Įkraunama...
Įkraunama...

Krepšinio treniruotės merginoms Vilniuje

O kaži Žirmūnų gimnazijoj kaip reikalai sekmadienio popietę?

Man tai tinka ir penktadienį. O iš bėdos tai netgi ir šeštadienio rytas. Taip galiu ir nuo 21:30 trečiadienį, ketvirtadienį.
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 02 20, 10:02)
O kaži Žirmūnų gimnazijoj kaip reikalai sekmadienio popietę?

Savaitgaliais gal jie užsikonservuoja biggrin.gif
nu pabandysiu paklausti dar katą, konkrečiai apie savaitgalius mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip spirgu... tik kad naujienu del vietos zinokit neturiu jokiu unsure.gif .
Manau zymiai geresnio varianto is jau turimu negausim, nes visur sutartys pasirasytos (kalbu apie mokyklas) iki geguzes...
Jauciu iki gerokai atsils reiks tenkintis velaus vakaro laiku - esu mobili, tad vieta nera labai svarbi. Man taip pat tinka visi laikai ir visos dienos, tik turiu pageidavima ne savaitgali (sekmadienio vakaras nuo 18 butu tinkamas). Pasizaistume karta per savaite- kaip supratau dauguma uz 1 karta, jei susizaistume, pamazu ieskotume priimtinos vietos ir laiko ateinantiems mokslo metams.

Atsakyti
Sveikos, kaip smagu, kad pajudeta is vietos! thumbup.gif Man vieta nera svarbi, ir tinka visi laikai, gal isskyrus penktadienio vakara... Galiu ir 1, ir 2 kartus, priklausomai kaip visos nutars. Matau, pasiulymu jau nemazai surinkot, tad imam geriausia is ju ir pradedam zaist mirksiukas.gif
Atsakyti
Žirmūnų gimnazija savaitgaliais laisva:
Šeštadienis 14.00 - 20.00
Sekmadienis 13.30 - 17.00
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 22 vasario 2010 - 16:20
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 02 22, 17:20)
Žirmūnų gimnazija savaitgaliais laisva:
Šeštadienis 14.00 - 20.00
Sekmadienis 13.30 - 17.00

tai kuria diena renkames, man patogiau - sekmadienis 4u.gif , kaip kitom?
Atsakyti
as uz sekmadieni.
Atsakyti
Aš irgi už sekmadienį. Tik kiek galima vėlesnis laikas, kad būtų...
Atsakyti
as taip pat uz sekmadieni!
Atsakyti
As irgi uz sekmadieni. Matau tokiu dauguma, tad belieka nuspresti laika (man geriau velesnis).
Atsakyti
man sekmadienis taip pat, o laikas nuo kokiu tarkim 15.30h iki 17h manau butu kaip tik;)
Atsakyti
Bandau suskaičiuoti, kiek šiai dienai yra norinčių/galinčių sekmadienį 15:30 thumbup.gif
1. Zuigtis
2. LivingTheDream
3. Anastasia9
4. artika
5. vabalauskiene
6. pan
7. gogra

Gytulka, kaip tu? Jungiesi?
Kas dar?

Ir galėtume jau šį sekmadienį susirinkti...Reiktų gal rezervuoti...Kaip jūs į tai?
Atsakyti