Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

tiek daug darbeliu uzderejo tikrai visu neisvardysiu , tiesiog visos saunuoles ir visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir kazkuri sake , kad nedrysta rodyti savo darbeliu, drasiau nes nuo to viskas ir prasideda, patarimai ir pastabeles pades suprasti klaidas kurias darai, o gal ju visai nedarai ir darbeliai saunus tik pati save nuvertini mirksiukas.gif
Atsakyti
Kvartete, su savo darbais nuostabiaisiais gali palenkti bet kurią širdį wub.gif murziukų stilius man mylimiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2009 09 20, 16:49)
Tik nenusimink, tikrai gausis ir dar kaip gausis! thumbup.gif  Taigi visos ne nuo sedevru pradejom rolleyes.gif

tikiuosiu, aciu uz palaikyma.
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 09 20, 18:56)

Ąsotis irgi mielas mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif

QUOTE(baltė @ 2009 09 20, 18:56)
Noriu pagirti abi dėželes, su gervuogėm ir su meškiais. Labai gražus skilimas su meškiais, tik reikėtu didesnės nuotraukos smile.gif

Su meskiais - skilimas retro, nors ne visada jis man gaunasi graziai...
dedu pagal norus didesne foto ax.gif
user posted image
ir dar didesne ax.gif
user posted image

Papildyta:
Kvartetas, turiu ta grazia servetele su pauksciais - lapeliais irgi, bet niekaip nesugalvoju kur ja panaudot blush2.gif dezute tavo labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistullka: 20 rugsėjo 2009 - 20:29
Oi kiek darbelių užderėjo. Labai patiko kvarteto dėželė, servetėlė labai graži, čiupinėjau ją realiai, mačiau ir jakatos darbelį padarytą naudojant šią servetėlę, pati dar nesubrendau iki jos ko gero, nu bet labai labai gražu. Ačiū už sveikinimą biggrin.gif
aistullka, graži dėželė, o čia dvikomponentis ar vienkomponentis? Gražiai skilęs ax.gif
Labai visų darbeliai mieli ir patiko rolleyes.gif
Argutiene, labai gražus dėželės skilimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 20 rugsėjo 2009 - 21:26
QUOTE(kvartetas @ 2009 09 20, 21:52)

o cia mano kurinelis

Kvartetas, nuostabi dėžutė smile.gif O kaip padaryt tokius patrynimus, kaip ant dėžutės dangčio, prie paukštukų? unsure.gif
Atsakyti
Kvartetas, na, man labai faina ši dėžutė. thumbup.gif Ir motyvas labai mano pamėgtas, kaip tik su juo darau pakabas (pagaliau prisiruošiau).

Aistullka, dabar jau matau thumbup.gif Na, tikrai gražiai suskilo ir apatinė dalis graži thumbup.gif

Nepamenu kurios tas žydras rėmelis, tikrai 1komponentis skilimas vykęs thumbup.gif
Atsakyti
va ką sumeistravojau
user posted image
user posted image
Atsakyti
kvartetas nola esu suzaveta jusu darbais,plius teko paciupinet juos,tai netik kad grazu bet ir be priekaistu atlikta 4u.gif

aistulka grazuoliai tavo meskuciai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 21 rugsėjo 2009 - 08:31
Visų darbeliai labai patiko- visos šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ypač Deimushkos skirtukas knygai, kvarteto dėžutė ir Mamakos dėžutė taip pat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Pamiršau dar Aistullkos meškius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilm@: 21 rugsėjo 2009 - 08:34
aciu kad giriat 4u.gif . visom po balioneli 4u.gif
QUOTE(Irine @ 2009 09 20, 22:35)
Kvartetas, nuostabi dėžutė smile.gif O kaip padaryt tokius patrynimus, kaip ant dėžutės dangčio, prie paukštukų?  unsure.gif

padazai juodai visur, kur nori isteplioji su zvake, ant virsaus dramblio kaulo dazai, pratrini. tada klijavau serveteles kur man reikia. paskui linksmoji dalis murzinimas. dariau su patina , potom kur reikia pritapiau su balta spalvike, jei per daug ismurzinau ar nereikia ten pratrinimu. 4u.gif yra seip pamokele padaryta murziukams kitam forume.

mamaKa labai graziai isejo dezute, o viduj ryzinis?
Atsakyti

mamaKa labai graziai isejo dezute, o viduj ryzinis?
[/quote]

ačiū 4u.gif
nea vidui servetėlės tarpsluoksnis, čia iš vienos SM auksarankės nukopinau (sorry nepamenu nik'o) taip daryt, labai man patiko visai kitaip dėželės vidus atrodo nei tik dažytas
Atsakyti