Juoda-banta visad į taikinį
Gražu

Greta77, nuostabūs karoliukai
labai kruopščiai nunerti
Man įdomu, kokio storio ir kokius siūliukus naudoji? Ir įdomu, kas viduje?

QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 09 26, 16:05)
Greta77, nuostabūs karoliukai
labai kruopščiai nunerti

Ačiukas

QUOTE(Greta77 @ 2010 09 22, 12:29)
Labai graziai atrodo, pati tokius darau.. man patys graziausi papuosalai

Labutis, norėjau pasiteirauti, kaip jums tie karoliukai gaunasi
bandžiau kartą nerti, na šakės, nesigauna
gal kas galit padėti, žiūri ir negaliu atsigrožėti jūsų darbeliais

QUOTE(Kkunigunda @ 2010 10 12, 12:04)
Labutis, norėjau pasiteirauti, kaip jums tie karoliukai gaunasi
bandžiau kartą nerti, na šakės, nesigauna
gal kas galit padėti, žiūri ir negaliu atsigrožėti jūsų darbeliais 

pabandyk ar kartą

atkeliu savo paaiškinimą iš 1 psl.
nuneriu 6 kilpų pynutę, sujungiu į ratuką, tada 9 -12 (priklausomai nuo būsimo karoliuko dydžio) žemų stulpelių apneriu pirmą eilutę, neriant antrą eilutę į kiekvieną žemą stulpelį neriu po 2 žemus stulpelius, nuo 3 eilutės neriu nedidinant iki kol lieka 2 eilutės iki galo. tada įdedu į "kepurytę" karoliuką ir neriu į kas antrą stulpelį kol pasislepia karoliukas. tada užtaisau ir paslepiu siūlo galą.
QUOTE(lukasta @ 2010 10 12, 14:17)
pabandyk ar kartą
nuneriu 6 kilpų pynutę, sujungiu į ratuką, tada 9 -12 (priklausomai nuo būsimo karoliuko dydžio) žemų stulpelių apneriu pirmą eilutę, neriant antrą eilutę į kiekvieną žemą stulpelį neriu po 2 žemus stulpelius, nuo 3 eilutės neriu nedidinant iki kol lieka 2 eilutės iki galo. tada įdedu į "kepurytę" karoliuką ir neriu į kas antrą stulpelį kol pasislepia karoliukas. tada užtaisau ir paslepiu siūlo galą.

oi ačiū labai