajė, aš apie naują pažymą pamiršau
Mūsų grupė, deja, nuo rugsėjo 1 nedirbs... Kur vaiką dėti, nežinau...
Bet kiek prisimenu, nuo rugsėjo 1 d. jos nereikalaudavo iš senbuvių...
QUOTE(inuska @ 2010 08 30, 14:13)
Mes jau eisime rugsėjo 1 dieną
Kam įdomu, tas pasiskambina ir pasiklausia
Viską gražiai telefonu pasakė pati direktorė.
O pažymos tikrai reikia kiekvienais metais.
tai kad skambinam, skambinam
o del pazymos - jei gerai pamenu, tai ji galioja gana trumpai, tai jei iki neapibreztos datos grupe nedirbs, ir vaikas i darzeli neis, tai ir pazyma teks issiimti tik paskutiniu momentu
QUOTE(inuska @ 2010 08 30, 14:13)
Mes jau eisime rugsėjo 1 dieną
Viską gražiai telefonu pasakė pati direktorė.
o i kokia jus grupe einat?
Mano dickio grupioko mama sake kad ir mes jau nuo rytojaus galesim eiti
QUOTE(muvija @ 2010 08 31, 01:05)
tai kad skambinam, skambinam
ale niekaip nepavyksta pagauti
, o be pacios Direktores nebaisiai kas ir zino
Kazkodel imu galvoti, kad ir pati Direktore, matyt, negali tiksliai pasakyt, nes juk ne ji ta remonta daro. Jei statybininkai darbus tempia, tai juk ne ji kalta...
o del pazymos - jei gerai pamenu, tai ji galioja gana trumpai, tai jei iki neapibreztos datos grupe nedirbs, ir vaikas i darzeli neis, tai ir pazyma teks issiimti tik paskutiniu momentu
nezinau, ko jus taip nervuojates del pazymos. Pernai mes atejom i darza be jos , bet, aisku, paciom pirmom dienom susitvarkem ir atnesem keliom dienom paveluotai.
QUOTE(silagele @ 2010 08 31, 08:52)
nezinau, ko jus taip nervuojates del pazymos. Pernai mes atejom i darza be jos , bet, aisku, paciom pirmom dienom susitvarkem ir atnesem keliom dienom paveluotai.
registruokites pas gyd. ir susitvarkysit 
as tai nesinervuoju visai del pazymos
QUOTE(muvija @ 2010 08 31, 13:17)
as tai nesinervuoju visai del pazymos
, tik jei ji galioja 10 dienu, o i darza iki spalio nepateksim, tai kam eiti su visa mase vaiku dabar, aki galima nueiti spalio pradzioje
o kas sake kad tik 10d. galioja? is patirties zinau, kad tai pazymai kai kurie pasitikrina ir vasaros vidury ir tinka - nieks neziurejo galiojimo
Viskas gerai, surado mums vietos...
QUOTE(rumix @ 2010 09 14, 07:46)
Sveikos mamos,
patarkit, ką daryt, jei staiga pareiškia, kad vaikas neturės pietų miegui atskiros lovytės?
Mano manymu nenormalu mažiukui neturėti savo vietos, kai kiti jas turi? Ar čia jau būtina kaip nors su šeimininke ar auklėtoja labai asmeniškai tartis?
patarkit, ką daryt, jei staiga pareiškia, kad vaikas neturės pietų miegui atskiros lovytės?
kaip suprast, kad neturės?
QUOTE(Fixa @ 2010 09 14, 08:56)
kaip suprast, kad neturės?
o tai kur siūlo jį guldyti?? čia pas lopšelinukus ar darželinukus?
Pas darželinukus. Šiandien nuvedus šeimininkutė visai netikėtai pasakė, kad visas lovytes užėmę tie, kurie lankė lopšelį, o naujai atėjusieji turės kiekvieną dieną su visais patalais kraustytis į tą lovą, kuri bus laisva
Jei nėra vietos, tai manau dviaukštes lovytes galima pastatyti.
QUOTE(rumix @ 2010 09 14, 08:24)
Pas darželinukus. Šiandien nuvedus šeimininkutė visai netikėtai pasakė, kad visas lovytes užėmę tie, kurie lankė lopšelį, o naujai atėjusieji turės kiekvieną dieną su visais patalais kraustytis į tą lovą, kuri bus laisva
Kaip tai nenormalu man pasirodė
Maniškis apskritai labai mėgsta savo kampą turėti (beje, kuris vaikas nemėgsta
), o čia visi vaikai miegos savo lovytėse, o jis keliaus?
o kurioj grupėj čia taip viskas vyksta? mums kol kas nieko nesakė.
QUOTE(rumix @ 2010 09 14, 09:24)
na, reik suprast, kokia situcija dabar darzelyje ir daug geriau butu ne reiksti vien nepasitenkinima ir reikalaut is kitu, bet paciam buti sulidaresniam ir kazkiek prisideti prie sprendimo(juolab kad didziausia jusu probemos esme butent del asmeniniu jusu vaiko iprociu) -pvz. galit isigyti atnesti vaikui ciuzinuka- maciau yra tokios "ready-bed"(disney personazu ciuzinukai su pritvirtintu uzkloteliu- jei domins, kur parduoda, galiu prainformuoti per AZ)- vaikutis visada tures SAVO lovyte, sutartoje su personalu PASTOVIOJ vietoj
p.s. as prisiklausiau ivairiose salyse gyvenanciu mamu pasakojimu, kaip dirba vakaru europos ir jav darzeliai, tai drasiai galiu sakyt kad palyginus LT darzeliai yra labai jaukus ir lankstus seimu atzvilgiu
QUOTE(rumix @ 2010 09 14, 09:24)
cia laikinai, kaip suprantu? Tol, kol remontuoja ir grupes apjungtos? Ar visam laikui? Nes jei visam laikui, tai labai keista, kaip Jus prieme i darzeli, jei grupeje nera vietu ir nera lovos vaikui. Juk visai gali buti, kad viena diena visi vaikai bus darzelyje.
Gal Jus kazka ne taip supratote?