Sveiki,
Ar gera gydytoja gimdymui?
Na kaip čia tiksliau pasakius... šiaip malonus žmogus, bet... istorija buvo tokia:
Gimdžiau pas ją netyčia, nes turėjau gimdyti pas gyd. Poltevskają, bet ji susilaužė koją, tai rekomendavo Jokubauskienę.
Darė ji man cezario pjūvį... vaikučio net neparodė... paskui kai klausinėjau apie 10 min. kodėl mano vaikas neverkia, tai pasakė..."šiaip tai gimė mergaitė"... vaikutis buvo sunkios būklės, bet aš jos taip maldavau (verkiau, vyras prašė ir t.t.), o ji neparodė
Baigėsi viskas tuo, kad trečioj paroj pabėgau iš ligoninės, nes vaikutį išvežė į Santariškes, taip man jo ir neparodę... galvojau mirsiu iš sielvarto... kiaulė, o ne daktarė, dar atėjusi į pooperacinę palatą pradėjo pasakoti, kad mano vaikučio visas veidas paėjęs į vieną pusę, o paaiškėjo, kad tik truputį nosiukas buvo prisispaudęs prie gimdos sienelės ir per kelias savaites atsitiesino..
Nerekomenduoju visom keturiom...
Ant jos pykstu jau 3 metai ir kuo toliau, tuo labiau... kam papasakoju, tai stebisi kad dar tai Lietuvoj būna.
P.S. už gimdymą mokėjom ! Tai kas būtų buvę, jei nebūtumėm mokėję ?
Gimdžiau pas ją netyčia, nes turėjau gimdyti pas gyd. Poltevskają, bet ji susilaužė koją, tai rekomendavo Jokubauskienę.
Darė ji man cezario pjūvį... vaikučio net neparodė... paskui kai klausinėjau apie 10 min. kodėl mano vaikas neverkia, tai pasakė..."šiaip tai gimė mergaitė"... vaikutis buvo sunkios būklės, bet aš jos taip maldavau (verkiau, vyras prašė ir t.t.), o ji neparodė

Baigėsi viskas tuo, kad trečioj paroj pabėgau iš ligoninės, nes vaikutį išvežė į Santariškes, taip man jo ir neparodę... galvojau mirsiu iš sielvarto... kiaulė, o ne daktarė, dar atėjusi į pooperacinę palatą pradėjo pasakoti, kad mano vaikučio visas veidas paėjęs į vieną pusę, o paaiškėjo, kad tik truputį nosiukas buvo prisispaudęs prie gimdos sienelės ir per kelias savaites atsitiesino..
Nerekomenduoju visom keturiom...

P.S. už gimdymą mokėjom ! Tai kas būtų buvę, jei nebūtumėm mokėję ?

As irgi gimdziau pas Jakubauskiene pirma dukra.Nieko gero apie ja pasakyt negaliu.Vos nepraradau savo vaiko
.O susiuvo taip blogai,kad kai kitas gydytojas pamate tai buvo sokiruotas
.Po to viskas pradejo puliuoti,man pakylo temperatura,turejau gert antibiotikus
.Vyr.gydyt. kai pamate,iskviete Jakubauskiene ir pasake jai ka apie toki darba galvoja
.O Jakubauskienei,tai tik pinigai rupejo,kaip gavo,taip ir dingo.
.Baisu net prisiminti
Antra dukra gimdziau pas kita gydytoja ir buvau labai patenkinta

Antra dukra gimdziau pas kita gydytoja ir buvau labai patenkinta

aš irgi gimdžiau pas Jakubauskienę. šiaip sau gydytoja, nieko gero ar blogo pasakyti negaliu. Dėl apmokėjimo aš su ja tariausi iš anksto, ji pati pasakė, kad gimdymas pas ją kainuoja 500 Lt.Gimdymas pas mane nebuvo komplekuotas, tad viskas buvo gerai, jokių blogų prisiminimų neturiu. nepatiko vianes dalykas ir nežinau ar tai nuo jos priklausė ar ne. gimdžiau aš naktį iš penktadienio į šaštadienį, vaiką iš karto paėmė ir išvežė, gydytoja po gimdimo iš karto dingo. iki pat ryto aš taip ir neužmigau, laukiau kol vaiką atneš. per visas išeigines nei vienas gydytojas mūsų normaliai ne apžiūrėjo,. Jakubauskienė pas mane atėjo tik pirmadienį, ačiū dievui, kad viskas buvo gerai. niekas nepadėjos saves ar vaiką prižiūrėti, kaip nori taip ir tvarkikis, jug išeiginės! namo išrašė pirmadienį, vaiką parsivežiau su baisiausia sloga...ne žinau, man atrodo , kad Jakubauskienė galėjo pasakyti man didesnę sumą, ir pasidalinti su seselėm pvz, kad ir aš ir vaikas būtumem prižiurėti

Sveiki,
visai nesenei gimdziau pas Jakubauskiene. Nieko blogo apie ja pasakyt negaliu.Gimdymas nebuvo komplikuotas, tai ji savo darba atliko gerai, mano poziuriu. O kad ji abejinga tai taip, is kitos puses ,kodel turetu labai jau but meili, mes eilines jos klientes. O siaip pogimdyvine slauga antakalny , kazkoks kosmaras ir ne Jakubauskiene kalta.
visai nesenei gimdziau pas Jakubauskiene. Nieko blogo apie ja pasakyt negaliu.Gimdymas nebuvo komplikuotas, tai ji savo darba atliko gerai, mano poziuriu. O kad ji abejinga tai taip, is kitos puses ,kodel turetu labai jau but meili, mes eilines jos klientes. O siaip pogimdyvine slauga antakalny , kazkoks kosmaras ir ne Jakubauskiene kalta.
Labutis, mergaites,
geguzes 5 d. gimdziau Antakalnio klinikose, nebuvau susitarusi ir pagal grafika ispuole gimdyti priziurimai gyd. Jokubauskienes. Mano gimdymas buvo nekomplikuotas ir pakankamai sklandus, tad gydytoja Jokubauskiene vis ieidavo paziureti kaip as saremiauju ir buvo per visa stumima, bet man daugiau demesio ir nereikejo, uzteko akuseres, kuri, beje, mums labai patiko (jos vardas Jolanta Dzisevic, tikrai labai maloni ir rami jauna moteris).
Noriu pasakyti, kad gyd. Jokubauskine man patiko - profesionali, konkreti, taktiska, atsake i visus mano uzduotus klausimus, per visa stumima laike man ant pilvo ranka ir aiskino kaip kvepuoti, kada stumti, ir kas man labai patiko - be jokiu pameilikavimu ir paciuciavimu, aiskiai ir isakmiai - butent taip, kaip man atrodo esant reikalinga tokioje situacijoje. Kai pagimdziau, dar pabuvo gimdykloje, pajuokavo su mumis, palinkejo po metu grizti sesei broliuko pagimdyti ir isejo pas kitas gimdyves, kuriu ta nakti buvo tikrai daug.
Tad jei papulsit pas sia gydytoja ar tarsites su ja (manau, jokio skirtumo, ji puikiai dirba savo darba ir be isankstinio susitarimo ir be simtu i kisene), manau, viskas bus gerai, tai gydytoja, verta pasitikejimo
Linkiu visoms ramiu ir lengvu gimdymu
geguzes 5 d. gimdziau Antakalnio klinikose, nebuvau susitarusi ir pagal grafika ispuole gimdyti priziurimai gyd. Jokubauskienes. Mano gimdymas buvo nekomplikuotas ir pakankamai sklandus, tad gydytoja Jokubauskiene vis ieidavo paziureti kaip as saremiauju ir buvo per visa stumima, bet man daugiau demesio ir nereikejo, uzteko akuseres, kuri, beje, mums labai patiko (jos vardas Jolanta Dzisevic, tikrai labai maloni ir rami jauna moteris).
Noriu pasakyti, kad gyd. Jokubauskine man patiko - profesionali, konkreti, taktiska, atsake i visus mano uzduotus klausimus, per visa stumima laike man ant pilvo ranka ir aiskino kaip kvepuoti, kada stumti, ir kas man labai patiko - be jokiu pameilikavimu ir paciuciavimu, aiskiai ir isakmiai - butent taip, kaip man atrodo esant reikalinga tokioje situacijoje. Kai pagimdziau, dar pabuvo gimdykloje, pajuokavo su mumis, palinkejo po metu grizti sesei broliuko pagimdyti ir isejo pas kitas gimdyves, kuriu ta nakti buvo tikrai daug.
Tad jei papulsit pas sia gydytoja ar tarsites su ja (manau, jokio skirtumo, ji puikiai dirba savo darba ir be isankstinio susitarimo ir be simtu i kisene), manau, viskas bus gerai, tai gydytoja, verta pasitikejimo

Linkiu visoms ramiu ir lengvu gimdymu

Savo dvynės gimdžiau pas ją.Tiesa ne pati gimdžiau o darė cezarį.
Iš anksto su ją susitarius nebuvau.Tiesiog jai taip išpuolė.Tiesa gimdant dvynukus dalyvauja du ar trys gydytojai, tai dar dalyvavo kažkioką skyriaus vedėja.
Cezarį atliko neblogai, pats pjūvis nedidelis tik gal kiek kreivas.
Šiaip apie ją nieko blogo negaliu pasakyt, gydytoja kaip gydytoja, gan maloni.Tiesa po gimdymo lankė ir ne vieną kartą
, išiminėjo siūlės ir suteikė daug naudingų patarimų dėl kitų gimdymų rupindamasi mano ateities sveikata.

Cezarį atliko neblogai, pats pjūvis nedidelis tik gal kiek kreivas.

Sveikos,
As pries beveik 8 metus gimdziau pas Jakubauskiene.Man dare cezari,nes vaikutis sedejo.Tai apie ja tik pagalvojus siurpas ima kresti.Ji man ne tik ,kad pilva prapjove nuo vieno krasto iki kito,bet ir pusle supjauste.Ir deka kitai daktarei,kad ji tai pastebejo.Tai jos klaidas teko taisyti gyd.Jursenui.Labai greitai atskubejo is namu,O buvo antros kaledu dienos naktis.Po operacijos ji man pasake,kad mano anatomija ne kaip pas visus.Pinigus paeme issisiepusi.
Antra vaikuti gimdziau VGN,t.p dare cezari.Nesklandumu jokiu nebuvo,o ir anatomija mano sake normali.
As pries beveik 8 metus gimdziau pas Jakubauskiene.Man dare cezari,nes vaikutis sedejo.Tai apie ja tik pagalvojus siurpas ima kresti.Ji man ne tik ,kad pilva prapjove nuo vieno krasto iki kito,bet ir pusle supjauste.Ir deka kitai daktarei,kad ji tai pastebejo.Tai jos klaidas teko taisyti gyd.Jursenui.Labai greitai atskubejo is namu,O buvo antros kaledu dienos naktis.Po operacijos ji man pasake,kad mano anatomija ne kaip pas visus.Pinigus paeme issisiepusi.
Antra vaikuti gimdziau VGN,t.p dare cezari.Nesklandumu jokiu nebuvo,o ir anatomija mano sake normali.
pasiurpau pasiskaicius apie sia gyd.cia turbut ta pati,kuri anksciau dirbo SV.Jokubo ligonineje.as ten gulejau su gresenciu persileidimu.butent ji buvo palatos gyd.tada labai maloni buvo.man net gi patiko.kaip veliau supratau,tas malonumas dirbtinis:tikejosi,kad gal as pas ja gimdysiu uz pinigus
gimdziau pas kita,nemokejau.tokia seipsau buvo,sena ir pastoviai rukyt lakste,tai labai smirdejo
o Jakubauskiene atejo ryte i palata,o as dar buvau nespejus apsiprausti
paaiskinau,kad kaip tik ruosiausi eiti,tai su panieka atreze,kad reikia eiti,o nesiruosti
atrodo,kad as ten apsiš... gulejau.ir jai visai neidomu buvo,kad eile prie duso
sikart tarsiuos su gyd.pas kuri pazystama gimde.tik dar pavardes nezinau

Taip, ši gydytoja dirbo Šv.Jokūbo ligoninėj. Teko kartu ten dirbti. Ir gimdyti papuoliau Antakalnyje pas ją atsitiktinai, su niekuo nebuvau susitarusi. Man ji visada patiko ir labai džiaugiuosi, kad papuoliau pas ją
.Dirba savo darbą, prižiūrėjo sąrėmių ir gimdymo metu, pasiūlė nuskausminimą (ko labai norėjau), mokė kvėpuoti ir stumti. O šiaip pagrindinis ir labai atsakingas darbas atitenka akušeriai
, kuri būna nuo pačios pradžios iki kol tave išveža į palatą. Taigi, aš likau patenkinta ir gydytoja , ir akušere
Ačiū joms labai

Gydytoja Jaubauskiene privaciai priziurejo mano nestuma ir prieme gimdyma. Galiu pasakyti apie ja tik gerus zodzius. Taip ji nera saldi, bet yra konkreti, islaikyta ir mano nuomone kompetetinga.
Gerbe mano nora gimdyt paciai, na nesigavo. Cezario pjuvi man atliko gerai, nepaisant kazko ten sudetingo. Po operacijos visi jos rubai buvo slapi nuo prakaito is itampos. Labai operatyviai padejo atsiradus komplikacijoms 10 diena po gimdymo. Galejau drasiai skambint ir klaust kas rupi ir iki ir po gimdymo.
Tiek nestumo tiek gimdymo metu rupinosi ne tik mano fizine bet ir psichologine savijauta, kadangi as tokia biski depresovna, pastebedavo menkiausia bloguma.
Aciu jai labai.
Gerbe mano nora gimdyt paciai, na nesigavo. Cezario pjuvi man atliko gerai, nepaisant kazko ten sudetingo. Po operacijos visi jos rubai buvo slapi nuo prakaito is itampos. Labai operatyviai padejo atsiradus komplikacijoms 10 diena po gimdymo. Galejau drasiai skambint ir klaust kas rupi ir iki ir po gimdymo.
Tiek nestumo tiek gimdymo metu rupinosi ne tik mano fizine bet ir psichologine savijauta, kadangi as tokia biski depresovna, pastebedavo menkiausia bloguma.
Aciu jai labai.
Aš taip pat gymdžiau pas ją 2004.01 metais papuoliau atsitiktinai ir pinigeliu visai ne mokėjau. Mano gymdimas ne buvo komplekuotas bet gymdžiau ilgai nuo 9 val ryto ir pagymdžiau tik 22.22 val. Man pas ją gymdyti patiko konkreti moteriške be jokiu siusiu - musiu, padėjo pagymditi nelabai skausmingai nes dave labai daug konkrečiu nuorodymu ką ir kaip daryti.
O vaikeli apžiurinejo pedeatrai, ir manau visai ne Jakubauskienė ta turi daryti, ir jei vaikėli nedave motinai tai įtariu buvo tam tikru priežasčiu, nes šeip sau sveika vaika neks nevež į santariškius.
O vaikeli apžiurinejo pedeatrai, ir manau visai ne Jakubauskienė ta turi daryti, ir jei vaikėli nedave motinai tai įtariu buvo tam tikru priežasčiu, nes šeip sau sveika vaika neks nevež į santariškius.