gal kas kerpatės trumpokai, bet ne trumpai, na žemiau smakro, maždaug iki pečių, jei tinkamai paaiškinau. ieškau kirpėjo, kuris tame būtų specas ir su kuriuo galėčiau tiesiog pasikalbėti, pavartyti katalogus, išsirinkti kelis man patinkančius kirpimus ir spalvas, paskui pagalvoti, dar pasišnekėti, ir tada nusikirpti ir nusidažyti. turiu dabar žemiau pečių sruogelėmis šviesintus plaukus. su mano ovaliu veidu toks kirpimas mane daro namine, paprasta, eiline. norėčiau kažko stilingesnio ir nesunkiai tvarkomo. gal galėtumėt patarti, į ką kreiptis? kaina nėra svarbi. tiesiog jau metas pasikeisti.
sveikos 
gal kas kerpatės trumpokai, bet ne trumpai, na žemiau smakro, maždaug iki pečių, jei tinkamai paaiškinau. ieškau kirpėjo, kuris tame būtų specas ir su kuriuo galėčiau tiesiog pasikalbėti, pavartyti katalogus, išsirinkti kelis man patinkančius kirpimus ir spalvas, paskui pagalvoti, dar pasišnekėti, ir tada nusikirpti ir nusidažyti. turiu dabar žemiau pečių sruogelėmis šviesintus plaukus. su mano ovaliu veidu toks kirpimas mane daro namine, paprasta, eiline. norėčiau kažko stilingesnio ir nesunkiai tvarkomo. gal galėtumėt patarti, į ką kreiptis? kaina nėra svarbi. tiesiog jau metas pasikeisti.
QUOTE(MazaMeskute @ 2009 09 15, 13:07)
Gal kas gali parekomenduot gerą kirpėją iš Akropolio Salon+ kirpyklos? Buvau pakliuvus pas prastą kirpėją, o štai sesei buvo visai atvirkščiai - ją nukirpo labai gražiai. Tik va vardų nepamenam...
až žinau labai gerą saloon + Oze... Rūta Morozovienė. Vos pasižiūrėjusi į žmogų jin žino koks kirpimas ir spalva tinka.
Man nurėžė ilgus plaukus visiškai trumpai ir iš blondinės padarė šatene, bet tikrai visi pažįstami pripažino kad daug gražiau atrodau.
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 03 10, 10:36)
manau kad nenusivilsi
as eisiu pirmadiieni pas Irina is to pacio salono,tai irgi pasidalinsiu svieziais ispudziais 
Kaip sekesi pas Irina?
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 03 10, 11:36)
manau kad nenusivilsi
as eisiu pirmadiieni pas Irina is to pacio salono,tai irgi pasidalinsiu svieziais ispudziais 
tai čia apie kurį saloną?
dukra iesko kirpejos vilniuje. Gal zinot tokia kirpeja Raminta, kuri dirba JAKSTO gatveje esancioje kirpykloje??
Mergaites ,kai baigsim temute ,sokim i nauja :
http://www.supermama...howtopic=567459.
Tik pirma uzbaikim sita
http://www.supermama...howtopic=567459.
Tik pirma uzbaikim sita
QUOTE(fleure @ 2010 03 16, 14:36)
mano planai pas Irina biski pasikeite,pirmadieni dariausi plauku atsttatymo procedura,o rytoj varysiu dazyti,tai vakare butinai parasysiu atsiliepimus
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 03 18, 12:13)
kaip sekesi? ar patiko pokyciai? mano atvejis buvo ne is lengvuju,kadangi ant galvos spalvu makalyne,o norejau,kad nudazytu viena lygia spalva,tai teko atkenteti dvi dazymo proceduras
Gal kas galetu rekomenduoti kirpeja, kuri sugebetu isgauti pilksva arba rudai pilksva spalva?
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 03 18, 12:13)
Na ,o kur atsiliepimai ?