Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

Visu darbeliai nuostabus.Bobu vasarai desimt balu. thumbup.gif .Sentes dezele nuostabi 4u.gif
Atsakyti
Maša,Balte,senti gražuuuuuuuuser posted image
Atsakyti
turbo jusu darbeliai... visi smile.gif)) reikia ir man atsinaujinti dazu palte, tada pradesiu vel modernizuoti smile.gif
Atsakyti
Oi, dėkui mergaitės už pagyrimus,... ji man ir pati miela dūšiai, nors pati ir broko matau ...
o dėl to bantiko - tai per pamokėles davė klijus, manau tikrai gerus, sakė viską klijuoja - o to jo per pora kartų užklijuoti vistiek nepavyko doh.gif
na namie dar pakabėles dariau, bet jos tikrai nėra tokios kokių norėjau .. plius Senukuose, man žioplai pradinukei, įsiūlė baldinį laką (na tipo tikrai niekas neprilips, kaip tik tiks pakaboms lakuoti), o kaip suvalkiečio žmona tai visą litrą dar prigriebiau - o jis pasirodo toks fui, tąsus, ir dar šiek tiek gelsvą atspalvį duoda doh.gif tai tą sakiau šiaip paprastesniems darbeliams ištepliosiu, o jau kai rimtesnio reiks - irgi Stamperia laką pasiėmiau ...
Atsakyti
nu jei jautiek prigyrėt blush2.gif , tai pasirodysiu ir rėmelius - jie be jokių skylinėjimų, tik paprastas pratrynimas... na jau čia žymiai paprastesni darbeliai nei kad ta dėžutė buvo ... ax.gif
Rėmelis dukrytei
user posted image
Rėmelis 14-mečiui sūnui dievinančiam raudoną spalvą
user posted image
Atsakyti
Senti ,pirmas tai labai gražus bigsmile.gif
Na o aš pasirodysiu savo naujausią:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 rugsėjo 2009 - 08:26
senti, kokia grazi dezute!!!! ir remeliai fainuciai smile.gif
grite, 4u.gif
Atsakyti
saunuoles mergaites thumbup.gif
Atsakyti
Auksarankes, suanuoles 4u.gif
Pasirodau ir as, kad negalvoumet, kad tinginiauju blush2.gif
knygos skirtukas
user posted image
user posted image
dezute servetelems
user posted image
user posted image
Atsakyti
grite grazi dezute thumbup.gif
deimushka niu ir skirtukas ir serveteline faini thumbup.gif man tie kutosiukai labai fainai atrodo ant skirtuku thumbup.gif
Atsakyti
Deimushka, labai originalus skirtukas knygai. Man labai patiko wub.gif
Atsakyti
skirtukas labai fainas, man irgi kutosiukai ziauriai patinka ant skirtuku thumbup.gif .
Atsakyti