Įkraunama...
Įkraunama...

Mėsmalės

QUOTE(rumpumpele @ 2015 07 18, 12:17)
http://www.vup.lt/Bu...95-1352-31.html
Čia kiek suprantu ta pati. Aprašymas viliojantis  bigsmile.gif

Turėsite ne tik mėsmalę bet +ir daržovių plaustyklę +sulčių spausdykęthumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 18 liepos 2015 - 12:23
Supratau. O garantija jų irgi 5m.?
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2015 07 18, 12:25)
Supratau. O garantija jų irgi 5m.?

Garantija 24 mėn...čia tik siauroms skalbyklėms duoda 5 metų garantiją
Atsakyti
Dabar žiūriu temoj kažkas išpeikė bosh mėsmales ir labai giria zelmer. Kaina nėra labai " graži", bet vyrą pamažu pratinu prie minties, kad pirksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Zelmer mėsmalės krumpliaratis (ar kaip ten ta plastmasinė detalė vadinasi) mums visai nelaiko, antrą kartą lūžo, nors kaulų tikrai nemalam. Pirmą kartą gauti jį buvo problematiška, dabar net nenoriu pradėti paieškų. Gal kas žinot, kur jų įsigyti, tikrai kelis užsipirkčiau.
Atsakyti
mano ankstesnės buvo metalinis sujungimas su varikliu, bet problema tame, kad ššššė metalas ir jis prasisuko. Variklis veikia, bet jau nieko nesuka. O čia metalas boche ar plastmasė?
Atsakyti
QUOTE(pilo @ 2015 07 18, 20:31)
Zelmer mėsmalės krumpliaratis (ar kaip ten ta plastmasinė detalė vadinasi) mums visai nelaiko, antrą kartą lūžo, nors kaulų tikrai nemalam. Pirmą kartą gauti jį buvo problematiška, dabar net nenoriu pradėti paieškų. Gal kas žinot, kur jų įsigyti, tikrai kelis užsipirkčiau.

Man sykį sulūžo - aguonomis nemirkytomis mirtinai "užklinijau" doh.gif
Nupirkau tų krumpliaračių saują po kelis litus, tai ir dabar stalčiuje mėtosi - neprireikė.
O naudojame "n" metų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rumpumpele @ 2015 07 18, 14:44)
Dabar žiūriu temoj kažkas išpeikė bosh mėsmales ir labai giria zelmer. .....

Zelmer priklauso Bosch grupei lotuliukas.gif
Atsakyti
Supratau, aš žalia šioj vietos. O dar kartą klausiu, sujungimas tarp korpuso ir vaiklio metalinis g.gif
Atsakyti
Sveikos,,turejau boch..sudedo nepraejus garantiniam krumpliratis( mesmsles viduje )isejo po remonto palikau mamai kol kas veikia smile.gif .dabar turiu ETA.mano poreikiam jos uztenka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 21 liepos 2015 - 08:45
Visai susibalamūtinau doh.gif . Man jau trečia mėsmalė bus, todėl daugiau šššššė nenoriu. O šiaip dažnai būna kaip pataikai. Juk ir geros firmos kartais neina, o kokios mažiau žinomos birbia be problemų.
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2014 08 24, 12:02)
"ZELMER" mesmales is ties PUIKIOS! Mama turejo ir "MOULINEX", ir "BOSCH" tai abi nukonkuravo  mirksiukas.gif Dabar pati nusipirkau "ZELMER" Diana 887,84 tai is ties supper!!! Tikrai rekomenduoju.

Gal kas naudojate šią mėsmalę? Man reikia, kad gerai mLtų žalią mėsą ir virtą. Aišku, kad galėčiau pagaminti dešreles.
Atsakyti
Gyvenime nepirkciau jokios Zelmer ar kito nezinomo zenklo mesmales. Mano situacija tokia, kad pametem ta peiliuka, ir ka, deficitas, niekas neturi! Radom per vargus viena parduotuve, tai ten neatitaike, visokiu bosh peiliuku nors vezimu vezk, o zelmer tik du ir tie netinka
Atsakyti