tiesa, patalyne lyginu
as nelyginu, pirma men tik lyginau, nes aptingau
rubai vienai dienai tik uzdeto o kartais tenka ir kelis kart perrengt, tai kazkaip gaila jau laiko tam
geriau ta laika skirsiu paciam vaikui, pabuvimui su juo
tai cia tas lyginimas labiau del minkstumo,grozio reikalingas? as galvojau kad gal del dezinfekavimo,nes karstas lygintuvas "uzmusa" bacilas kokias? apsvieskit mane butina lyginti rubelius, pataline ar ne?
As lyginau pirmas 2 sav. mazdaug, kol gijo bambute. Paskui nustojau, nes tiesiog nebemaciau prasmes, o laiko (kurio ir taip laisvo neturiu beveik) atimdavo. Manau, kad perdeta higiena nera gerai, namuose gyvenantys mikroorganizmai turetu but vaikelio organizmui pazistami, o nuo infekciju saugo antikuniai is MP
QUOTE(joka8 @ 2011 11 03, 19:35)
tai cia tas lyginimas labiau del minkstumo,grozio reikalingas? as galvojau kad gal del dezinfekavimo,nes karstas lygintuvas "uzmusa" bacilas kokias? apsvieskit mane butina lyginti rubelius, pataline ar ne?
Kad lygintuvas užmuša bacilas tai savaime aišku
QUOTE(joka8 @ 2011 11 03, 18:35)
Na as kai skalbiu, tai skalbiu pilna skalbima vien kudikio rubelius ir patalyne, tada visa ta kruvele ir islyginu, man asmeniskai ir daug graziau ir svarbiausi minkstesni rubeliai, dar aisku ir tos bacilos kiek ju ten bebutu uzmusi, net marliukus visus irgi lyginu
vaje! niekada net nepagalvojau leliuko rubelius lyginti...kazkaip nebuna jie tokie susiglamze, kad baisiai atrodytu, o del svelnumo...chm... Paklode kartais brukstelnu, nors jinai irgi apsitraukia ant ciuzinuko, tai ir issilygina, o miega miegmaisiukyje, tai ir to svelnumo tik galvytei reikia
As irgi is tu, kur nematau prasmes tam gaisti laika, bet vieni esam labiau pedantiski, kiti - maziau.
As irgi is tu, kur nematau prasmes tam gaisti laika, bet vieni esam labiau pedantiski, kiti - maziau.
Aš nelyginau nė karto nė vienam vaikiukui, bet tikrai nieko nenutiko. Aišku, jei lyginat, tik geriau
QUOTE(ssiiggii @ 2011 11 04, 12:26)
As lyginau pirmas 2 sav. mazdaug, kol gijo bambute. Paskui nustojau, nes tiesiog nebemaciau prasmes, o laiko (kurio ir taip laisvo neturiu beveik) atimdavo. Manau, kad perdeta higiena nera gerai, namuose gyvenantys mikroorganizmai turetu but vaikelio organizmui pazistami, o nuo infekciju saugo antikuniai is MP
Visiskai sutinku. Vaikutis turi gyvent tokioje aplinkoje, kokia ji yra naturali. Aisku, kiekvienas gyvenam kitaip, bet mano nuomone tokia