Įkraunama...
Įkraunama...

Chicco vežimėliai

QUOTE(rivje @ 2009 09 10, 13:52)
[url=http://www.babymarket.lt/lt/prekes/vezimeliai/,prid.2575]/url]

va toks tik pas sesery buvo zydras ir rausvas o as noreciau zalio arba pilko del spalvos dar nenusprendziau.  Na modeliukas ir yra Chicco trio apie ta pati ir eina sneka. Vienu zodziu pasakiskas daiktas iki sketuko smile.gif

as tai du minusus matau blush2.gif sportinukas neturi pilnai gulimos padeties.. ir nepersisuka veidu i mama ax.gif jei teisingai supratau is aprasymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuxe: 10 rugsėjo 2009 - 14:47
Trio Enjoy Evolution ir yra sketukas. Mano akim minusas, kad rankena du ragai, ratai maziukai ir sudvigubinti, greiciausiai, kad pilnai nesiguldo. Didesniam vaiku gal ir geras, bet leliukui tokio neimciau.
O Trio for me jau siek tiek rimtesnis komplektas - ratukai didesni, ne dvigubi, rankena istisine - patogiau stumti, sportine dalis tvirtinasi ir veidu i mama, pilnai guldosi, kedute su padu.

Bet man uos paciupinejus parduotuveje nepatiko, barskaliukai, remai visi kliba. Pardaveju klausiau del garantinio remonto - ar daznai pasitaiko, tai nuliudino, kad anksciau chiko beveik neatnesdavo remontui, o paskutiniais metais tai gerokai padaznejo, sako suprastejo kokybe. Kiek tame tiesos nezinau, bet man paciai jie nepasirode rimti ir tvirti vezimai. pvz. tos pacios klases vezimukai Peg Perego daug tvirtesni atrodo ir geriau apgalvoti, padaryti.
Atsakyti
na, bet peg'o irgi dvi rankenos ir irgi neapsuksi sedimos dalies i mamos puse.. kalbu apie pp pliko p3 tarkim... o kad kliba remas, tai kol kas kiek ziurim, tai visu kliba..kainuoja nemazai, o kokybe tokia prastoka sakyciau..

mums chicco pardaveja sake, kad niekas kol kas nesiskundzia vezimais..gal melavo smile.gif
Atsakyti
PP Pliko switch apsisuka sedima dalis. O kad dvi rankenos tai taip, sketukas juk irgi, bet remas ir visas padarymas man atrodo gerokai rimtesnis. Nors jis man patinka, bet neplanuoju tokio pirkti kaip lopsinio varianto, gal isigysiu kai leliukas pauges kaip lengvesni sportinuka. Lopsiniam norisi geresnes amortizacijos, bent kazkokio vaziavimo minkstumo, o dar kai laukiu zieminio leliuko, tai ir didesniu ratu su geresniu pravazumu. Bet cia tik mano nuomone paciupinejus ir chicco ir PP vezimukus parduotuveje, realiai ne vieno is ju nenaudojau.
Atsakyti
Kazkas sudvigubino sia tema, yra dar viena tokia ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutte @ 2009 09 11, 09:21)
Kazkas sudvigubino sia tema, yra dar viena tokia ax.gif  ax.gif



kiek matau kaskas sukure veliau, kai sita jau buvo sukurta 4u.gif ir sudubliavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 10, 14:28)
sito ratai per mazi  lotuliukas.gif


ir man taip atrodo - priekiniai mažiukai ir turėtų dardėt. Nors su triračiu per smėlį irgi į priekį sunkiau būdavo stumt - aš atbulą traukdavau, tai eidavo kaip per sviestą.
Gal tas keturrartis iš tiesų ir nėra labai blogas - chicco gi amortizatorius neblogus į vežimus deda. Na, reiks pastumdyt.

P.S. Matėt, jau viena naujiena pasirodė, Living padinasi. Nors siaip tai ten viskas tas pats kaip For Me - neradau jokių skirtumų (nors, tiesą paakius, labai atidžiai ir neieškojau).
Atsakyti
Sveiki. Gal kas nors susidure: negaliu su mygtuku nuimti lopsio, lopsio tie plasmasiukai ur turi atfiksuot reliasi i plasmase i negali atfiksuot clock clack sistemos unsure.gif . Gal kaszkas susidure ir pasakys kaip issprende sia problema unsure.gif . Pirkau deveta vezimuka, garantijos jis nebeturi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2009 09 11, 12:31)
Sveiki. Gal kas nors susidure: negaliu su mygtuku nuimti lopsio, lopsio tie plasmasiukai ur turi atfiksuot reliasi i plasmase i negali atfiksuot clock clack sistemos  unsure.gif . Gal kaszkas susidure ir pasakys kaip issprende sia problema  unsure.gif . Pirkau deveta vezimuka, garantijos jis nebeturi  blush2.gif



Nesusidūriau, bet žinau, kad sistema lengviau veikia, kai viena ranka laikai lopšį už didžiosios rankenos (bet nekeli), o kita - spaudi tą mygtuką prie galvūgalio. Ir tik, kai paspaudi mygtuką - kelk lopšį neatleisdama mygtuko. Tie plastmasiukai šiaip neturėtų niekour remtis..

Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2009 09 11, 06:10)
Nesusidūriau, bet žinau, kad sistema lengviau veikia, kai viena ranka laikai lopšį už didžiosios rankenos (bet nekeli), o kita - spaudi tą mygtuką prie galvūgalio. Ir tik, kai paspaudi mygtuką - kelk lopšį neatleisdama mygtuko. Tie plastmasiukai šiaip neturėtų niekour remtis..

Tai va pas mane ir yra tokia prblema kad plasmasiukai remias ir neina spaust to mygtuko verysad.gif . O kur ras meistru kurie gali remontuot chicco vezimelius blush2.gif
Atsakyti
o pirkai kur??? garantinio nebuvo jokio?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2009 09 11, 12:51)
o pirkai kur??? garantinio nebuvo jokio??  g.gif



na jei deveta tai tikrai ne is parduotuves mirksiukas.gif

Atsakyti