Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

QUOTE(urupeja2 @ 2009 09 22, 10:35)

rodausi ir as dariau

Urupeja2,nu matau,kad kazkas grazaus,bet kas...ar ilgai mus kankinsi,isigyk kokia geresne muilinycia biggrin.gif Kedute tai tikrai grazuole,nors ir blankus fonas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

Visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz garzius darbelius

Jennifer happybday.gif

Savaitgali nesiau dovana i vestuves. Greitai fotkinau, tai ne koks vaizdelis uz jos hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(edikun @ 2009 09 22, 11:51)

o kaip fainai atrodo user posted image
Atsakyti
[quote=edikun,2009 09 22, 12:51]
graziai ziurisi 4u.gif

nu kad ir diena siandiena netinka fotkinti taip nesiziuri foto schmoll.gif staliukas fotografuotas anksciau kai sauleta dienele buvo , o va dezutes tai tragedija, o ne foto doh.gif
Atsakyti
Aciukas 4u.gif kam patiko mano vyndeze, urupeja, stalas grazus, na bet gal perfotkinsi tas dezutes, nieko negaliu iziureti blink.gif, edikun thumbup.gif vyndeze.
Atsakyti
atsiprasau uz foto kokybe ir , kad psl uzemiau tokiom foto, bandau taisyti padeti, gal dabar matysis geriau blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ai dar cia savo "mielačiu" iskisiu biggrin.gif ...pinigu detuve
user posted image

Maciusioms kartotis nebutina lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ir as vel atbegu su savo naujausiu kukliu darbeliu, skirtu mano voniai 4u.gif
Dezute ivairioms vonios druskoms, burbulams ir pan wub.gif O paveiksliukas uzdengti skilusia per remontus plytele mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistullka: 22 rugsėjo 2009 - 14:30
QUOTE(aistullka @ 2009 09 22, 15:25)
Nu ir as vel atbegu su savo naujausiu kukliu darbeliu, skirtu mano voniai 4u.gif
Dezute ivairioms vonios druskoms, burbulams ir pan  wub.gif  O paveiksliukas uzdengti skilusia per remontus plytele mirksiukas.gif

user posted image

Labai grazus rinkinukas gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistullka @ 2009 09 22, 15:25)
Dezute ivairioms vonios druskoms, burbulams ir pan  wub.gif  O paveiksliukas uzdengti skilusia per remontus plytele mirksiukas.gif

labai orginali mintis uzdengti plytele taip pat kaip dezute, niekas ne neitars, kad ji skilus buvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sobieka,urupeja2,edikun,orintuxx...nu saunuoles mergaites,kokie grazus jusu darbeliai!!! visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aistullka, rinkinukas mmmmmmm wub.gif
Atsakyti