Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Jokubauskienė

AS GALIU PASAKYTI KUO GERIAUSIUS ZODZIUS APIE GYD. JAKUBAUSKIENE. NUOSIRDUS ACIU UZ MALONU GIMDYMA 4u.gif TAI GYDYTOJA TIKRAI VERTA MEDALIO, AS GIMDZIAU GEGUZES1 PAS JA MERGAITE, LIKAU VISKUO PATENKINTA... ACIU!!!
Atsakyti
As ir gimdziau pas Grazina Jokubauskiene,kai dar dirbo Sv. Jokubo ligoninej. Gimdymas buvo lengvas, tai nusiskundimu jokiu neturiu, ir po to tris dienas taeidavo apziuredavo ar viskas gerai. Maloni gydytoja.
Atsakyti
Aš gimdžiau pas gyd. Jakubauskiene 2002 metais, kai ji dirbo dar Sv. Jokubo ligonineje. Gimdziau pagal susitarima, bet tai mazai padejo.
Pirma, vaikas buvo perneshiotas. As giimdziau 16 val, po tokio ilgo kankinimosi, kai vaikas pradejo dusti, padare cezario pjuvi. Gime berniukas, ji traukiant, buvo ishnerintas kaklas. Vaika atneshe tik viena karta, o antram maitinimui neatneshe. Kai sugebejau pati atsikelti ir nueiti iki vaiku kambario, radau vaika inkubatoriuje su deguonio kauke, keliom lashelinem, kateteriu galvoj ir bandazu aplink kakla. Pasakyti, kad mane ishtiko shokas, tai reishkia ishvis nieko nepasakyti. Taigi ish gimdymo namu nuvaziavau tiesiai i Santarishkiu klinikas, kur praleidau virsh 3 savaiciu. Aciu Dievui, dabar mes sveiki ir laimingi.
Pinigu uz toki gimdyma mes nesumokejome

Tikrai nepatarciau gimdyti pas ja, nes yra nemazai geru gydytoju kuriem galima patiketi savo ir savo vaiko sveikata
Atsakyti
Pries savaite gimdziau (tiksliau dare cezario pjuvi) pas gyd. Jakubauskiene. Man ja rekomendavo privati gydytoja, kuri anksciau dirbo AK. Uztikrino, kad tai labai profesionali gydytoja ir man nekils papildomu rupesciu. Operacija pavyko sekmingai, gime sunelis. Labai didelis ACIU siai gydytojai.
Tiesa, kol buvau pooperacineje palatoje, prasidejo nesklandumai, teko dapilti kraujuko, taciau anasteziologe ir kitas pooperacines personalas puikiai dirbo.
ACIU jiems 4u.gif
Atsakyti
As buvau susitarusi su ja del planines cezario operacijos. man irgi pazystama sake, kad profisionali gydytoja, bet...
Man reikejo pries pora dienu gultis i ligonine ir cia viskas prasidejo: nubego vandenys, nakti. As paskambinau gydytojai. Taip ir neprisiskambinus parasiau zinute, kad man viskas prasidejo ir paprasiau atvaziuoti. I ka man ji atrase: "As Palangoje" Nors as tiksliai zinojau (nes pati man pasake pries keleta dienu), kad jai ryte 7val prasideda pamaina... Tai kam tada zadeti, kad bet kokiu laiku atvaziuos ir t.t.? Tai GAL ir prof. gydytoja, bet kaip del sazines tai nezinau...
Atsakyti
Pas sita gydytoja gimdziau pries 2 metus, nieko gero apie ja pasakyti negaliu.Situation buvo tokia, su gresenciu gulejau jos skyriuje, patiko, turejau pasiulyma rinktis tarp jos arba Poltevskajos.Kadangi ji yra mano vyro draugo mama, kazkodel pagalvojau ir atsisakiau gimdyti pas pazistama.
Viena ryta nutekejo pimyniai vandenys, paskambinaus jai telefonu 7.30 pakviete atvaziuoti. Padare echoskopija, informavo , kad tai tik kazkokie pirmyniai vandenys ir pagulde i palata. paskui uzhejo 4 val. ir pasake, kad jos darbo laikas baigesi ir vaziuoja namo, perspejo, jei kartais gimdos kaklelis bus atsivers, tai tegul kas nors jai paskambins.As isgulejau be maisto ir su "pampersu" visa nakti, kai nakti prasidejo saremiai, sesute jai paskambino, o ta sau ramiai rieze, tegul guli, atvaziavo tik kita ryta 8 val. Visa para nieko nedave valgyt, 9 .00 pagulde i gimdykla.Nors buvo ispejusi, kad tokio kuno sudejimo gimdo per 1 val, pagimdziau tik 13.13 val. I gimdykla buvo atejusi tik pora kartu , "i pabaiga", gimdyti paciai jau neturejau jegu, kadangi pusantros paros nieko nevalgiau ir baimindamasi prarasti vaika nemiegojau.Nuskausminanciu atsisakiau pati, norejau , kad viskas butu "natural".12 val. ji jau buvo bepradedanti panikuoti, pakviete Jursena ir dvi kt. gydytojas.Tik spejau ishgirsti, kaip Jursenas jos paklause, kodel jus ja taip ilgai pralaiket be vandenu? Prapjove tarpviete pats Jursenas......ir dar dave velniu akuserei kad mane nenuskuto...Kai pagimdziau, paklausiau jos kodel man nieks neiledzia antikunu, nes turejau neigiama "_" krasujo rezusa, pasirode, kad neteisingai buvo uzpildyta forma...Kiek sumokejau jai, nesakysiu, tikrai ne 500 ir netgi ne 600lt, tegul tai buna ant jos sazine.Taciau po gimdymo Jursenas dar siule operuoti, nes ilgai buvau be vandenu ir pateko infekcija.Taciau operacijos atsisakiau,....Matyt po nemenkos gautos sumos, griauze sazine, nes paskui ishgulejau 4 dienas, ir ateidavo apziureti kiekviena diena ir krutis masazavo, ir mokino kaip maitinti....Tik viena pasakysiu, niekam nepatarciau gimdyti pas Jakubauskiene....
Atsakyti
gimdziau pas kita gydytoja antakalnyje, bet gimdymas buvo komplikuotas, ta diena atsakinga budinti gydytoja buvo Jakubauskiene, kuri buvo pakviesta ivertinti situacijos .Gimdymo rezultatas-mires vaikas...
Atsakyti
Jei cia kalbama apie gyd. Grazina Jokubauskiene-tai as asmeniskai galiu pasakyti tik gerus zodzius apie ja. Tiesa, as negimdziau, as kitas problemas pas ja gydausi, ji mane yra ir operavusi ekstra atveju. Labai normali, mandagi, taktiska gydytoja. Man siek tiek juokingos tos mamyciu kalbos, is kuriu suprantu, kad jos labai troksta, kad gydytojas paromis nuo ju nesitrauktu uz ta mokesti, kuri sumokat. Atsiminkit mielosios viena-NE JUS VIENA TUO METU GIMDOT. Galbut yra dar kelios sumokejusios, kurios taip pat tuo metu turi problemu. O nesekmiu pasitaiko visiems, kad ir kaip skaudzios jos butu. Kiek zmoniu nebeina isgelbeti po avariju, galu gale operuojant skubiais ar neskubiais atvejais-ar tai visa laika gydytojus kaltinti reikia? Galbut ir jusu atvejais ji padare viska, ka galejo. Patys mes irgi nesam tobulybes simtaprocentines. O zmogaus isvaizda nagrineti-atsiprasau, is viso juokinga. Man ji visai nepasirode nei zemo ugio, nei apvalaus veido, nei raudonais skruostais, jei cia apie ja kalbama. Normali, labai simpatiska moteris.
Atsakyti
Pas Jakubauskienę vaikščiojau neštumo metu, kitą neštumą pas ją neisiu. Man pasirodė labai neprofesionali, išsiblaškiusi daktarė, padarė daug esminių klaidų. Įskaitant jai už tai dar ir mokėt reikėjo ir nemažai. Jei kas eisit pas ją neštumo metu visada pasitikrinkite jos blogas prognozes ar diagnozes, nes teisi ji nei kart nebuvo bent mano atveju. Tikrinausi pas kitą gydytoją 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Rasamargarita @ 2009 05 13, 14:59)
Gal yra ir Regina, bet as asmeniskai vaikstau pas Grazina jokubauskiene

Grazina jos vardas blush2.gif

Retrospektyviai paziurejusi i savo pirmaji gimdyma ir dabar laukdamasi antrojo vaikelio suvokiu, kad pas ja antrojo negimdyciau. Ne del to, kad butu kazkokia bjauri ar nemandagi ar kazka blogo padariusi, mano gimdymas buvo neilgas ir palyginus lengvas..
Tiesiog noretusi kitokiu atsiminimu ir kitokios asmenybes salia.. unsure.gif Be jokio noro paskatinti, pagreitinti, prakirpti vandenu maisa, kantraus, mokancio laukti ir islaukti.. Bet cia jau asmenybines savybes,taip sakant, nuo Dievo, o ne profesionalumo klausimas..
Dabar man taip atrodo. smile.gif
Atsakyti
Pritariu čia išsakytoms mintims. Gražina Jokubauskiene - siaubinga gydytoja, stebiuosi, kad tokia gali dirbti su nėščiosiomis arba gimdyvėmis. Trūksta jai elementaraus žmoniškumo.
Atsakyti
QUOTE(provansas @ 2009 06 21, 20:25)
ne, užteko apžiūros. Daugiau susitikti nenorėčiau, ką jau kalbėti apie gimdymą  blink.gif

Sveikos, merginos. smile.gif Ji gimdymu jau neprimineja. As pati lankausi pas ja siuo metu- kazko labai blogo negaleciau pasakyt. Iki gimdymo liko menuo. Karta jei buvo pasirode, kad mano vaikiukas per mazas, tai nusiunte i AK pasitkrinti. Bet viskas buvo ok.
Nezinau- gal del to, kad mano nestumas nekomplikuotas, nieko blogo ir negaliu pasakyt. Bet paskaicius Jusu atsiliepimus belieka tik dziaugtis, kad man nieko blogo nenutiko lankantis as sia gydytoja... unsure.gif
Atsakyti