Mano mergytei 1m.ir 8 mėn.,pirmas dantukas išdygo 11mėn.,dabar turim 16 dantukų(neturim paskutiniųjų krūminukų).O vyresnėlei dukrytei pirmas dantukas išdygo 9mėn.,2 metų ir 2 mėn.turėjom visus.Manau panašiai sulauksim visų dantukų ir su mažyle.

mano merginai uz 3 savaiciu bus 2 metukai, visus dantis jau turim, paskutiniai islindo 20 menesiu

sveikos,
mano pipirui dabar 1m ir 9 men,truksta 1 dantuko,paskutinio kruminio.O gal jau ir isdygo,nes neduoda paziureti.Apacioje tai maciau kaip dygo,o paskutiniai turejo isdygti virsuje,tad didele problema ten juos rasti
mano pipirui dabar 1m ir 9 men,truksta 1 dantuko,paskutinio kruminio.O gal jau ir isdygo,nes neduoda paziureti.Apacioje tai maciau kaip dygo,o paskutiniai turejo isdygti virsuje,tad didele problema ten juos rasti

Pas mus buvo 16 dantuku kai sukako 15 menesiu ir iki siol turime 16. Buvome pas dantiste, tai jinai sake kad viskas normoje
jau visi dantukai isdygo pries 3men

QUOTE(bimkutele @ 2009 09 11, 15:57)
radau dantų dygimo grafiką
Dantų dygimo grafikas
Pateiksime lentelę, kaip turėtų dygti pieniniai dantys.
6-8 mėnesiai. Išdygsta apatiniai centriniai kandžiai.
8-10 mėnesių. Išdygsta viršutiniai centriniai kandžiai.
8-12 mėnesių. Išdygsta viršutiniai ir apatiniai šoniniai kandžiai.
12-16 mėnesiai. Išdygsta krūminiai dantys
16-18 mėnesiai. Išdygsta iltiniai dantys.
20-30 mėnesiai. Antroji pora krūminių dantų.
Jei mamoms kyla bent mažiausių abejonių, kad dantukai dygsta ne taip, kaip turėtų, verta pasikonsultuoti su gydytoju.

Dantų dygimo grafikas
Pateiksime lentelę, kaip turėtų dygti pieniniai dantys.
6-8 mėnesiai. Išdygsta apatiniai centriniai kandžiai.
8-10 mėnesių. Išdygsta viršutiniai centriniai kandžiai.
8-12 mėnesių. Išdygsta viršutiniai ir apatiniai šoniniai kandžiai.
12-16 mėnesiai. Išdygsta krūminiai dantys
16-18 mėnesiai. Išdygsta iltiniai dantys.
20-30 mėnesiai. Antroji pora krūminių dantų.
Jei mamoms kyla bent mažiausių abejonių, kad dantukai dygsta ne taip, kaip turėtų, verta pasikonsultuoti su gydytoju.
Na pas mus kol kas viskas pagal grafika

Dabar dukrytei 1,4m tai "lenda" kruminiai, visi 4 is karto

visus

visus

QUOTE(ingutel @ 2009 09 12, 15:57)
mano mazylei dar tik 1m3men. o jau turime 16 dantuku.Pats pirmasis isdygo 6men10d. 

Pas mano berniuką analogiškai.
na pas mus ir jau visi, prieš kelias dienas paskutiniai išlindo

Budami dveju metuku jau turejome visus