Įkraunama...
Įkraunama...

kopijuojame parduotuvių drabužėlius

Dekui, mamytes, uz pagyras!

QUOTE(acte @ 2009 10 22, 21:34)
O jei gerai ižiuriu pamušaliuką isiuvai? Iš kokios medžiagos ir kaip, nes čia man jau sudėtingai atrodo  g.gif

Jo, isiuvau. Maniske kasosi net nuo pusvilnes, be to ziemai labai gerai-neperpucia.

Pamusaliukams as naudoju 2 rusiu medziagytes, priklausomai nuo pageidaujamo siltumo. Sitoj isiutas labai plonas trikotaziukas. Jo krasteli uzlenkiau i vidu ir prisiuvau dygsniukais. Siltesnems siuvu peliuko medziaga (flisas). Suja gan paprasta, nes nereikia palenkti, jos galai neapspura. Medziagytes pirkau audiniu parduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2009 10 09, 13:27)
oridžinalas  biggrin.gif
user posted image
copy  ax.gif
user posted image

Kaip tik ziuredama i sia tema pagalvojau apie koju sildytuvus...Neseniai "buvau" GAP temoj ir ten merginos vos ne pesasi del koju sildytuvu uz 40lt....pagalvojau...na taip juk lengva priimprovizuot prie kiekvieno turimo megztuko,sukneles,sijono ir t.t.Ir tikrai sudetis siulu gali but 100k geresne negu GAP.Juk cia lengviau vos ne megzt nei salika.Dziaugiuosi,kad nors siek tiek moku megzt 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

(beje, gal kam idomu, tai otto.de sio megztukelio kaina 69,95 eur doh.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2009 10 23, 08:18)
Va čia daug visokiausių ,tik aprašymai anglų klb.  smile.gif
http://club.osinka.ru/topic-6942

bigsmile.gif labai aciu 4u.gif

QUOTE(ligita33 @ 2009 10 23, 13:14)
noriu pasirodyti "pirma blyna"  blush2.gif aisku cia mamyciu auksarankiu yra, nu bet nera kam pasigirti  blush2.gif  cia kas  gavosi peržiurejus daug daug parduotuviniu variantu...tsakant...is visur po truputi  blush2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(acte @ 2009 10 23, 14:10)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2009 10 23, 15:36)
Kaip tik ziuredama i sia tema pagalvojau apie koju sildytuvus...Neseniai "buvau" GAP temoj ir ten merginos vos ne pesasi del koju sildytuvu uz 40lt....pagalvojau...na taip juk lengva priimprovizuot prie kiekvieno turimo megztuko,sukneles,sijono ir t.t.Ir tikrai sudetis siulu gali but 100k geresne negu GAP.Juk cia lengviau vos ne megzt nei salika.Dziaugiuosi,kad nors siek tiek moku megzt  4u.gif

na siuos nebuvo taip paprasta megzt tongue.gif siulu kamuoliukai pynes, laiko daug uztruko, zodziu buvo kas veikt, ne taip, kad salika ir uzsimerkus varai ax.gif as mezgiau is 100 proc vilnos mirksiukas.gif silti stori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2009 10 26, 02:38)
na siuos nebuvo taip paprasta megzt  tongue.gif  siulu kamuoliukai pynes, laiko daug uztruko, zodziu buvo kas veikt, ne taip, kad salika ir uzsimerkus varai  ax.gif as mezgiau is 100 proc vilnos  mirksiukas.gif silti stori  rolleyes.gif

Suprantu.Su paveiksleliais ilgai uztrunki...Sunui ,kai buvo maziukas,mezgiau gaidi per visa nugara doh.gif patikekit.....(cia uodega jo mane ziauriai uztrukde)Bet rezultatas wub.gif .Salikas man nuobodu megzt,o kaitaliojimas siuliuku mane "veza" lotuliukas.gif Todel ir lyginau su saliku smile.gif
Bet kuriuo atveju Jusu naminiu koju sildytuvu nekeisciau i jokios garsios firmos 10 poru sildytuvu.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 26 spalio 2009 - 13:57
QUOTE(Viliausmama @ 2009 10 26, 14:55)
Suprantu.Su paveiksleliais  ilgai uztrunki...Sunui ,kai buvo maziukas,mezgiau gaidi per visa nugara  doh.gif  patikekit.....(cia uodega jo mane ziauriai uztrukde)Bet rezultatas  wub.gif .Salikas man nuobodu megzt,o kaitaliojimas siuliuku mane "veza"  lotuliukas.gif Todel ir lyginau su saliku  smile.gif
Bet kuriuo atveju Jusu naminiu koju sildytuvu nekeisciau i jokios garsios firmos 10 poru sildytuvu.Sekmes  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
man irgi patinka daug siulu keitinet, nes vien rzultatas sirdi dziugina, o dar zinant kad pati numezgi is geru ir siltu siulu, nei tie parduotuviniai sintetiniai drabuzeliai ar kepures blush2.gif Vasara geri ir tie sintetiniai, bet ziema nepalyginsi siltimo vilnoniu siulu kepures ar megstuko thumbup.gif

va mano pavyzdukas su daugybe siulu keitinejimo ir siulai vilnoniai ax.gif kopijavau, bet dabar nerandu nuotraukytes kompe kur padejau doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_online: 27 spalio 2009 - 09:06
QUOTE(Laura_online @ 2009 10 27, 10:04)
man irgi patinka daug siulu keitinet, nes vien rzultatas sirdi dziugina, o dar zinant kad pati numezgi is geru ir siltu siulu, nei tie parduotuviniai sintetiniai drabuzeliai ar kepures  blush2.gif Vasara geri ir tie sintetiniai, bet ziema nepalyginsi siltimo vilnoniu siulu kepures ar megstuko  thumbup.gif

va mano pavyzdukas su daugybe siulu keitinejimo ir siulai vilnoniai  ax.gif kopijavau, bet dabar nerandu nuotraukytes kompe kur padejau  doh.gif

user posted image

grožis wub.gif
Atsakyti
user posted image

Laura_online - šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2009 10 27, 10:04)
man irgi patinka daug siulu keitinet, nes vien rzultatas sirdi dziugina, o dar zinant kad pati numezgi is geru ir siltu siulu, nei tie parduotuviniai sintetiniai drabuzeliai ar kepures  blush2.gif Vasara geri ir tie sintetiniai, bet ziema nepalyginsi siltimo vilnoniu siulu kepures ar megstuko  thumbup.gif

va mano pavyzdukas su daugybe siulu keitinejimo ir siulai vilnoniai  ax.gif kopijavau, bet dabar nerandu nuotraukytes kompe kur padejau  doh.gif

user posted image

NEREALUS GROZIS wub.gif wub.gif wub.gif ir spalvos lb graziai suderintos 4u.gif
Atsakyti