Įkraunama...
Įkraunama...

Krepšinio treniruotės merginoms Vilniuje

QUOTE(gogra @ 2010 10 07, 15:55)
Dabar dar peržiūrėjau, tai pan dar nesumokėjus ir kažkaip dingus iš eterio g.gif

tai pan visad kaip pastebejau veluoja ir sake kad jos el. bankas uzblokuotas. tikekimes dar atsiras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 07, 21:49)
tai pan visad kaip pastebejau veluoja ir sake kad jos el. bankas uzblokuotas. tikekimes dar atsiras  g.gif

Mano ziniomis pan atostogauja lygtai is LT isvykus buvo. Manau turetu pasirodyti.
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti ar priimtumėte dar vieną žaidėją? Mokykloje žaidžiau krepšinį ir šiaip esu šio žaidimo mėgėja, būtų smagu vakarais raumens pamankštinti.. smile.gif o tuo labiau su tokiom pačiom šio žaidimo megėjom.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burning_sunflower @ 2010 10 11, 08:54)
Norėjau pasiteirauti ar priimtumėte dar vieną žaidėją? Mokykloje žaidžiau krepšinį ir šiaip esu šio žaidimo mėgėja, būtų smagu vakarais raumens pamankštinti.. smile.gif o tuo labiau su tokiom pačiom šio žaidimo megėjom.. smile.gif

Junkis drąsiai rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Woohoo.. smile.gif Kiek merginų susirenka?? smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burning_sunflower @ 2010 10 11, 09:43)
Woohoo.. smile.gif Kiek merginų susirenka?? smile.gif biggrin.gif

Dažniausiai apie 7-8, bet sąrašuose yra apie 10 dabar turbūt...Taip kad žaidėjų dar trūksta...Visos labai retai susirenka, tai viena negali, tai kita ir t.t.
Atsakyti
Kamuolį atsinešti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burning_sunflower @ 2010 10 11, 09:58)
Kamuolį atsinešti? smile.gif

Kas turim, tai atsinešam.
Apšilimui bus daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 10 11, 12:21)
Kas turim, tai atsinešam.
Apšilimui bus daugiau mirksiukas.gif

Tai aš galiu net ir ne vieną prigriebti.. biggrin.gif tik reiks jų būklę patikrinti.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burning_sunflower @ 2010 10 11, 10:30)
Tai aš galiu net ir ne vieną prigriebti.. biggrin.gif tik reiks jų būklę patikrinti.. biggrin.gif biggrin.gif

Daugiau nereikia, užteks tongue.gif
Nebent dar draugių turi žaidžiančių, tai va jų gali prigriebt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 10 11, 12:31)
Daugiau nereikia, užteks tongue.gif
Nebent dar draugių turi žaidžiančių, tai va jų gali prigriebt mirksiukas.gif

Būtinai reikės paklausinėti.. smile.gif
Atsakyti
manęs šiandien nebus 4u.gif
Atsakyti