Įkraunama...
Įkraunama...

Krepšinio treniruotės merginoms Vilniuje

QUOTE(Zuiqtis @ 2010 03 01, 22:07)
Merginos, žinau vaikinus, kurie ieško pusės salės. Jeigu mes planuojam ir toliau žaisti ant vieno krepšio, gal galim jiems užleisti kitą krepšį?  g.gif  O gal sutartis išvis to neleidžia? Ką manot?  4u.gif

Jei sutartis leidzia manau galim atiduot puse sales, bent jau pradziai. Veliau gal ir noresis visos sales.....
Atsakyti
Sveikos,
trumpam prisijungiau, nes aš dabar su dukryte ligoninėj guliu, tai pas mane visai kitos mintys...Labai tikiuosi, kad iki savaitgalio išleis.

Dėl mokėjimo, tai už praeitą kartą susimokėjom tas, kas buvom, o kitą kartą tai už mėnesį į priekį reikės sumokėti visoms, o jau kas kada neateis, tai jau bus pinigai į balą išmesti. Ten mėnesiui gaunasi apie 349 lt. Dabar tiksliai neatsimenu, namie liko popieriai.

Kas dėl dalinimosi sale, tai manau, kad nebus taip paprasta, nes persirengimo kambarys tai vienas (kitas priklauso kitai salei), tada reiktų dalintis su vyrais..Šiaip manau, kad ir mums pravers visa salė po keleto kartų...Šiaip jeigu niekas neprieštaraus, tai dėl manęs galim, bet tada turbūt reikia skambintis ir klausti.

O šiaip tai tikrai smagiai praleidom laiką thumbup.gif
iki susimatymo mirksiukas.gif

Atsakyti
Na del puses sales, as asmeniskai nepirestarauju - tepameto vaikinai, kol mes nezaidziam visoj salej.

Man tai zinokit antra diena nugaros raumenis skauda... jausmas ne koks, bet priezastis maloni smile.gif ko noret- be jokios manksteles, pavelavus atbegau ir iskart rankas emiau kilnot smile.gif smile.gif

Laukiu sekmadienio!! thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos!
radau Jusu temuke ir nezinau ar dziaugtis ar dar ne smile.gif noriu pasizaist ir as, bet iskilo toks klausimas - ar Jus ten visos fitness4.gif fitness3.gif showoff.gif showoff.gif showoff.gif showoff.gif ? nes as paskutinius keliolika metu tai vacation1.gif vacation4.gif birthday.gif essen.gif , bet vis tiek noriu krepsinio.... doh.gif
ar verta man prasytis prie Jusu? blush2.gif
Atsakyti
Sveika, Loram,
mes irgi po 8-15 metu pertraukas turincios, tad tave lenkiam nebent viena tureta bendra treniruote biggrin.gif
Kadangi sia savaite visoms buvo duota uzduotis pasiulyti zaisti pazistamoms, tai net nzn kiek mes dabar turime norinciu-galinciu zaideju smile.gif
Manau vietos dar vienai- tau tikrai uzteks wink.gif

Kaip manot, Mergaites?

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2010 03 03, 22:48)
sveikos merginos!
radau Jusu temuke ir nezinau ar dziaugtis ar dar ne smile.gif noriu pasizaist ir as, bet iskilo toks klausimas - ar Jus ten visos  fitness4.gif  fitness3.gif  showoff.gif  showoff.gif  showoff.gif  showoff.gif ? nes as paskutinius keliolika metu tai  vacation1.gif  vacation4.gif  birthday.gif  essen.gif , bet vis tiek noriu krepsinio....  doh.gif
ar verta man prasytis prie Jusu?  blush2.gif

junkis drąsiai:mirksiukas:
Sekmadienį laukiam Žirmūnų gimnazijoj prieš 16 val.
Jeigu perskaitei temą, tai matyt supratai kokia čia sistema, kaip reikės mokėti ir t.t. Jeigu tave tenkina, tai lauksim prisijungiant mirksiukas.gif
Bet kokiu atveju pranešk, ar jungiesi, ar ne.

Aš dar vis ligoninėj, dabar jau su abiem vaikais, bet jeigu neišleis iki sekmadienio, tai vyras sakė pakeis mane ir išleis pažaisti thumbup.gif
Kas dėl piningėlių, tai man šįkart būtų geriau į sąskaitėlę (kas galit ) pervesti, nes suma bus už mėnesį, o man vistiek pavedimą reikės padaryti, nereikės ieškoti, kaip pinigus dar į banką įnešti.
Jeigu 10 merginų susirinks, tai kažkur bus apie 35 lt į mėnesį.

Papildyta:
O ar kas nors dar kam pasiūlė?

Aš vienai draugei dar pasiūliau, tai sakė, dar pagalvos, tai šiandien vakare paskambinsiu, paklausiu. Žodžiu, jeigu kažkas kažką ras, tai parašykit čia, kad žinotumėm situaciją.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2010 03 03, 23:48)
sveikos merginos!
radau Jusu temuke ir nezinau ar dziaugtis ar dar ne smile.gif noriu pasizaist ir as, bet iskilo toks klausimas - ar Jus ten visos  fitness4.gif  fitness3.gif  showoff.gif  showoff.gif  showoff.gif  showoff.gif ? nes as paskutinius keliolika metu tai  vacation1.gif  vacation4.gif  birthday.gif  essen.gif , bet vis tiek noriu krepsinio....  doh.gif
ar verta man prasytis prie Jusu?  blush2.gif

lotuliukas.gif oi prajuokinai thumbup.gif
Laukiam sekmadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
as suprantu, kad su laiko pasirinkimu siuo metu sudetinga... bet ar Jums jis tinka ir neplanuosite ateityje keisti pvz. i darbo dienas? ax.gif nes man kuo arciau vasara - tuo labiau savaitgalis netinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2010 03 04, 13:49)
as suprantu, kad su laiko pasirinkimu siuo metu sudetinga... bet ar Jums jis tinka ir neplanuosite ateityje keisti pvz. i  darbo dienas?  ax.gif nes man kuo arciau vasara - tuo labiau savaitgalis netinka  blush2.gif

Planuosim mirksiukas.gif
Dabar sutartis pasirašyta trims mėnesiams, o paskui tikiuosi, kad susiderinsim ir paprastą dieną.
Atsakyti
Kaip matau neatsirado prieštaraujančių dėl vaikinų, tai:

QUOTE(gytulka @ 2010 03 01, 22:38)
Jei sutartis leidzia manau galim atiduot puse sales, bent jau pradziai. Veliau gal ir noresis visos sales.....

jie irgi nori tik laikinai, nes laikas nelabai tinka ir ieškosi kitos salės mirksiukas.gif ir šiaip nori apsižiūrėt ar susižais biggrin.gif

topsecret.gif (čia mano vyras su bendradarbiais nori)

QUOTE(gogra @ 2010 03 02, 13:40)
trumpam prisijungiau, nes aš dabar su dukryte ligoninėj guliu, tai pas mane visai kitos mintys...Labai tikiuosi, kad iki savaitgalio išleis.

Kas dėl dalinimosi sale, tai manau, kad nebus taip paprasta, nes persirengimo kambarys tai vienas (kitas priklauso kitai salei), tada reiktų dalintis su vyrais..Šiaip manau, kad ir mums pravers visa salė po keleto kartų...Šiaip jeigu niekas neprieštaraus, tai dėl manęs galim, bet tada turbūt reikia skambintis ir klausti.

kas atsitiko? unsure.gif

dėl persirengimo kambario jie labai nepergyvena, atvažiavę persirengs salėje, o po to jei norės apsiprausti, tai palauks už durų mirksiukas.gif

ryt paskambinsiu paklausiu, ar galima šitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Skambinau dėl vaikinų, tai ponas Vincas, su kuriuo sutartį pasirašinėjot, neprieštarauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 03 05, 10:56)
Skambinau dėl vaikinų, tai ponas Vincas, su kuriuo sutartį pasirašinėjot, neprieštarauja  mirksiukas.gif

Na tai tada galim sekmadienį susirinkti visi mirksiukas.gif Kokį mėnesį galim kartu pažaisti, o paskui matysim.

Mes jau namie thumbup.gif Kaip gera wub.gif
Atsakyti