Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

pagrindui - karkasui naudoju 1mm, 0,8 mm vielą, o vyniojimui 0,6mm, 0,4mm pasidabruotą vielą rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu visoms, kurios pagyre ir patiko 4u.gif , o mano sesuo visa vakara negalejo atsidziaugti dovana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeiVile @ 2009 12 26, 11:28)
bigsmile.gif koks grozis wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti

user posted image

Super thumbup.gif aš apakus, koks grožis čia blink.gif Gal galima pasiskolinti idėją blush2.gif ? Bet tikrai tokios pačios - gražios- nepadarysiu, nes čia nepakartojama blush2.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta1986 @ 2009 12 27, 21:17)
user posted image

Super thumbup.gif aš apakus, koks grožis čia  blink.gif Gal galima pasiskolinti idėją blush2.gif ? Bet tikrai tokios pačios - gražios- nepadarysiu, nes čia nepakartojama  blush2.gif Šaunuolė  4u.gif

tikrai labai grazu wub.gif
Atsakyti

Ir dar . . . tamsiai oranžinė spalva man labiausiai dera su sidabro spalva blush2.gif
Atsakyti
Jolanta1986, labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja* @ 2009 12 27, 22:46)
Jolanta1986, labai gražu  wub.gif

Aurėja, kad ir kaip norėčiau bet čia ne mano darbelis, o juupeer smile.gif Čia jai visos pagyros smile.gif
Atsakyti
Dėkui merginos už tokią gausybę pagyrų bigsmile.gif

Jolanta1986, nu nežinau kaip su tuo pasiskolinimu, gal į AŽ kas kur kaip kame ? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif turiu tokį klausimą, žgutus verti su adata jau išmokau, bet niekaip neina jų nunerti (man nerti atrodo gražesni, nes nesimato siūlų).
Man jie "guli" įstrižai, o ne horizontaliai. schmoll.gif Gal aš ką blogai darau? blush2.gif

Pirmiausiai noriu paklausti - jei tarkim nerčiau be karoliukų žgutą, tai gautųsi be užmetimo raštas ar pritraukiamas? g.gif blush2.gif

Ir dar - pas mane kai neriu matosi pro tarpus siūlas, čia dėl blogo nėrimo ar per storų siūlų? smile.gif (siūlai rašo, kad reikia 1,5 vąšelio, o neriu su 1,25 nr. vąšeliu ir smulkus biseris) g.gif

Jau kaip dėkinga būčiau už paaiškinimus 4u.gif
Atsakyti
Vėrinukas, tuoj pat suradęs savo šeimininkę  wub.gif
Kriauklė, oniksas
user posted image

QUOTE(Jolanta1986 @ 2009 12 29, 20:53)
Sveikos smile.gif turiu tokį klausimą, ...

Siūlyčiau kreiptis į pradžiamokslio temą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivorykste:): 29 gruodžio 2009 - 21:57
Žgutas

user posted image
Atsakyti