mes irgi bandėm gerti iš puodelio su snapeliu,bet mums nekaip negaunasi...
QUOTE(Marija8 @ 2007 01 11, 17:56)
Mano dukryte visiskai nemego tokio puoduko su snapeliu jai skaniau buvo gerti is paprasto puoduko pradzioj nelabai sekesi bet greitai ismoko ir jau metuku gere is puoduko 

maniškė irgi nemėgo AVento snapo

niekad is tokio negerem
Mano panele tai visaip geria,pienuka is buteliuko,sultis is Avent puodelio su snapeliu,kartais ir is puodelio geria,tik kaip suniukas liezuvi kaisioja,bet dabar ziuriu jau geriau pavyksta.
Musu vyrukas jau buvo pratinamas nuo 4 menesiu, bet aisku veltui. Kiek bandydavau tai mokejo gerti is jo, bet nenorejo. Na sakau ateis laikas tam. Kol pats pries pirmaji gimtadieni pats ji pasieme ir pumpina kai didelis. Visur su juo vaiksto, uzsivercia stovedamas taip, kad net nugriuna atbulas

Maniškė nepripažino jokių su snapeliais, paėmė paprastą puodelį ir sėkmingai geriam iš jo po šiai dienai maždaug nuo metukų.
Tai stai, pries du menesius rasiau, kad mano dukryte negeria is Magiskojo puodelio. Stai pries pora savaiteliu padaviau as jai vel si puodeli, ir - STEBUKLAS! ji is jo geria. Tai va, sis puodelis turi sulaukti savo laiko!

Mano mažutė atsisako gerti pienuką iš puodelio su snapeliu, o vat sultytes išgeria iki dugno

aš savo berniukui nupirkau avento puoduką prieš porą mėnesių. pirmas porą savaičių gėrė kuo puikiausiai, nu bet va šovė kažkas galvytėn, tai dabar net į burną neima
gal dar ateis jam laikas

QUOTE(Spindulėlis @ 2007 02 08, 01:58)
aš savo berniukui nupirkau avento puoduką prieš porą mėnesių. pirmas porą savaičių gėrė kuo puikiausiai, nu bet va šovė kažkas galvytėn, tai dabar net į burną neima
gal dar ateis jam laikas 

As savo mazaja pradejau pratinti is puoduko gerti nuo 6 men. ir neblogai sekesi-buvom jau kaip ir ismoke.tik kazkas sove mano mazajai ir jau dvi dienas negeria is puodelio nors tu ka