Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

QUOTE(brumbrumai @ 2009 11 17, 15:55)
smile.gif idomios tos istorijos apie ejimus i kirpykla smile.gif as pati einu pas kirpeja iki tol, kol ji nepadaro kokios lemtingos klaidos biggrin.gif nu, pvz kai sugalvoja istiesint mano garbanas, nes "taip bus geriau", kai nukerpa sruoga, kurios sakau nekirpt, nes paskui ji riesis idiotiskai, kai issiklausineja apie gyenima, kai nueina parukyt ar kas pakviecia ir girdi kaip jos ten zvygauja is kazko, o as sedziu kaip druna, nu ir aisku, kai apkerpa taip, kad norisi verkt smile.gif

Nu jo, sutinku, per ilgai kentejau biggrin.gif apskritai butu gerai kokia skundu knyga papildyti nes kas liecia kultura tai ka as zinau, ateini - sedi visos sutupe ir ruko, iseini - tas pats vaizdelis doh.gif na tu jau nors is mandagumo, atsisuk priekiu kai klientas iseina, jau neprasau kazi kokio perdeto mandagumo, vienu zodziu, baisu ir tiek, ir cia zinokit dar ne blogiausia situacija (beje, praktiskai visose kirpyklose salia musu namu), kazkada teko su dukra ant greituju begiti nes apsikirpti norejome tai visur matydavome susiraukusius veidelius, nes daug klientu matote, is vienos galima sakyti lauk isgrudo, doh.gif na visa tai buvo gal pries 1,5 metu, nezinau ar ir dabar taip butu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Alinva @ 2009 11 17, 16:04)
Tokiu atveju reikia eiti pas tokias, kurios neturi savo nuomonės ir daro viską taip, kaip pasakai. Užtaikiau ant tokios... paprašiau patarimo kirpčius kaip kirpt - tik patrūkčiojo pečiais: "nežinau, nežinau"...  Galų paprašiau ~5cm nukirpt - vos ne su liniuote atmatavo smile.gif

Na va, cia irgi pagerintas variantas, toks jausmas kad pas mus geru kirpeju vienetai doh.gif bet jau isitikinau - nori buti patenkinta savo isvaizda - bek tolyn nuo tu kirpyklu kur kerpasi pensininkes nes tik jos ir gali buti patenkintos ten dirbanciomis kirpejomis doh.gif atsiprasau nenorejau tikrai nieko izeisti bet tiesiog sikart issiliejau, taip pavargau, na atrodo noriu tike nedaug apkirpkit taip kaip prasau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 11 17, 14:04)
Tokiu atveju reikia eiti pas tokias, kurios neturi savo nuomonės ir daro viską taip, kaip pasakai. Užtaikiau ant tokios... paprašiau patarimo kirpčius kaip kirpt - tik patrūkčiojo pečiais: "nežinau, nežinau"...  Galų paprašiau ~5cm nukirpt - vos ne su liniuote atmatavo smile.gif

na, su nuomone kirpejos tai labai gerai. nes kai kas sekunde klausia ar cia kirpt, o ar cia kirpt, tai ne kas.. nes as einu pas savo srities zinova ir tikiuos, kad jis man patars. bet kai as esu garbanota ir noriu tokia likt, o ima ir tiesina, tai ka zinau.. nemanau, kad cia nuomone smile.gif aisku, suprantu, kad ir joms nelengva, suprasi ko ta moteris nori ir kaip ji save isivaizduoja po kirpimo smile.gif todel kirpejams labai svarbi nuojauta ir siokios tokios psichologijos zinios. bet kaip zinom, dazniausiai kirpejomis tampa tos, kurios blogai mokes mokykloj ar ejo tik kad specialybe turet. nesaku, yra ir tokiu, kurie tikrai kerpa gerai ir ismano savo sriti. bet tokiu ziauriai mazai, ir kol randi toki, tai pereini per daug netikusiu ranku smile.gif

o del kulturos, tai gal brangesniuose ir pasistengia graziau aptarnaut. o tose kur ant kiekvieno kampo, tai retai kuri stengiasi. ne karta teko matyt, kai ieina zmogus, pvz koks senukas, paklausia, kada galetu apsikirpt, o i ji nekreipia niekas demesio. nors tikrai mato ir girdi.
Atsakyti
Aš va užsirašiau penktadieniui į Mandariną pas Vladą. Tikiuos, tiks ir patiks, nors truputį bijau.

Dėl prastų kirpyklų, tai jo. Ypač reiktų vengti tų, kur daugiaaukščiuose įsikūrusios, iš liūdnos patirties sakau. smile.gif

Pvz, brangiausiasis tempė laiką iki paskutinės dienos prieš vestuves ir nesikirpo, taigi paskui jau nebebuvo kas daryt, tik eiti į tokią skylę, kur jis šiaip kartais eidavo kirptis. Kadangi jį ten visada žiauriai trumpai nušmulina, tąkrt pasiėmė mane, kad pasakyčiau kirpėjai, ką iš jo padaryt. Aš ir pasakiau, kad reikia vos vos patrumpinti ir aplyginti plaukus. Sėdžiu, žiūriu, ji varo įsijautusi. Perspėju, kad nenutrumpintų. Tyli. Kerpa toliau. Sakau, kad nereikia taip trumpai. Tada ji atsisuka ir man meta, kad "reikia arba kirpt arba nekirpt visai".
Sakau, kad galgi yra ir tarpinis variantas - šiek tiek patrumpinti plaukus. Tada ji man "tai gal jūs jį pati ir apkirpkit". Nu bliam, čia jūsų darbas, o aš ne kirpėja.
Gal ir pasirodžiau jai kaip kokia išlepinta durnė, bet neatsižvelgti į kliento pageidavimą jau yra visiškai sovietinis požiūris.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 16, 23:37)
beje, kas buvo Toni & Guy salone, gal zinote ar ten galima atsiskaityt kreditine kortele ? ar tik grynais ? smile.gif

pasirodo galima smile.gif paskambinau, ishsiaiskinau (gal kam irgi aktualu)
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 18, 00:08)
pasirodo galima smile.gif paskambinau, ishsiaiskinau (gal kam irgi aktualu)

Na,Lisik,sekmes ryt ir lauksim atsiliepimu.. 4u.gif .Su foto,aisku ax.gif .As jauciu bandysiu kitai sawaitelei uzsirasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2009 11 18, 00:55)
Aš va užsirašiau penktadieniui į Mandariną pas Vladą. Tikiuos, tiks ir patiks, nors truputį bijau.

Dėl prastų kirpyklų, tai jo. Ypač reiktų vengti tų, kur daugiaaukščiuose įsikūrusios, iš liūdnos patirties sakau. smile.gif

Pvz, brangiausiasis tempė laiką iki paskutinės dienos prieš vestuves ir nesikirpo, taigi paskui jau nebebuvo kas daryt, tik eiti į tokią skylę, kur jis šiaip kartais eidavo kirptis. Kadangi jį ten visada žiauriai trumpai nušmulina, tąkrt pasiėmė mane, kad pasakyčiau kirpėjai, ką iš jo padaryt. Aš ir pasakiau, kad reikia vos vos patrumpinti ir aplyginti plaukus. Sėdžiu, žiūriu, ji varo įsijautusi. Perspėju, kad nenutrumpintų. Tyli. Kerpa toliau. Sakau, kad nereikia taip trumpai. Tada ji atsisuka ir man meta, kad "reikia arba kirpt arba nekirpt visai".
Sakau, kad galgi yra ir tarpinis variantas - šiek tiek patrumpinti plaukus. Tada ji man "tai gal jūs jį pati ir apkirpkit". Nu bliam, čia jūsų darbas, o aš ne kirpėja.
Gal ir pasirodžiau jai kaip kokia išlepinta durnė, bet neatsižvelgti į kliento pageidavimą jau yra visiškai sovietinis požiūris.

Va, butent - sovietinis poziuris doh.gif o regis jau butu laikas persiorientuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2009 11 16, 01:35)
Gal kas turi šviežesnės patirties apie Vladą iš Mandarino Salon +? Pasiskaičiau ankstesnėse temose, man Mandarinas patogioj vietoj, tai truputį gundausi. Ar jis dar ten tebedirba?

Parašyk, kaip seksi pas Vladą, gerai? Man ten taip pat ptogu būtų.
Atsakyti
Skambinu Mindaugui bet kazko nekelia unsure.gif gal jau negali atsiginti klienciu is supermamos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2009 11 18, 14:15)
Skambinu Mindaugui bet kazko nekelia unsure.gif gal jau negali atsiginti klienciu is supermamos lotuliukas.gif

skambink kirpyklos telefonu, pakels kazkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2009 11 18, 16:30)
skambink kirpyklos telefonu, pakels kazkas smile.gif

O gal zinote kirpyklos nr? nes as tai neturiu verysad.gif
Atsakyti
smile.gif siandien buvau pas Mindauga.

Labai malonus kirpejas, puikiai bendrauja thumbup.gif pasakiau, kad radau ji per foruma mirksiukas.gif

"stebuklo" nepadare (kad pasakyciau wow, cia tai grozis) bet apkirpo dailiai smile.gif

visumoj likau patenkinta.
Papildyta:
sumokejau 250 lt.

nuotraukos idetos temoj "musu plauku nuotraukos"
Atsakyti
Tai vien tik už kirpima 250????? blink.gif taip supratau kad tiek ima kartu su dazymu? g.gif
Atsakyti