Įkraunama...
Įkraunama...

Pratinamės gerti iš puodelio

QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 19, 23:15)
o as dar anksciau pradejau,bet niekaip. verysad.gif

Mes pradejom pratintis gerti nuo 6 menesiu, nes valgom tik misini.
Niekaip. Puoduka - moksliuka - na, ta mokomaji kanda, kramto, kazka ten jam daro, bet vandens ir jokiu arbatu - ne per kur. Sulciu nesiulau specialiai, nes paskui ipranta ir reikia visokiu pacackiu, o ne vandens. Dar bandysiu puoduka. Siaip si problema mums labai aktuali, nes vaikiukas sirgo, labai viduriavo. Reikia atgirdyt, o be misinio, kuris yra is saldaus pieno, ne is vietos doh.gif schmoll.gif .
Skyriuje patare skiesti misini, prideti i ji ryziu nuoviro.
Taip ir darom, bandau vis "liesesni" misini, nes turi jau 10 dantu, gali tikrai valgyt.
Gal pavyks...
Jau kitu mamu, musu bendraamziu vaikai seniai geria...
Atsakyti
puodelį su snapeliu pradėjau duoti kažkur metukų, bet dabar jai idomiau išjo balas daryti ir teškentis nei gerti, mieliau geria iš tokių pat puodukų kaip mes geriam, jei duodi vaikišką - pyksta.
Atsakyti
Mano pupius dantukus kasosi i avento puodelio snapuka,o gerti net nebando,nors rodziau nekarta.Kaltint negali mazucio,mamyte per velai susisgribo kad is puodelio laikas mokinti gerti blush2.gif
Atsakyti
Mano maziuke nemego tu puodeliu su snapeliais tai isbandeme visokiu firmu ,bet deje,tai gerti pradejo kokiu 1.3 metu is arasto puodelio ir labai graziai ir saugiai ,na aisku pasitaikidavo visko ,bet ir dabar tik puodukas ,na pienuka ir dabar geriam is buteliuko blush2.gif ,nes kitap jos pienukas nedomina ,o bejo kaip be ranku ,nes nieko daugiau nevalgo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 02 08, 16:38)
mes turime avento butelika su snapeliu ir rankenelem,bet mano maziui jis nepatinka verysad.gif gal galit patart koki puodeli su snapeliu geriau pirkti? mirksiukas.gif pabandytume,nes noras gerti is puodelio labai didelis thumbup.gif

pabandyk nuimti vožtuvėlį , kad pajustų kad bėga, aš taip savają išmokiau gerti iš avent. Tik chiko firmos nesiūlau, nes pirkau, tai ir negeria ir siaubingai sunkiai atsudaro
Atsakyti
Mano mazoji pati pradejo gerti mazdaug nuo vienuolikos menesiu. Dazniausiai tam naudojam slciu "Kubus" buteliuka. Ipilu sulciu ar arbatos ir geriam pacios dabar jau ir atsidaro pati. O is puodelio tai be jokiu snapeliu gal nuo kokiu 10 men. pradejome gan graziai gerti. O dabar jau ir pati labai graziai atsigeria, o kas lieka dar graziau ispilsto lotuliukas.gif
Atsakyti
vyresnelis is paprastp puodelio pradejo nuo 1.5 metu gert, kai nuo buteliuko pakeitem sena soske. taip ir nebepripazino naujos.. lotuliukas.gif o mazylis geria tik is kruties o nuo 6 men. is puoduko. dabar jau 10 menesiu, o jis is buteliuko dar negeres. ax.gif manau ir nebegers smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pijus @ 2008 03 14, 12:50)
vyresnelis is paprastp puodelio pradejo nuo  1.5 metu gert, kai nuo buteliuko pakeitem sena soske. taip ir nebepripazino naujos.. lotuliukas.gif  o mazylis geria tik is kruties o nuo 6 men. is puoduko. dabar jau 10 menesiu, o jis is buteliuko dar negeres.  ax.gif manau ir nebegers  smile.gif aisku, geria is puoduko su mamos pagalba, bet niekas pro sali neisbega. 4u.gif

p.s. su snapeliu nelabai mego, labiau is paprasto puodelio ir stiklines.
Atsakyti
Mes irgi nuo 10 men.pradejom gerti is puodelio su snapeliu.Stomotologai isvis nepataria is tokiu gerti.Taigi dabar geriam is paprato puodelio,gerai sekasi ir su siaudeliu gerti... biggrin.gif
Atsakyti
Prisijungiam ir mes smile.gif Mano dukryte 9men irgi nieko negeria, isskyrus MP. Tik nesi link burnos iskart mosikuojasi ir stumiasi verysad.gif Kartais atsigeria gurksni, bet jau antro neisiulysi. Ir viska bandem, sultis, arbatytes, misinuka... ir is visokiu indu. Geriausia tinka tas, is kurio patys geriam smile.gif zodziu jeigu naujas puodukas tai paragaus, bet irgi tik tiek. Noreciau jau mazint maitinti ir iki 1m nutraukt, bet.... atrodo nenusimato. Naktimis irgi keleiasi n kartu ir be papuko neuzmiega. gerai, kad bent ta ekologiska jogurta Dobilas valgom-geriam, ji tai labai megsta, turbut labiau nei koses visas smile.gif Paskaiciau ir supratau, kad tiesiog musu vaikuciai tokie, jiems geriausias musu pienukas ir vsio! thumbup.gif Kantrybes visoms su negerianciukais, tikrai isaugs, gi nera ne vieno negeriancio vaiko smile.gif As dabar cia pati save paguodziau tongue.gif
Papildyta:
Sunku, aisku, negali ilgesniam laikui palikti, nes be manes liktu negerusi.. Gal kam jau buvo tokia problema ir isaugo? Julija, gal jau tavo geria?
Atsakyti
g.gif žiūriu ir man laikas pradėt mokint gert iš puoduko,nes kol kas tai naudojamės buteliuku blush2.gif ,nors mums tuoj 8 mėn.
Atsakyti
Kažkur SM skaičiau, kad reikia pradėt girdyt iš puodelio skystu kisieliuku, ne taip išsilaisto, kol vaikelis pramoksta. Tik iš ko tą kisieliuką virti?
Mes tik kartais vandenėlio iš šaukštelio atsigeriam, o šiaip tik MP. Galvoju, kad jau reikia pradėt mokint, kaip kitaip vasarą reiks skysčių atsigerti?
Atsakyti
Mums jau 1.1 menesio ir mazoji niekaip nenori ir nepripazysta jokiu puoduku, puoduku su snapeliais verysad.gif . As jau praradau vilti kad ji ismoks. Bandau mokinti nuo kokiu 10 men, bet vis nesiseka. Pripazysta tik buteliuka su soske.
Atsakyti