Įkraunama...
Įkraunama...

kopijuojame parduotuvių drabužėlius

QUOTE(dovillee @ 2010 01 31, 01:38)
kaip graziai tinka mergytei  wub.gif tik gal noretusi didesniu sagu,kaip ant originalo  g.gif bet cia tik mano nuomone  blush2.gif

Aciu!tikrai nebloga mintis bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
[/quote]
sveikutes ,gal kas turit sios suknytes per viduriuka einancios pynes rasteli? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2010 02 04, 11:30)
sveikutes ,gal kas turit sios suknytes per viduriuka einancios pynes rasteli? blush2.gif

http://rankdarbiai.ucoz.com/publ/2/ cia gal paziurek, gal ka rasi
Atsakyti
QUOTE(rogue @ 2010 02 04, 17:40)

jau sita vakar praziurejau ,bet ten tokio nera schmoll.gif
na gal kuri atsisauks kuri turi. as turejau iskarpa is senovinio laikrascio su siuo rasteliu ,isknysau visus savo lobynus ,bet neberandu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2010 02 04, 18:54)
jau sita vakar praziurejau ,bet ten tokio nera  schmoll.gif
na gal kuri atsisauks kuri turi. as turejau iskarpa is senovinio laikrascio su siuo rasteliu ,isknysau visus savo lobynus ,bet neberandu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

bandykite ziuredama i suknele,pasizymeti kuriose vietose keisti pynes,gal pavyks,juk tai visai nera sudetinga.Sekmes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida_as @ 2010 02 04, 21:56)
bandykite ziuredama i suknele,pasizymeti kuriose vietose keisti pynes,gal pavyks,juk tai visai nera sudetinga.Sekmes! smile.gif

issiaiskunau kad sonuose dvi blogos akys, paskui dv geros, viena bloga, keturios geros, viena bloga, 4 geros, 1 bloga, 2 geros, 2 blogos. numezgus 2 eiles kriziuojamos tos 4 akys. paskui mezgamos kelio eiles ir krizuojama sonines eiles.

gal suprantamai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogue: 04 vasario 2010 - 22:07
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rogue @ 2010 02 05, 00:05)
issiaiskunau kad sonuose dvi blogos akys, paskui dv geros, viena bloga, keturios geros, viena bloga, 4 geros, 1 bloga, 2 geros, 2 blogos. numezgus 2 eiles kriziuojamos tos 4 akys. paskui mezgamos kelio eiles ir krizuojama sonines eiles.

gal suprantamai paaiskinau blush2.gif

aciu uz pagalba ,bet sis rastelis truputi kitaip mezgasi ,esu ji jau mezgus ,bet nebepamenu ,bet lyg ir perkelinejamos i sonus ,o nekriziuojamos tos akys - nemoku tikslaii paaiskinti ,bet cia mezgasi ne kaip paprastos pynes ,bent jau man taip atrodo doh.gif , o gal ir klystu ,na visgi lauksiu gal kuri dar atsilieps su tikslesniu aprasymu ,o dar tikiuosi gera tvarka padarius savo lobynuose rasti savo senaja iskarpele ,jei "didziosios" mano padejejos nebus jos sunaikinusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2010 02 08, 00:29)
aciu uz pagalba ,bet sis rastelis truputi kitaip mezgasi ,esu ji jau mezgus ,bet nebepamenu ,bet lyg ir perkelinejamos i sonus ,o nekriziuojamos tos akys - nemoku tikslaii paaiskinti ,bet cia mezgasi ne kaip paprastos pynes ,bent jau man taip atrodo  doh.gif , o gal ir klystu ,na visgi lauksiu gal kuri dar atsilieps su tikslesniu aprasymu ,o dar tikiuosi gera tvarka padarius savo lobynuose rasti savo senaja iskarpele ,jei "didziosios" mano padejejos nebus jos sunaikinusios  doh.gif

nu jo dar ir reikia perkelineti, bet matau kad ir kryziuojasi vietomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(rogue @ 2010 02 08, 10:54)
nu jo dar ir reikia perkelineti, bet matau kad ir kryziuojasi vietomis  g.gif

na vis del to palauksiu gal dar kas ikels tikslu rasteli ,nes nemegstu eksperimentuoti ,nes nelabai man taip ir gaunasi kaip sakant "is akies" blush2.gif
Atsakyti