Įkraunama...
Įkraunama...

Oksana Kimso

As irgi gimdziau pas Oksana ! is anksto tariausi labai patiko bendravimas rupestingumas beveik visa laika prie manes buvo. kazkaip ir nebuvo tokios baimes gimdyti viskas praejo sklandziai po gimdymo atvaziuodavo aplankyti nors ir nedirbo tuomis dienomis smile.gif Sake kad galiu kreiptis bet kokiu paros metu jei kas bus neaisku atvaziuos pades...
jei dar tektu kada susilaukti vaikucio tai tarciausi tik su ja smile.gif kiek zinau ji dar dirba Baltikos amerikos klinikoje
Atsakyti
Sveikos mamos,ji padejo ir musu mazylei isvisti si pasauli,dekui jai.Pagarba.Jei kam reikia ir as turiu jos kontaktus.
Atsakyti
gera skaityt gerus atsiliepimus, nes esu su ja susitarusi, kai buvom susitikusios pabendraut pasirode labai siltas zmogus, leido suprast, kad jei tik iskils klausimu galiu skambinti 4u.gif
Atsakyti
O kam tartis su akusere? g.gif ji gi gymdymo nepriziuri...ar priziuri?
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2012 05 17, 07:45)
O kam tartis su akusere? g.gif ji gi gymdymo nepriziuri...ar priziuri?

Taigi ji "visa darba" atlieka smile.gif as jeigu tarciausi, tai su akusere, o ne su gygytoja blush2.gif
Atsakyti

i 
Prašau nerašyti temoje tokių žinučių "Noriu informacijos, parašykite man į AŽ", "parašykite ir man AŽ" ir pan.

Ši tema yra skirta viešoms diskusijoms. Jeigu norite, kad vienas ar kitas narys atsiųstų dominančią informaciją asmenine žinute, tai prašau rašyti tokį prašymą ne temoje, o asmeniškai tam nariui.

Temą šiukšlinančios žinutės buvo pašalintos.

Moderatorė Vaivos juosta.

Atsakyti