Įkraunama...
Įkraunama...

Pratinamės gerti iš puodelio

Mes pradėjom iš puodelio su snapeliu gerti savarankiškai nuo 10 mėnesiu
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2006 07 10, 13:26)
Nupirkau Maximoj uz 2 Lt su trim skylutem ir tik pora kartu parodziau, kad bega... Ir ka jus manot geria mazius... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Niu va kaip gerai kai yra SM biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  VALIO

Kaip faina, kad padejo! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai va pabandykit ir jus mamytes gal sis patarimas ir jums pades isspresti sia beda... biggrin.gif
Atsakyti
mano sūnutis visai nepripažino buteliuko, tad iš karto pratinomės gert iš puodelio. Buvo gal 5-6 mėn. Iš pradžių gėrėm iš neišsiliejančio canpol baby puodelio, po to perėjom prie paprasto su minkštu snapeliu. Geria gerai, bet kartais sugalvoja padaužyt tą puodelį - tada visi namai šlapi būna biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazoji nepripažino ir nepripažista podelio su snapeliu. Jai turi būti stiklinė, iš kurios man padedant atsigeria arba gertuvė su vamzdeliu. Stiklinės su uždengiamais šiaudeliais netinka, turi būti gertuvės su užsukamu mechanizmu, nes ten šiaudelis guminis. smile.gif
Beje paprastas šiaudelis netinka, nes mažoji jį suspaudžia ir taip pat negali atsigerti blink.gif
Atsakyti
Suejus metukams pradejom gerti is puodelio su snapeliu,nors dar labai nenorejo palikti buteliuko wub.gif
Atsakyti
Mes saviski padovanojome...nes maniske vyresnioji nesuprato koki cia stebukla mama nupirko ir kaip cia gerti reikia doh.gif doh.gif Beje, ir per siaudeli traukti pradejo gal 3 metu - vis neiseidavo.
O mazoji susigaude nuo pat pradziu kaip veiksmas vyksta:D Gal cia ir nuo vaiko priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilniete @ 2006 07 16, 01:33)
Mes saviski padovanojome...nes maniske vyresnioji nesuprato koki cia stebukla mama nupirko ir kaip cia gerti reikia doh.gif  doh.gif  Beje, ir per siaudeli traukti pradejo gal 3 metu - vis neiseidavo.
O mazoji susigaude nuo pat pradziu kaip veiksmas vyksta:D Gal cia ir nuo vaiko priklauso smile.gif

Gali buti va drauges mergyte maitinama krutimi iskarto ir ta magiskaji puodeli perprato ir kai pirma kart nusitrauke ir dave per soskiuka traukti irgi tiko...

Matyt vieniems lengviau su visokiomis naujienomis, kitiems sunkiau... biggrin.gif
Atsakyti
pabandykit isimti ta dalykeli is dangtelio, kuris neleidzia isteketi vandeniui puodeli apvertus. tada nereikia stipriai traukt, lengvai bega. nors ir issipila lengvai, jau nebe magiskasis puodelis, bet juk nereikia kito pirkti.
Atsakyti

QUOTE(Saran @ 2006 07 19, 18:46)
pabandykit isimti ta dalykeli is dangtelio, kuris neleidzia isteketi vandeniui puodeli apvertus. tada nereikia stipriai traukt, lengvai bega. nors ir issipila lengvai, jau nebe magiskasis puodelis, bet juk nereikia kito pirkti.

Niu tai kad tame ir esme kad magiskas puodelis siaip tada iskarto galima butu pirkti ta kur trys skylutes yra ir bega paprastai... g.gif O dabar gadinti niu man kazkaip nekilo ranka biggrin.gif Bet va dabar vienos is mamyciu patarimu pasinaudojom tai geriam ir pazaidziam ir pagrauziam liuks daiktas pasidare ir nebaisu, kad issilies kokia arbatele... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2006 07 19, 20:09)
Niu tai kad tame ir esme kad magiskas puodelis siaip tada iskarto galima butu pirkti ta kur trys skylutes yra ir bega paprastai...  g.gif O dabar gadinti niu man kazkaip nekilo ranka biggrin.gif 

Bet juk plaunant puodelį ar virinant vistiek reikia dalimis tą magišką snapelį išardyti. Bent jau mano prieš 2 metus pirkto puodelio instrukcijoje buvo taip parašyta. Tad keliais kartais daugiau išmti ir įdėti porą detalių nemanau, kad yra puodelio gadinimas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2006 07 20, 16:50)
Bet juk plaunant puodelį ar virinant vistiek reikia dalimis tą magišką snapelį išardyti. Bent jau mano prieš 2 metus pirkto puodelio instrukcijoje buvo taip parašyta. Tad keliais kartais daugiau išmti ir įdėti porą detalių nemanau, kad yra puodelio gadinimas. ax.gif

Niu nezinau pas mus tam puodeli tai niekas neisiima Nuko turim...
Atsakyti