Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

QUOTE(charisma2121 @ 2009 10 11, 19:36)
tai kad daugiau kaip tik atsiliepimu buvo apie dazyma biggrin.gif as pas ja kazkaip neinu kirptis, o dazo ji, bent jau mano plaukus,  thumbup.gif  wub.gif

Kaip supratau ji negaili plaukų, jei jie nekokie ir man tas šiuo metu tinka ir patinka. biggrin.gif O dažymui gal irgi greit pribręsiu..
Atsakyti
Mergaites, o gal kuri is Jusu gali patarti kirpeja is salono Burzua Mindaugo gatveje? Man reiketu tik pasikirpti galiukus, bet eiti taip "na ura" nesinoretu... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tai prisijungsiu ir as prie komentaru. Pas Misha kerpuosi labai seniai - nuo Simonos laiku, kai jis ten dirbo ir sunkiai kalbejo lietuviskai biggrin.gif
Kadangi plauku nedazau, tai sake pas juos yra vadinamieji koloristai, kurie konkreciai plauku dazyme specializuojasi, tai galbut cia tas Mindaugas :hm .
Pats Misha sake "is gatves" jau nelabai priima zmoniu, nebent per rekomendacijas, nes kiek supratau turi nemazai klientu..
Sekmes visoms grazinantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gigli @ 2009 10 16, 08:26)
Sveikos,

Tai prisijungsiu ir as prie komentaru. Pas Misha kerpuosi labai seniai - nuo Simonos laiku, kai jis ten dirbo ir sunkiai kalbejo lietuviskai  biggrin.gif
Kadangi plauku nedazau, tai sake pas juos yra vadinamieji koloristai, kurie konkreciai plauku dazyme specializuojasi, tai galbut cia tas Mindaugas  g.gif .
Pats Misha sake "is gatves" jau nelabai priima zmoniu, nebent per rekomendacijas, nes kiek supratau turi nemazai klientu..
Sekmes visoms grazinantis  smile.gif

Labas smile.gif
Na jei jis kirptų privačiai tai suprasčiau, kad nepriima ''iš gatvės ", bet šiaip pas jį ėjau pirmą kartą, pasiskambinau, užregistravo, ir jau po savaitės žingsniavau į saloną (galėjau ir anksčiau, bet netiko laikas ) biggrin.gif o kerpa tai tikrai super thumbup.gif po jo kirpimo su plaukais jokio vargo neturiu thumbup.gif
Atsakyti
Gal zinot, kur dazo kadus dazais? bei kad kainos nebutu lb dideles smile.gif
Atsakyti
Gal turejo omenyje, jeigu kas nors siaip pas juos i salona paskambina ir klausia pas ka butu galima uzsirasyti - jo nemini biggrin.gif , na nezinau kaip ten yra, bet man ne trupucio negaila isleistu pinigu, nes galiukai uz menesio netampa nusiure thumbup.gif Gal tam itakos turi ir geros zirkles, ir mokejimas kirpti.. ir siaip patinka, kad pasako, kaip darom ir turi stiliaus pojuti! Aha, parasiau, kaip stebuklus daro, nor mano garbanoti plaukai, tai nelabai ka ir padarysi lotuliukas.gif

QUOTE(Giedruliuke @ 2009 10 16, 09:22)
Labas smile.gif
Na jei jis kirptų privačiai tai suprasčiau, kad nepriima ''iš gatvės ", bet šiaip pas jį ėjau pirmą kartą, pasiskambinau, užregistravo, ir jau po savaitės žingsniavau į saloną (galėjau ir anksčiau, bet netiko laikas )  biggrin.gif  o kerpa tai tikrai super  thumbup.gif  po jo kirpimo su plaukais jokio vargo neturiu  thumbup.gif

Atsakyti
[quote=Gigli,2009 10 16, 15:30]
Gal turejo omenyje, jeigu kas nors siaip pas juos i salona paskambina ir klausia pas ka butu galima uzsirasyti - jo nemini biggrin.gif , na nezinau kaip ten yra, bet man ne trupucio negaila isleistu pinigu, nes galiukai uz menesio netampa nusiure thumbup.gif Gal tam itakos turi ir geros zirkles, ir mokejimas kirpti.. ir siaip patinka, kad pasako, kaip darom ir turi stiliaus pojuti! Aha, parasiau, kaip stebuklus daro, nor mano garbanoti plaukai, tai nelabai ka ir padarysi lotuliukas.gif
[/quot
Meistras jis geras thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nors galit pasiūlyt kirpėją Vilniuje, kuris gerai dažo plaukus? Ir aišku, kad kaina nesikandžiotų, būtų gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marceborzoi @ 2009 10 16, 17:22)
Gal kas nors galit pasiūlyt kirpėją Vilniuje, kuris gerai dažo plaukus? Ir aišku, kad kaina nesikandžiotų, būtų gerai

Aha - norėtum hihihi.gif
Ir aš atsakymo į tokį pat klausimą laukiu jau daugiau kaip 3 mėn. mirksiukas.gif
Vis skaitinėju įv. atsiliepimus ir vis svarstau svarstau... ax.gif
gerai dažo plaukus?

Bet pala - ar tu pati jau žadi tą daryt? unsure.gif
Atsakyti
Raportas iš fronto. Taigi pirmą kartą apsilankiau pas Iriną. Mano plaukai problematiški, mat yra plonoki, nei stipriai garbanoti, nei juo labiau tiesūs, mėgsta šiauštis - žodžiu verda amžina kova su jais. Pasiskundžiau, kad visi kirpėjai kerpa vienodai ir kad nedrįstų kirpt taip, kaip visada. Siūlė trumpinti iki pečių arba aukščiau iškarpyti, kad dar labiau garbanotųsi ir kudlos įgytų kiek kitokią formą. Pasirinkau antrą variantą, nes jei nepatiks, galėsiu nurėžt galus kitą kartą. ax.gif Kol kas nepasakyčiau, kad tvarkytis su jais lengviau, bet užtat vaizdas kiek pasikeitė, ko ir siekiau. Taigi rezultatą užskaitau (sulaukiau pasiūlymų ir pasikeičiau), nors kažko ypatinga neisjaučiu atradus, bet bent jau neraudojau grįžusi į pagalvę. cool.gif Trūkumas, mano nuomone, tas, kad paliko kiek per ilgus galus po tais iškarpymais ir tie galai bjaurybės nelabai nori garbanotis. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Marceborzoi @ 2009 10 16, 17:22)
Gal kas nors galit pasiūlyt kirpėją Vilniuje, kuris gerai dažo plaukus? Ir aišku, kad kaina nesikandžiotų, būtų gerai smile.gif

nežinau, ką reiškia geras...
na man ir kirpimas, ir dažymas mindaugo iš labelos patinka labai, bed dažiau senai jau.
gaila tik jis dar viengungis (kaip kam aišku smile.gif ) , ji būtų moteriškė, apie pampius paplepėt , tai iš vis būtų idealus lotuliukas.gif na, dar kaina dvidešim litukų pamažinus... ir visai kaip už dyką biggrin.gif

aij, beje, aš su didoku pilvu ėjau sakau, neaišku, kada vėl apsilankysiu jau pas jus, ar spėsiu prieš gimdymą. tai jis man nukirpo taip kaip visad panašiai, ir sako bus labai gerai ir atauginimui. tai nepatikėsit, tikrai plaukai labai ilgai atrodė geri, net be ypatingos priežiūros. dabar jau tokie kur bjauriausio ilgio būna, nei ataugę, nei neataugę, bet jei su fenu džiovinuosi, tai kaip ką tik iš kirpyklos thumbup.gif ech, negi vėl teks pas jį eit... vis dėlto kol kas jis pirmasis, pas kurį galiu tiesiog atsisėt ir sakyt darykit ką norit.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal galit atsiliepti merginos, kurios turi ilgus, tiesius, nepaklusnius ir tankius/storus plaukus...? Būčiau nepaprastai dėkinga, jei parekomenduotumėt savo kirpėją, žinoma, jeigu yra už ką jį rekomenduot lotuliukas.gif
Visos mano draugės - garbanės, tai iš jų kirpėjų nuolat grįžtu nelabai laiminga doh.gif Susidarė įspūdis, kad tokie kaip mano plaukai yra retenybė, nes tie supergerieji superišgirtieji kirpėjai labai nustemba, kad po jų kirpimo mano plaukučiai sugula visai ne taip, kaip jie tikėjosi lotuliukas.gif Nors kitos merginos po to paties meistro kirpimo atrodo tiesiog fantastiškai...
Tad ir nutariau, kad reikia sužinot, kuris kirpėjas susitvarko su panašiais į mano plaukais, nes jeigu jis yra geras trumpų šukuosenų meistras ar puikiai iškarpo banguotus plaukus, dar nereiškia, kad ir mano sugebės...
Tiesa, nieko labai įpatingo nenoriu, tik kad ilgi plaukai gražiai gulėtų iškarpyti. Mano senoji kirpėja išvyko iš LT ir nuo tada nuolat atrodau kaip iškandžiota ir netgi po 200 Lt kainuojančio kirpimo manęs klausinėjama, ar tik ne pati šį kartą apsikirpau... doh.gif
Atsakyti