Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

QUOTE(dajne @ 2009 09 27, 17:21)
As tai paprastai lakuoju su voleliu nedideliu paroloniniu  smile.gif Bet ne visur su juo gali "prieiti". nors man lakuojant su šepetėliu, kol lakas išdžiūsta, tos brūžės išsilygina. Gal Jūsų lakas labai tirštas smile.gif Bet su voleliu man vistiek labiausiai patinka - lygiau, tvarkingiau gaunasi 4u.gif

Dekoju 4u.gif isbandysiu g.gif
Atsakyti
Kvartetas na Jūs ponia čia pasidarbavot ...trūksta net žodžių ohmy.gif swoon.gif good.gif
Atsakyti
Nu jo darželio auklėtojos be gailesčio doh.gif bet darbelis liuksinis, kaip čia kažkas minėjo žandikaulis dar dabar atvėpęs mirksiukas.gif man ta pusė kur su leliukais angeliukais thumbup.gif gražu wub.gif
Atsakyti
Jolita10, neblogai 4u.gif . Kuo daugiau dirbsi, tuo geriau gausis thumbup.gif . Bandyk, bandyk ir bandyk, nenuleisk rankų mirksiukas.gif . Nė viena negimė mokėdama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 09 27, 19:47)
Jolita10, neblogai 4u.gif . Kuo daugiau dirbsi, tuo geriau gausis thumbup.gif . Bandyk, bandyk ir bandyk, nenuleisk rankų mirksiukas.gif . Nė viena negimė mokėdama mirksiukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas isduos paslapti kur vilniuje pigiausiai gaut dvikomponenti sendinimo laka ( ar kaip jis tas biesas vadinasi blush2.gif )
Atsakyti
Na pasirodysiu ir aš viena kuklia dovana, vienam mažam penkiamiačiui berniukui gimtadienio proga..Kadangi jis didelis "Ratų" gerbėjas, tai motyvas aiškus..Žaislų dežė, kad turėtų, kur susidėti savo mašinėles.. ax.gif ..
Taigi.. blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Spausdintas paveiksliukas, akrilas, lakas..ir viskas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 09 27, 15:43)
dangtelyje galėtum sveikinimą įdekupažinti. Atidarius vaizdas bus smagus  drinks_cheers.gif

O dėžutės perimetru "nubėk" briauneles su pusiau sausa kempinėle, patamsindama tauriu pasendinimu kokia rusva ar tinkama spalva pagal dabelio koloristiką

Kokybė nuotraukos ne kokia, bet matosi skirtumas user posted image
Papildyta:
O buvo tokia
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Salne @ 2009 09 27, 21:31)
Na pasirodysiu ir aš viena kuklia dovana, vienam mažam penkiamiačiui berniukui gimtadienio proga..Kadangi jis didelis "Ratų" gerbėjas, tai motyvas aiškus..Žaislų dežė, kad turėtų, kur susidėti savo mašinėles.. ax.gif ..
Taigi.. blush2.gif
Spausdintas paveiksliukas, akrilas, lakas..ir viskas... ax.gif

Kaip šauniai padirbėta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Salne, nerealus ratai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Cia ryskiai ne servetele? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IRR: 27 rugsėjo 2009 - 20:51
Sveikutės, jau labai seniai čia rašiau (bent jau man taip atrodo tongue.gif )
Bet kokių grožių jūs čia pridėjote, nu šaunuolės nerealios, o aš nervuojuosi, nes dar neturiu susigrąžinusi savojo darbastalio verysad.gif
kvartetas, tos durys tai nereeeeaaaalllliiiiiooooossssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lebut, dėžutė labai labai, nustebino obamiški dolcai viduje bigsmile.gif
Salne, dėžutė makvyniška, supper, mano krikštasūnis numirtų tokią pamatęs, ko gero ir miegoti kartu eitų (jis taip daro, kas labai labai patinka, su tuo eina miegoti, nešasi į lovytę kartu) lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui merginos.. 4u.gif

QUOTE(IRR @ 2009 09 27, 21:48)
Salne, nerealus ratai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Cia ryskiai ne servetele? schmoll.gif

Čia spausdintas paveiksliukas ir pritapyta.. blush2.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
gal galit man padėti?
kur galėčiau įsigyti štai tokią dėžutę:
http://public.fotki....i/dsci3538.html ?
Atsakyti