pan, nuuuuu, kaip sekėsi?
gerai! gavau 8. tai net negalejau patiket, nes is tiesu kazkaip geda buvo uz savo bakalaurini darba. tai svenciau 3 dienas:D
Sveikinu Pan! Ir noriu informuoti, kad šiandien neateisiu. Iki kito karto!
QUOTE(pan @ 2010 06 15, 00:06)
gerai! gavau 8. tai net negalejau patiket, nes is tiesu kazkaip geda buvo uz savo bakalaurini darba. tai svenciau 3 dienas:D

Sveikos,
Jeigu kas galit anksčiau pervesti pinigėlius, tai permeskit, nes negaliu pavedimo padaryti, truksta siek tiek pinigų saskaitoje. Gavau tik is triju zmoguciu: LithingTheDream, Zuikio ir Naujokes.
Jeigu kas galit anksčiau pervesti pinigėlius, tai permeskit, nes negaliu pavedimo padaryti, truksta siek tiek pinigų saskaitoje. Gavau tik is triju zmoguciu: LithingTheDream, Zuikio ir Naujokes.
QUOTE(gogra @ 2010 06 17, 11:32)
Sveikos,
Labas,
pervedziau ir as. Atostogauju, tai prie kompo beveik neprisedziu.
QUOTE(gogra @ 2010 06 17, 12:32)
Sveikos,
Labas,
Ar gali man atsiųsti sąskaitos numerį.
QUOTE(gytulka @ 2010 06 09, 16:15)
Sabonis kaip kojyte gyja?
Jau tvarka tvarkele

QUOTE(Sabonis @ 2010 06 21, 15:59)
Jau tvarka tvarkele
Ryt bus treniruote? 18.30? Aisku, didziuotis nera kuo, bet taip ir nesugebejau pervesti pinigu, kazkodėl raso, kad mokejimas atidetas, kiek ten visko primaigiau, kad net baisu, kad mano milijonai nebutu kažkur ne ten nukeliave
gal galiu atnesti grynais, jei nera skirtumo?

gali grynais,
siandien man avansa pervede, tai padariau pavedima.
susitinkam vakare

Nebūsiu šiandien

QUOTE(vabalauskiene @ 2010 06 22, 15:18)
tai labai blogai

kiek čia mūsų bus tada?

manes siandien irgi nebus...