QUOTE(slitka @ 2009 09 18, 11:45)
niu aciu uz info, jau siek tiek daugiau informacijos turiu :)beje kokie ten tu daktaru darbo laikai, man Birzietis minejo, kad seimos gydytojai buna tik nuo 9 iki 11?
Taip, nuo 9iki 11-os jie buna ginekologinio pastate, bet neatsimenu, kuris ten kabinetas, nes tik karta buvau, kai prisirasiau. Bet iejus, registraturoj pasiklausi ir pasakys, kuris jeigu ka. Tai cia tave prirasys pas seimos gydytoja ir pas Birzieti tuo paciu ir uzves nesciosios kortele

. O paskui pas seimos eisi centrines poliklinikos pastate, antrame aukste yra seimos klinika ir ten jau turesi nunesti savo senaja kortele arba ja persius is buvusios tavo seimos klinikos. Zodziu, kai viska jau cia padarysi, tai eik iskart i savo senaja seimos klinika ir paprasyk korteles, tokiu budu tu ja greiciau galesi pati pristatyti i savo nauja seimos klinika, nes ten jie kol atsius

. Na bet gali ir atsiusti, gal pas tave greiciau butu. Bet atiduoda ir taip, jei paprasysi, tik prasyma uzpildysi, kad pereini i kita seimos klinika nestumo laikotarpiui ir viskas.
Turiu tos seimos klinikos registraturos numeri, jei prireiktu 8-37 32 70 32. Tai ten pasiskambinus pasiklausk kada jie tiksliai buna ginekologiniam.
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 18, 11:56)
as nuo 4 iki 7 val uzsihipuociau. pas mane pagal kitokia schema nustatyta. tarkim baze siuo metu 18, bet 1.1 nevirsija, o gal 1.0 tomis valandomis nevirsija.
Va matai, kaip skirtingai, o man butent tomis valandomis, labiausiai kyla
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2009 09 18, 11:48)
paklausiu siek tiek ne i tema, bet vistiek cia juk daug busimu ir esamu mamyciu, koki aliejuka ar kremuka naudojat nuo striju, kuo tepate pilvukus? zinau, kad yra atskira temele apie tai, bet isdrysau cia uzklausti
Na zinok naudoju paprasta losjona kunui is Avon ir tiek

. Kol kas jokiu pakitimu nera, bet sako ypac paskutini menesi gali islysti tos strijos. Vienai pazystamai buvo, na ji dvynukiu laukesi, tai nebuvo jokiu striju iki pat paskutinio menesio, o paskui sake visas pilvas sutrukinejo, dar dabar randeliai tokie yra, bet dar tik keturi menesiai, kai ji pagimdzius. Jauciu, kad reikia neapsileist ir nusipirkt kazka labiau pritaikyto ir tinkamesnio