Įkraunama...
Įkraunama...

Oksana Kimso

SU SITA AKUSERE TARIAUSI ZINOKIT SAVO VIETOJE ZMOGUS NEPLIESIA AKIU MALONI PUNKTUALI IR GERAI ISMANANTI SAVO DARBA NUOSTABI AKUSERE. thumbup.gif ACIU JAI,PALIGINUS KAIP DUKRA GIMDZIAU BEJE IRGI SUSITARUS KIEK MANE KANKINO JEI GALIMA TAIP PASAKYT O CIA ZMOGUS GERAI TIESIOG PUIKIAI ATLIKO SAVO DARBA,TIKRAI REKOMENDUOJU VISOMS smile.gif
Atsakyti
su sita akusere gimdzius pirma savo dukryte, super tikrai, visada po visko ateidavo pasiklaust ar viskas gerai, ar su krutim neturiu bedos, ar iseina maitynt, ar reik pagalbos, tai kai namie buvau paskambinau beveik vidurnakti, nes maniau kad papai sprogs, tai pasisiule atvaziot ir pagelbet, super zmogus, per gimdima neplisau, viska atliko labai profesionalei, labai rupestingai, po visko apiprause, kad jausciausi patogei tikrai super!!!!
Atsakyti
Apie šią akušerę galiu pasakyti tik gerus žodžius - gimdymo metu labai palaikė, bendrauja normaliai žmoniškai. Kas man dar paliko įspūdį - su gydytojais vienas kitą supranta iš pusės žodžio, matosi, kad dirba savo darbą puikiai thumbup.gif
Atsakyti
gimdziau pas ja du kart,jei reikes ir dar gimdysiu ir tik pas ja.labai geras zmogutis,labai maloni.nezinau ka buciau be jos darius-su ja ramu.
Atsakyti
Pries savaite pagimdziau nuostabia dukrele su akusere Oksana. Visa gimdyma buvau rami, nes pasitikejau ja 100 %, o taip jauciausi nes ji savo darbo profesionale, rupestinga, labai malonus ir draugiskas zmogus. Dukrele gime greit, abi sveikos esam smile.gif Palyginus su pirmuoju gimdymu, jau kita diena galejau vaziuoti is ligonines namo smile.gif Dekui Oksanai! Jei sugalvosim trecia vaikiuka auginti, kreipsimes tik i sia akusere. thumbup.gif
Atsakyti
Apie sia akusere galiu pasakyti tik pacius geriausius zodzius, labai rupestingas ir mielas zmogus, savo darba atlieka labai profesionaliai, labai rupinasi ir padeda po gimdymo, nezinau ka buciau dariusi ligonineje jei ne ji wub.gif wub.gif Jei gimdysiu dar tai tik pas ja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi teko laimė gimdyti su šia akušere. Labai rūpestinga, maloni, nuostabus žmogus. Su jos pagalba pagimdėm savo mažulę. Dėkui jai už profesionalius sprendimus gimdymo metu. Puiki priežiūra, malonus bendravimas, saugumo užtikrinimas. Ačiū jai 4u.gif
Atsakyti
mes jau po gimdymo smile.gif
siltesnio, malonesnio, rupestingesnio zmogaus nesu sutikusi.
tai zmogus, kuris be galo myli savo darba ir jam yra pilnai atsidavusi.

nera net tokio didelio ACIU, kuri mes norim jai dar karta visi istarti. 4u.gif
Atsakyti
Nusprendziau pas Oksana gimdyti 4u.gif
Pasikalbejus, nieko blogo pasakyti negaliu, tikrai nuosirdus zmogus, tikekimes ir gimdymas praeis sklandziai 4u.gif
Paskaicius Jusu mamytes komentarus, tikrai ramiau pasidare wub.gif
Atsakyti
Man taip pat teko gimdyti su akušere Oksana, kuo geriausi atsiliepimai, nuostabus žmogus wub.gif
Atsakyti
Labai miela ir be galo myli savo darba,aciu jai!
Atsakyti
paaiskinkit man zaliai- jus tiesiog skambinat ir su ja tariates? Ji atvyksta tada, kada reikia i gimdyma ar kaip? Nesuprantu...
Atsakyti