Aš irgi uo šiandien pradėjau juos daryti, nes pilvas jau varo mane i nevilti

Pasiziurejau tuos pratimukus,reiks pradet vakare daryt,nes vis sakau ryt,ryt ir taip jau 8metai.Teks suimt save i rankas,nes jau nebegaliu i pilva ziuret,varo jis mane i nevilti

Kokiu geru pratimuku radau pas jus
isidedu i favorites, issisaugau ir nuo 1dienio pradesiu daryti
pati savo kokius sugalvoju irgi darau, bet cia ir parodo ir pamoko, kaip taisyklingai daryti

QUOTE(shatene @ 2009 09 12, 22:17)
Va čia tai pratimukai
Jau tokia šlapia nebuvau net po 30 min elipsiuko minimo
Tik tiek, kad kojom kažkaip silpnokai apkrovimo gaunasi lyginant su pilvo preso pratimais. Darysiu juos dabar kas antrą dieną ir lauksiu rezultatų 

kaip rasti pratimus tuos?

QUOTE(merial @ 2009 09 20, 18:54)
pirmame puslapyje, kur yra senosios temos, atsidarykite jas ir pirmuose puslapiuose rasite idetus

na siandien trecia diena kaip juos padariau, bet nzn man neskaudejo nei vieno raumenuko
gal netaisyklingau kaip nors darau? nors darant tikrai skauda, net visu tempu nevalioju, tarpais paiilsiu.
darau pilvui ir uzpakaliui, bet tikiuosi kad rezultatas tikrai pasimatys

Aš 10 dienų darau šituos pratimus, tai viršutinis pilvas ir liemuo suplonėjo 3cm. O apatinis pilvas nė iš vietos
kaži kokius pratimus papildomai daryt, kad apatinis presas dirbtų? nes šituos pratimus darant net nejaučiu, kad jis dirbtų

QUOTE(TimbaLimba @ 2009 09 21, 16:15)
Aš 10 dienų darau šituos pratimus, tai viršutinis pilvas ir liemuo suplonėjo 3cm. O apatinis pilvas nė iš vietos
kaži kokius pratimus papildomai daryt, kad apatinis presas dirbtų? nes šituos pratimus darant net nejaučiu, kad jis dirbtų 

Nepergyvenk TimbaLimba

Pati sportuoju tuos pratimukus, jau eina antras menuo, ir jau matosi rezultatai

QUOTE(simonyte005 @ 2009 09 21, 20:04)
Nepergyvenk TimbaLimba
Jis irgi dirba, tik , kaip as jau minejau, su apatine dalim visada taip, visada jis leciau eina geru rezultatu link
Bet pamatysi, po kokio menesiuko, rezultatai bus
AS TAU PAZADU

ok, tada ranku nenuleidžiam, sportuojam toliau

super pratimai, netycia papuoliau cia ir iskart priskyriau prie favorites
nuo snd pradejau daryt

As irgi darau
dabar kai truputi daugiau laiko turiu, stengiuosi kiekviena diena sportuoti
nors si temuke skirta pilvo presui, bet kazkodel pilvukui nieko nejauciu, kad jaustusi kas pasportavus
o va kojytems padarius pratimu, tai jauciasi