Įkraunama...
Įkraunama...

Mano Dovydas

Dovydas apetitu nesiskundzia, bent jau neatrodo smile.gif Fainuolis toks drutas thumbup.gif
O kuris greitesnis tai mes neabejojam biggrin.gif
Atsakyti
o koki augintini turite thumbup.gif o Dovydukas koks jau didelis ir toks fainuolis thumbup.gif
Atsakyti
laugh.gif del greitumo, tai, man rodos lygiosios laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
uch koks vaikinas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutelita: 07 lapkričio 2004 - 16:02
QUOTE (Gvyduta @ 2004 10 18, 21:40)
Hm ka cia su tavimu nuveikus? g.gif user posted image

Ogi reiketu palenktyniauti. Kazi kas greitesnis?user posted image

Jus dar turit klausymu kas greitesnis biggrin.gif user posted image

Stai ir mano mazylio gimtadienis!!!

user posted image

Kadangi man rodos pirmas gimtadienis daugau tevam tai draugu su vaikuciais ir nekvietem. Kvietem tik senelius ir teta su dede. Apturejom labai gera laika. ash kad ir buvau pavargusi nuo ruoshimo, bet atsipalaidavau. O mazyli tikria buvo kas paziuri. Ziurejom vaiko kasete kuria filmavom visus metelius, vaiko nuotraukas per DVD. Gerem vyna, valgem torta, klausemes vaikishku daineliu. Buvo liuks!
Na o sekantis gimtadienis tikrai su vaikas. smile.gif
Atsakyti

Stai ir mano mazylio gimtadienis!!!

user posted image

Kadangi man rodos pirmas gimtadienis daugau tevam tai draugu su vaikuciais ir nekvietem. Kvietem tik senelius ir teta su dede. Apturejom labai gera laika. ash kad ir buvau pavargusi nuo ruoshimo, bet atsipalaidavau. O mazyli tikria buvo kas paziuri. Ziurejom vaiko kasete kuria filmavom visus metelius, vaiko nuotraukas per DVD. Gerem vyna, valgem torta, klausemes vaikishku daineliu. Buvo liuks!
Na o sekantis gimtadienis tikrai su vaikas. smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1101727492[/mergetime]
user posted image

Vaikas atlaike gimtadieni iki 11 val. Buvo labai gerutis nezirzejo. Tikras jubilijatas.
Papildyta @ [mergetime]1101727768[/mergetime]
user posted imageBalionu buvo pilnas kambarys.

user posted imageZaide su dovanota mashinyte.
Papildyta @ [mergetime]1101727840[/mergetime]
user posted image
Tetos numegstas kombinzonas gimtadieniui.
Papildyta @ [mergetime]1101727951[/mergetime]
user posted image
Seneliu dovonotos rogutes.
Atsakyti
pirmiausiai sveikiname su praejusiu gimtadieniu wub.gif happybday.gif
labai fainutis jubiliatas rolleyes.gif , turbut tevukai labai myli, mociutes is ranku nepaleidzia biggrin.gif , , ir mamyte labai man rolleyes.gif
Atsakyti
Labai graziai jubiliatas atrodo wub.gif heart.gif
Atsakyti
Dovydėlis tikras gražuolis wub.gif Nuotraukos thumbup.gif
Sveikinam su pirmuoju gimtadieniu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daizy: 30 lapkričio 2004 - 12:58
aciu uz sveikinimus! wub.gif
Atsakyti
Nugi ir mes ir mes sveikinam clap.gif clap.gif Geriau velaiu negu niekad rolleyes.gif
Nu ka jau didelis bernas Dovydas, nes tikrai solidziausiai atrodo tarp visu sveciu smartass.gif biggrin.gif
Man labai juokingai atrodo tas dede su kepuryte laugh.gif laugh.gif laugh.gif
O tas kombinezonas tai turbut dovana, ar ne, turbut inicialai cia Dovydo smile.gif g.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus, Jo kombinzonas dovana ir sihsivineti jo isicialai. tetule pasistenge.
Atsakyti
Kokios grazios nuotraukytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dovyduk wub.gif sveikinam, tave su pimuoju gimtadieniu!!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicule: 03 gruodžio 2004 - 12:21