Įkraunama...
Įkraunama...

kopijuojame parduotuvių drabužėlius

QUOTE(lilijav @ 2010 11 24, 15:21)
Aciu labai  bigsmile.gif  4u.gif bandysiu  doh.gif

As bumbuliukus su vaseliu isneriu - taip daug greiciau, nereikia mezginio sukineti blush2.gif Is vienos akies isneriu norima skaiciu stulpeliu su keliais uzmetimais ir pertraukiu siula per visus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 11 24, 15:00)
As bumbuliukus su vaseliu isneriu - taip daug greiciau, nereikia mezginio sukineti  blush2.gif Is vienos akies isneriu norima skaiciu stulpeliu su keliais uzmetimais ir pertraukiu siula per visus  smile.gif

aš tai mezginio nesukinėju.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 11 24, 16:29)
aš tai mezginio nesukinėju.. smile.gif

Bumbuliuka sukinejat g.gif Seniai mezgiau bumbuliukus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 11 24, 16:11)
Galiu taip ūkiškai paprastai biggrin.gif Toje vietoje,kur norite bumbuliuko, iš vienos akies išmegzkite 5 (t.y. išmezgate gerą akį, tada 1 užmetimas, 1 gera, 1 užmetimas,1 gera), jas visas 5 grąžinate atgal ant kairio virbalo. Tuomet tas akytes po vieną mezgate berods išvirkščiomis akimis, grąžinate ant kairio virbalo ir jau tada sumezgate į vieną visas smile.gif

Šiaip keletas būdų yra bumbuliukus išmegzti.. Ant mėginuko pasimėginkite mano būdą, bijau ar nebūsiu suklydus dėl tų išvirkščių, jei jomis nesigaus, tuomet geromis reikia. 4u.gif

Aciu 4u.gif ,
gavosi graziai clap.gif
geromis graziau gaunasi, mezginio nesukinejau.
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 11 24, 15:38)
Bumbuliuka sukinejat  g.gif Seniai mezgiau bumbuliukus  tongue.gif

nesukinėju, aprašyme matosi smile.gif Tiesiog nukeliu nuo dešinio virbalo ant kairio,iš naujo išmezgu ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 11 24, 16:45)
nesukinėju, aprašyme matosi smile.gif Tiesiog nukeliu nuo dešinio virbalo ant kairio,iš naujo išmezgu ir tiek smile.gif

neprimatau as siandien blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2010 11 24, 15:48)
Bandžiau kopijuoti,
Originalas:
user posted image
Ir manoji, priekis:
user posted image
Nugara:
user posted image

grazu
Atsakyti
Labai labai grazus darbeliai, tiesiog nuostabus. bigsmile.gif bigsmile.gif Pavydziu jums auksiniu ranku! blush2.gif 4u.gif
Gaila, kad neturiu tokio talento, cia tiek puikiu ideju ir pavyzdziu, kad telieka tik imt virbalus i rankas ir megzti.
Sveikinu visas mezgejas - jusu ''kopijos'' - NEREALIOS! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Orginalas
user posted image

Kopija
user posted image
Atsakyti
QUOTE(judda @ 2011 01 10, 12:03)

kokia graži kopija ir mergytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2011 01 10, 09:13)
kokia graži kopija ir mergytė wub.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Orginalas
user posted image

O čia mano kopija, tiksliau pasiskolinau tik idėją blush2.gif - pritaikiau mūsų žiemoms...
jau gyriausi pagyrų puode blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti