Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

sveikos 4u.gif
gal kas kerpatės trumpokai, bet ne trumpai, na žemiau smakro, maždaug iki pečių, jei tinkamai paaiškinau. ieškau kirpėjo, kuris tame būtų specas ir su kuriuo galėčiau tiesiog pasikalbėti, pavartyti katalogus, išsirinkti kelis man patinkančius kirpimus ir spalvas, paskui pagalvoti, dar pasišnekėti, ir tada nusikirpti ir nusidažyti. turiu dabar žemiau pečių sruogelėmis šviesintus plaukus. su mano ovaliu veidu toks kirpimas mane daro namine, paprasta, eiline. norėčiau kažko stilingesnio ir nesunkiai tvarkomo. gal galėtumėt patarti, į ką kreiptis? kaina nėra svarbi. tiesiog jau metas pasikeisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuota: 12 kovo 2010 - 00:16
QUOTE(MazaMeskute @ 2009 09 15, 13:07)
Gal kas gali parekomenduot gerą kirpėją iš Akropolio Salon+ kirpyklos? Buvau pakliuvus pas prastą kirpėją, o štai sesei buvo visai atvirkščiai - ją nukirpo labai gražiai. Tik va vardų nepamenam...

až žinau labai gerą saloon + Oze... Rūta Morozovienė. Vos pasižiūrėjusi į žmogų jin žino koks kirpimas ir spalva tinka.
Man nurėžė ilgus plaukus visiškai trumpai ir iš blondinės padarė šatene, bet tikrai visi pažįstami pripažino kad daug gražiau atrodau.

Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 03 10, 10:36)
manau kad nenusivilsi  drinks_cheers.gif  as eisiu pirmadiieni pas Irina is to pacio salono,tai irgi pasidalinsiu svieziais ispudziais  4u.gif

Kaip sekesi pas Irina? bigsmile.gif nekantrauju suzinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 03 10, 11:36)
manau kad nenusivilsi  drinks_cheers.gif  as eisiu pirmadiieni pas Irina is to pacio salono,tai irgi pasidalinsiu svieziais ispudziais  4u.gif

tai čia apie kurį saloną?
Atsakyti
dukra iesko kirpejos vilniuje. Gal zinot tokia kirpeja Raminta, kuri dirba JAKSTO gatveje esancioje kirpykloje?? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 03 16, 16:52)
tai čia apie kurį saloną?

www.laimiss.lt
Atsakyti
Mergaites ,kai baigsim temute ,sokim i nauja :

http://www.supermama...howtopic=567459.

Tik pirma uzbaikim sita 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fleure @ 2010 03 16, 14:36)
Kaip sekesi pas Irina?  bigsmile.gif  nekantrauju suzinoti  ax.gif

mano planai pas Irina biski pasikeite,pirmadieni dariausi plauku atsttatymo procedura,o rytoj varysiu dazyti,tai vakare butinai parasysiu atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Nu aš šiandien irgi pas Iriną. Bandysiu radikaliai pasikeist cool.gif
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 03 18, 12:13)
Nu aš šiandien irgi pas Iriną. Bandysiu radikaliai pasikeist  cool.gif

kaip sekesi? ar patiko pokyciai? mano atvejis buvo ne is lengvuju,kadangi ant galvos spalvu makalyne,o norejau,kad nudazytu viena lygia spalva,tai teko atkenteti dvi dazymo proceduras rolleyes.gif taciau rezultatu esu patenkinta,nes Irina uztonavo mano peroksidines vietas ir bent jau kuriam laikui pasidziaugsiu grazia spalva smile.gif siaip tai man is pradziu kilo sioks toks itarimas,kai jinai pradejo konsultuotis su kitu kirpeju,kazkaip pasirode,kad ji nelabai uztikrinta tuo ka daro...nu bet rezultatas geras,nors mums abioms nervu tas dazymas tikrai pagadino karsta.gif
Atsakyti
4u.gif
Gal kas galetu rekomenduoti kirpeja, kuri sugebetu isgauti pilksva arba rudai pilksva spalva?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 03 18, 12:13)
Nu aš šiandien irgi pas Iriną. Bandysiu radikaliai pasikeist  cool.gif

Na ,o kur atsiliepimai ? ax.gif
Atsakyti