Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas vaikams

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 07 28, 22:59)
gal turgui pasidairykite mirksiukas.gif pas baltarusus manau tikrai yra

kažkada 3 vnt. utenos trikotaže pirkau.
Atsakyti
Labai gerai nešiojasi apatinis trikotažas H&M firmos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reugnė @ 2011 08 30, 23:10)
Labai gerai nešiojasi apatinis trikotažas  H&M  firmos wub.gif  wub.gif

pritariu 100 proc thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Urke @ 2011 07 30, 09:54)
Pirkau dukrytei  maximoj tas "savaiteles",nu toks ssss,siaubas ir paveiksliuko nesimato ir isiro po keliu skalbimu,kazkokie vienkartiniai lotuliukas.gif  o lindexo  tai viskas savo vietoj lieka,labai geros kokybes thumbup.gif

o kad maxei lindexo radot  bigsmile.gif  cia kurioj?  unsure.gif

na, maximos kelnaites tai tikrai netikusios... bet siaip, tos ne "savaiteles", kur stipresnis trikotazas tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reugnė @ 2011 08 30, 23:10)
Labai gerai nešiojasi apatinis trikotažas  H&M  firmos wub.gif  wub.gif

Superinis, nesudėvimas wub.gif
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 08 31, 11:00)
na, maximos kelnaites tai tikrai netikusios... bet siaip, tos ne "savaiteles", kur stipresnis trikotazas tai super thumbup.gif

Berniukiškos savaitėlės man patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 31 rugpjūčio 2011 - 12:12
Aš tikrai galiu tarti pagiriamąjį žodį GAP kelnaitėms. Sūnus nešioja jau beveik metus, tikrai nesudėvimos thumbup.gif , ir kaina nesikandžioja, ypač jei užtaikai ant nemokamo atsiuntimo + papildomos 20% nuolaidėlės kaip šiandien rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2011 09 02, 19:21)
Aš tikrai galiu tarti pagiriamąjį žodį GAP kelnaitėms. Sūnus nešioja jau beveik metus, tikrai nesudėvimos thumbup.gif , ir kaina nesikandžioja, ypač jei užtaikai ant nemokamo atsiuntimo + papildomos 20% nuolaidėlės kaip šiandien  rolleyes.gif

GAP perkat per tarpininkes ? 4u.gif
Atsakyti
Aš savo sūneliui apatinius perku iš LINDEX'o, esam patenkinti, neteko nusivilt. Iš Utenos trikotažo esu pirkus tik pižamą sūnui, kuri suplyšo po keturių dienų .. Tai triusikėlių turbūt ten nepirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2011 09 06, 10:33)
GAP perkat per tarpininkes ?  4u.gif

iš www.gap.eu galima ir tiesiogiai į LT parsisiųsti 4u.gif
Atsakyti
pirkau sunui savaitele tai thumbup.gif kaip nauji o skalbiam ir skalbiam o lindex su makvynu po pirmo skalbimo nusitryne paveiksliukas
Atsakyti
HM thumbup.gif O pirkau Rimi apatinius sūnui, tai sh.. visiškas (su bakuganais, kur trys trusikėliai viename įpakavime). ax.gif
Atsakyti
Berniukui daugiausia perku H&M ir Next. Nusiskundimų neturiu rolleyes.gif Mergytei perkamiausi Gymboree ir Next - kokybiški tikrai.
Visai neseniai, nusižengdama savo įsitikinimams, kad iš turgaus neverta pirkt - mergytei 3 apatines maikytes nupirkau trumpom rankovytėm. Medžiagytė tokia gana tvirta pasirodė, tai, galvoju, bus pats tas dabar. Deja, įsitikinau eilinį kartą, kad neverta tokių daugiau pirkt - visa apačia ties siūle kaip sušaudyta doh.gif Juokas juokais, bet tenka dabar siuvinėt tas skylutes gražiai, nes gaila išmest - visgi po 10lt už vnt. mokėjau... Skubėjau pirkdama, tai net neįsižiūrėjau, kad šitaip...
Atsakyti