Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

QUOTE(Ugniux @ 2010 01 14, 14:52)
Sveikos,

Buvau pas kirpeją Rasą Kazlauskienę siaures miestelyje Per'lain. Žinot, patiko man. Apkirpo tikrai gerai, patarimų gavau nemažai. Žodžiu, tikrai patiko ir antrą kartą tikrai eisiu pas ją  smile.gif  thumbup.gif  Ačiū, mergaitės, kad rekomendavot.

O kokio ilgio tavo plaukai?
40Lt nėra taip jau daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitulka @ 2010 01 15, 21:05)
O kokio ilgio tavo plaukai?
40Lt nėra taip jau daug    ax.gif

40 lt visoms kainuoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 01 16, 14:19)
40 lt visoms kainuoja. 4u.gif

Na matai, aš prieš savaitę buvau ir man kartu su dažymu šis malonumas kainavo 178Lt g.gif
Plaukai vidutinio ilgio, vos dengia pečius...
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal patarsit kur man geriau plaukus nusidazyt?nenoreciau kad daug reiketu moket bet jeigu reiks tai ka teks pinigine kratyt biggrin.gif tai laukiu jusu patarimu,kurios kirpejos geriau dazo plaukucius. smile.gif
Atsakyti
Paršykite kas nors prašau, kur Vilniuje dirba su KEUNE dažais. Anskčiau tai buvo FEMINA BONA, ar tebedažo ten? Ir kokie atsiliepimai apie FEMINA BONA Vilniuje. Ačiū iš anksto.
Atsakyti
Susikundžiau nueiti pas Rasą iš Per'lain, apie kurią tokie geri atsiliepimai ir galiu pasakyti, kad daugiau pas ją tikrai neisiu. Buvau prieš šventes, tai taip nevykusiai apkirpo kad plaukai tik dabar pradeda susigulėti ir piestu nestovėti. Mano plaukai pakankamai trumpi, kirpti bobo stiliumis, bet kai natūraliai išdžiūsta, pasibanguoja. tai va, stipriai iškarpė pakaušį, nors prašiau tik truputį patrumpinti ir dar sugalvojo iškarpyti(nutrumpinti) patį viršugalvį - neva daugeliui taip tinka, plaukai gerai sugula. Tai tas pats viršugalvis man ir stovi, net nusiėmus kepurę, nes plaukai purūs ir nepaklusnūs.
Apie kažkokias rekomendacijas ar patarimus nebuvo net kalbos, nes neva tai "aš nepažįstu Jūsų plauko, čia reikia keletą kartų apkirpti, kad galėtum patarimus duoti" ir panašios kalbos.

Apkirpo kaip skubėdama, nes buvau jau paskutinė klientė (ėjau kirptis apie 7 val. vakaro), Visas plaukų plovimas kirpimas ir džiovinimas užtruko apie 20 minučių.

Likau labai nepatenkinta, ypač kitą rytą lotuliukas.gif ir daugiau pas šią kirpėją tikrai neisiu
Atsakyti
QUOTE(orile @ 2010 01 19, 23:25)
Susikundžiau nueiti pas Rasą iš Per'lain, apie kurią tokie geri atsiliepimai ir galiu pasakyti, kad daugiau pas ją tikrai neisiu. Buvau prieš šventes, tai taip nevykusiai apkirpo kad plaukai tik dabar pradeda susigulėti ir piestu nestovėti. Mano plaukai pakankamai trumpi, kirpti bobo stiliumis, bet kai natūraliai išdžiūsta, pasibanguoja. tai va, stipriai iškarpė pakaušį, nors prašiau tik truputį patrumpinti ir dar sugalvojo iškarpyti(nutrumpinti) patį viršugalvį - neva daugeliui taip tinka, plaukai gerai sugula. Tai tas pats viršugalvis man ir stovi, net nusiėmus kepurę, nes plaukai purūs ir nepaklusnūs.
Apie kažkokias rekomendacijas ar patarimus nebuvo net kalbos, nes neva tai "aš nepažįstu Jūsų plauko, čia reikia keletą kartų apkirpti, kad galėtum patarimus duoti" ir panašios kalbos.

Apkirpo kaip skubėdama, nes buvau jau paskutinė klientė (ėjau kirptis apie 7 val. vakaro), Visas plaukų plovimas kirpimas ir džiovinimas užtruko apie 20 minučių.

Likau labai nepatenkinta, ypač kitą rytą  lotuliukas.gif  ir daugiau pas šią kirpėją tikrai neisiu

Nu va ,kaip gaila... verysad.gif
Tikriausiai kaip ir visur ir visada ,-visiems visada neitiksi ,buna ir nepatenkintu..
Na ,tikiuos ,surasit sawo kirpeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnuke @ 2010 01 19, 19:40)
Paršykite kas nors prašau, kur Vilniuje dirba su KEUNE dažais. Anskčiau tai buvo FEMINA BONA, ar tebedažo ten? Ir kokie atsiliepimai apie FEMINA BONA Vilniuje. Ačiū iš anksto.

Sveika,su Keune dazo Krokuvos g. 8A, Vilnius ,
Tel. (5) 2756382,nepamenu kaip vadinasi salonas
As cia vaikstau pas savo kirpeja,bet su Shwarckopf dazo.o maciau kitos dirba su Keune
Radau internete: K. Beržinskaitės grožio salonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natylli: 20 sausio 2010 - 01:59
QUOTE(stirnuke @ 2010 01 19, 22:40)

Tai ir mergaite is forumo Stella su keune, berods, dirba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 01 20, 10:09)
Tai ir mergaite is forumo Stella su keune, berods, dirba  4u.gif

Tikrai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 01 15, 17:27)
Taigi kokiais dažais dažo "Tony & Guy" salone (Misha)?

sis klausimas kaip matau,taip ir liko neatsakytas, nors daug mamyciu is sio forumo ten lankesi biggrin.gif aisku,koks skirtumas,kad tik grazu butu biggrin.gif
o mane domina kitas dalykas - gal ir kvailas klausimas,bet kaip mano sio salono klientes, kuris is 2-Misha ar Mindaugas sugebetu graziai nudazyti sviesia platinine spalva?
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 01 13, 23:00)
Sveika, o labai dekui uz komentarus. Mano plaukai ilgi, beveik visi vienodo ilgio, dazau sviesiai, neketinu kazko labai keisti. Kas man patiko sioje kirpyklje kur Misha ir Mindaugas dirba - tai plauku dazai. Jie kazkokie kitokie, kad man plaukai pastorejo, jie tarsi "prisipilde". ir ne vien as pastebejau tai, bet ir aplinkiniai. O Mishos labai patikdavo kirpimas  - jis moka pakirpti tiek kiek reikia, padaryti tokia tiesia, grazia, sunkia linija... man tik to ir reikia - graziai pakirpti galai ir geri dazai, kurie negadintu plauku, plius tolygus, grazus nudazymas. tai vat dabar ir dvejiju ar begti paskui Misha, bet neaisku dabar su kokiais dazais jis dirba ar likti Tony & Guy ir bandyti Mindauga  g.gif

pasakyk prasau, kiek mokejai pas ji uz dazyma ir plauku galiuku pakirpima 4u.gif as irgi nenoriu nieko keisti, tiesiog nusisviesinti keliais tonais kokybiskais dazais (mano naturalus pusilgiai plaukai) ax.gif
Atsakyti