Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

QUOTE(ALINA24 @ 2009 01 17, 23:21)
Gal galetum pasakyti kiek moki uz viena konsultacija?

Taigi galima pasiskambinti i "Neliga" ir pasakys kainas mirksiukas.gif . Konsultacija su echo kainuoja dabar 110Lt
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2009 01 24, 21:46)
Taigi galima pasiskambinti i "Neliga" ir pasakys kainas mirksiukas.gif . Konsultacija su echo kainuoja dabar 110Lt

Cia jus turbut kalbat apie pakartotine konsultacija su echo. Nes as siandien skambinau ir man sake, kad pirma konsultacija ir pirma echo - po 80 Lt, o veliau pigiau.
Atsakyti
Gimdziau pas gyd. Jursena. Man patiko :-), viska paaiskina ka daro, kodel daro, klausia ar nepriestarauju. Svarbiausia, kad labai ramiai viskas vyksta. UAB NELIGA kainuoja 110 lt nestukems, kurios nuolat lankosi, dar plius virs 20 lt slapimo tyrimas.
Atsakyti
GYDYTOJAS thumbup.gif
Atsakyti
sakykit kokios siuo metu eiles "Neligoje" pas Jursena? g.gif tarkim jei ryt paskambinciau kada mane uzrasytu,po savaites,menesio?nesilaukiu,siaip turiu problemele del spirales..ir kokia ten konsultacijos kaina?
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2009 02 01, 20:19)
sakykit kokios siuo metu eiles "Neligoje" pas Jursena? g.gif tarkim jei ryt paskambinciau kada mane uzrasytu,po savaites,menesio?nesilaukiu,siaip turiu problemele del spirales..ir kokia ten konsultacijos kaina?

Šiaip tai eilės apie mėnesį, bet sakyk, kad yra tokia problema, tai įterpia, bet reik palaukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 02, 13:17)
Šiaip tai eilės apie mėnesį, bet sakyk, kad yra tokia problema, tai įterpia, bet reik palaukti ax.gif

O man minejo, kad vasari daktaro kaip ir nebus. Bus tik pirmom dienom.
Atsakyti
O tai idomu, ar visa vasari nebus. Ruosiuosi su juo tartis del gimdymo. Tai pradedu nerimauti. Nes gimdyti man kovo pradzioje, bet turiu mada gimdyti anksciau.
Atsakyti
Jursenas lyg planuoja atostogaut nuo vasario 07 dienos 2 savaites. Kovo pradzioje turetu jau but grizes...
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2009 02 03, 20:42)
Jursenas lyg planuoja atostogaut nuo vasario 07 dienos 2 savaites. Kovo pradzioje turetu jau but grizes...

nuo vasario 6 d iki vasario 21 d. jis bus isvykes iuzsieni,o ji pavaduos bent AK Ramasauskaite...visas pacientes perduoda (kas nori) jai mane ir pwrdave jai mirksiukas.gif gimdymas tuributi jeigu ne siandien irrytoj prie jo, penktadieni tures ta padaryti Ramasauskaite
Papildyta:
QUOTE(Putlutė @ 2009 02 01, 21:19)

gal net po dvieju savaiciu
Atsakyti
uzsirasiau kovo 14dienai,prasiau anksciau,bet sake daktaras atostogose ir teks palaukti doh.gif nezinau kaip del gimdyviu,klause ar nesilaukiu,sakiau ne,gal del to ir neuzrase veliau g.gif bet as galiu ir palaukti irnesakyk.gif
Atsakyti
Idomu, cia visokiu nuomoniu apie si gydytoja, as irgi buciau nieko pries pas ji pakliuti. O jis tik pagal susitarima ar ir per budejimus buna? smile.gif
Nes jau rimtai mastau, kad gal bandyti tartis su juo?? biggrin.gif
Sakykite, o jeigu man 35 savaite, ar ne per velu tartis? lotuliukas.gif
Atsakyti