ir kazkuri sake , kad nedrysta rodyti savo darbeliu, drasiau nes nuo to viskas ir prasideda, patarimai ir pastabeles pades suprasti klaidas kurias darai, o gal ju visai nedarai ir darbeliai saunus tik pati save nuvertini
tiek daug darbeliu uzderejo tikrai visu neisvardysiu , tiesiog visos saunuoles ir visom po
ir kazkuri sake , kad nedrysta rodyti savo darbeliu, drasiau nes nuo to viskas ir prasideda, patarimai ir pastabeles pades suprasti klaidas kurias darai, o gal ju visai nedarai ir darbeliai saunus tik pati save nuvertini
Kvartete, su savo darbais nuostabiaisiais gali palenkti bet kurią širdį
murziukų stilius man mylimiausias
QUOTE(kabarksta @ 2009 09 20, 16:49)
Tik nenusimink, tikrai gausis ir dar kaip gausis!
Taigi visos ne nuo sedevru pradejom 
tikiuosiu, aciu uz palaikyma.
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 09 20, 18:56)
Ąsotis irgi mielas
aciukas
aciu visoms uz pagyrimus
Su meskiais - skilimas retro, nors ne visada jis man gaunasi graziai...
dedu pagal norus didesne foto

ir dar didesne

Papildyta:
Kvartetas, turiu ta grazia servetele su pauksciais - lapeliais irgi, bet niekaip nesugalvoju kur ja panaudot
dezute tavo labai grazi
QUOTE(baltė @ 2009 09 20, 18:56)
Noriu pagirti abi dėželes, su gervuogėm ir su meškiais. Labai gražus skilimas su meškiais, tik reikėtu didesnės nuotraukos
Su meskiais - skilimas retro, nors ne visada jis man gaunasi graziai...
dedu pagal norus didesne foto

ir dar didesne

Papildyta:
Kvartetas, turiu ta grazia servetele su pauksciais - lapeliais irgi, bet niekaip nesugalvoju kur ja panaudot
Oi kiek darbelių užderėjo. Labai patiko kvarteto dėželė, servetėlė labai graži, čiupinėjau ją realiai, mačiau ir jakatos darbelį padarytą naudojant šią servetėlę, pati dar nesubrendau iki jos ko gero, nu bet labai labai gražu. Ačiū už sveikinimą
aistullka, graži dėželė, o čia dvikomponentis ar vienkomponentis? Gražiai skilęs
Labai visų darbeliai mieli ir patiko
Argutiene, labai gražus dėželės skilimas
aistullka, graži dėželė, o čia dvikomponentis ar vienkomponentis? Gražiai skilęs
Labai visų darbeliai mieli ir patiko
Argutiene, labai gražus dėželės skilimas
QUOTE(kvartetas @ 2009 09 20, 21:52)
o cia mano kurinelis
Kvartetas, nuostabi dėžutė
va ką sumeistravojau

kvartetas nola esu suzaveta jusu darbais,plius teko paciupinet juos,tai netik kad grazu bet ir be priekaistu atlikta 
aistulka grazuoliai tavo meskuciai
aistulka grazuoliai tavo meskuciai
Visų darbeliai labai patiko- visos šaunuolės
ypač Deimushkos skirtukas knygai, kvarteto dėžutė ir Mamakos dėžutė taip pat

Pamiršau dar Aistullkos meškius
ypač Deimushkos skirtukas knygai, kvarteto dėžutė ir Mamakos dėžutė taip pat
Pamiršau dar Aistullkos meškius
aciu kad giriat
. visom po balioneli
padazai juodai visur, kur nori isteplioji su zvake, ant virsaus dramblio kaulo dazai, pratrini. tada klijavau serveteles kur man reikia. paskui linksmoji dalis murzinimas. dariau su patina , potom kur reikia pritapiau su balta spalvike, jei per daug ismurzinau ar nereikia ten pratrinimu.
yra seip pamokele padaryta murziukams kitam forume.
mamaKa labai graziai isejo dezute, o viduj ryzinis?
QUOTE(Irine @ 2009 09 20, 22:35)
Kvartetas, nuostabi dėžutė
O kaip padaryt tokius patrynimus, kaip ant dėžutės dangčio, prie paukštukų? 
padazai juodai visur, kur nori isteplioji su zvake, ant virsaus dramblio kaulo dazai, pratrini. tada klijavau serveteles kur man reikia. paskui linksmoji dalis murzinimas. dariau su patina , potom kur reikia pritapiau su balta spalvike, jei per daug ismurzinau ar nereikia ten pratrinimu.
[/quote]
ačiū
nea vidui servetėlės tarpsluoksnis, čia iš vienos SM auksarankės nukopinau (sorry nepamenu nik'o) taip daryt, labai man patiko visai kitaip dėželės vidus atrodo nei tik dažytas