Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

Lyginau kol užgijo bambutė smile.gif O paskui tik tuos kuriuos reikia lyginti smile.gif
Atsakyti
Viska lyginu: patalyne, drabuzelius, palutes, merliukus....
Atsakyti
Aš ir viską lyginu. Aišku užima daug laiko, bet tetis padeda smile.gif Vaiko tetis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edita7676 @ 2012 03 19, 11:05)
viska lyginu, nes nemalonu , kai viskas kaip mazgote..

Tai kaip reikia džiauti, kad atrodytų kaip mazgotė? g.gif bigsmile.gif

Lyginau, kol buvau nėščia ir ruošiau rūbelius bei patalynę naujagimiui. Gimus leliukui nebelyginau nieko schmoll.gif Mano rūbai išpurtyti ir padžiauti gražiai, o išdžiūvus - gražiai (tiksliau idealiai lotuliukas.gif ) sulankstyti ir sudėti net pagal spalvas lotuliukas.gif ir tikrai neatrodo kaip mazgote doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2012 05 18, 10:03)
Tai kaip reikia džiauti, kad atrodytų kaip mazgotė?  g.gif  bigsmile.gif

Lyginau, kol buvau nėščia ir ruošiau rūbelius bei patalynę naujagimiui. Gimus leliukui nebelyginau nieko  schmoll.gif  Mano rūbai išpurtyti ir padžiauti gražiai, o išdžiūvus - gražiai (tiksliau idealiai  lotuliukas.gif ) sulankstyti ir sudėti net pagal spalvas  lotuliukas.gif ir tikrai neatrodo kaip mazgote  doh.gif

Aš taip pat drinks_cheers.gif

Manau, pirmaisiais kūdikio gyvenimo metais veiklos ir taip užtenka, tai kam dar užsiimti tuo, kas jokio skirtumo nesudaro - neteko skaityti, kad kieno nors vaikas susirgo ar buvo išbertas dėl to, kad mama jo drabužėlių nelygino. O jei lyginama tik dėl grožio, tai tikrai - reikia tik mokėti gražiai išpurčius padžiauti!
Atsakyti
Mums trys savaiteles ir kol kas dar palyginu ir patalyne ir drabuzelius g.gif
Atsakyti
Lyginau gal iki pusės metų. Vėliau kažkaip natūraliai nebeliko tam laiko smile.gif
Atsakyti
Aš lyginu viską, išskyrus kojines.
Atsakyti
Nelyginu dbr (3,5 mėn). Nebent, kur eitumėm (gydyt), puoštis reiktų, tai rūbelius palyginu.
Atsakyti
Lyginau tik visus pirmuosius rubelius ir patalyne. paskui lyginau tik tai, prie ko prieidavo rankos.
Atsakyti
QUOTE(Ulryka @ 2012 05 14, 11:30)
Viska lyginu: patalyne, drabuzelius, palutes, merliukus....

QUOTE(Kety @ 2012 05 16, 11:00)
Aš ir viską lyginu. Aišku užima daug laiko, bet tetis padeda smile.gif Vaiko tetis smile.gif

Žemai lenkiu galvą prieš tokias viską spėjančias mamytes ir tėvelius first.gif
Man tai lyginimui laiko nelieka blush2.gif - vyras marškinius pats rytais išsilygina, sau ir vaikams lyginu tada, kai reikia kur eit. Aišku, visko lygint ir nereikia, jei gražiai išdžiaustai ir sulankstai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2012 05 18, 10:03)
Tai kaip reikia džiauti, kad atrodytų kaip mazgotė?  g.gif  bigsmile.gif

Lyginau, kol buvau nėščia ir ruošiau rūbelius bei patalynę naujagimiui. Gimus leliukui nebelyginau nieko  schmoll.gif  Mano rūbai išpurtyti ir padžiauti gražiai, o išdžiūvus - gražiai (tiksliau idealiai  lotuliukas.gif ) sulankstyti ir sudėti net pagal spalvas  lotuliukas.gif ir tikrai neatrodo kaip mazgote  doh.gif

Aš irgi taip pat, ir šiaip manau, kad tas lyginimas tik laiko gaišimas, juk ir taip auginant mažylį poilsio trūksta, tai kam save alinti dar ir nebūtiniems darbams doh.gif vaikas švarus, drabužėliai švarūs ir to manau pakanka mirksiukas.gif
Atsakyti