Įkraunama...
Įkraunama...

Krepšinio treniruotės merginoms Vilniuje

Tai ka, merginos, dar karta prasau pasisakykit kas nori zaisti krepsini vilniuje, suskaiciavusi 10 norinciu, pradesiu ieskoti mums sales. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip smile.gif
Atsakyti
jei nesat profesionalės , tai irgi prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
Taigi jau turim keturias smile.gif

1. Empty
2. vabaliauskiene
3. Šaltiniuota
4. Zuiqtis

Kas dar? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, as ir noreciau 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif kas dar mirksiukas.gif
Atsakyti
AŠ prie jūsų mielai prisidėčiau. mokykloj kažkur apie 5-6 metus lankau krepšinį, o paskui kaip mečiau, taip nė karto ir nežaidžiau. o noras niekur nedingo. tik va bėda, kai esi 22 metų į mokyklą nesugriši ax.gif . ir šiandien sugalvojau temą kurt ir pradėt ieškot. o jūs mane nudžiuginot. taigi tikrai prisidėsiu.
1. Empty
2. vabaliauskiene
3. Šaltiniuota
4. Zuiqtis
5. artika
6. pan

tik aš nuo sausio mėn. vidurio būsiu laisvesnė. taigi manau, po naujųjų metų būtų visai smagu susitikt ir paplepėt šiuo klausimu. gal dar kas iš pažystamų ką pakvies?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pan: 13 gruodžio 2009 - 20:32
Jau seniai ieskojau bendraminciu krepsiniui, mielai prisijungciau, ar pavyko ka nors jau susiorganizuot?
Atsakyti
Aš irgi mielai prisijungčiau (aš tik mėgėja, žaidžiau prieš 10 metų mokykloje). Super būtų thumbup.gif

Papildyta:

1. Empty
2. vabaliauskiene
3. Šaltiniuota
4. Zuiqtis
5. artika
6. pan
7. Anastasia9
8. rugija

Atsakyti
Sveiki,
Noreciau prisijungti prie sios idejos, ilgai ieskojau, kur galima butu ir su kuo pazaisti, tad labai labai mielai tai ir padaryciau.
Atsakyti
Sveikos, Merginos, jei teisingai skaiciuoju, su manimi bus desimtukas norinciu...
4u.gif
Kaip galima butu susisiekti, su jumis, suzinot ar dar nepavelavau???
Atsakyti

Papildyta:

1. Empty
2. vabaliauskiene
3. Šaltiniuota
4. Zuiqtis
5. artika
6. pan
7. Anastasia9
8. gogra
9. egle_may
10. LivingTheDream

Kaip ir dešimtukas yra, gal galima bandyt kažur ieškoti salės...Gal kas žino kur....
Atsakyti