Įkraunama...
Įkraunama...

Pratinamės gerti iš puodelio

QUOTE(bimkutele @ 2008 06 12, 19:23)
Nupirkau AVENT puodeli su snapeliu.Maze nesupranta ka daryti su juo doh.gif

kad jus dar labai mazi.pratinti reik nuo 6men gerti is buteliuko
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 06 12, 19:23)
Nupirkau AVENT puodeli su snapeliu.Maze nesupranta ka daryti su juo doh.gif

pas mus irgi ta pati beda,taip ir lieka vaikas negeres doh.gif tai duodu tada is soskes,bet taip jau norisi atpratinti gerti arbatele is soskes,misinuka mes geriam is soskes,o kaip jus?gal ir misinuka is puodelio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 01 03, 19:02)
pas mus irgi ta pati beda,taip ir lieka vaikas negeres doh.gif tai duodu tada is soskes,bet taip jau norisi atpratinti gerti arbatele is soskes,misinuka mes geriam is soskes,o kaip jus?gal ir misinuka is puodelio? blush2.gif

nuo kada is vis atpratinat nuo gerimo is buteliuko? blush2.gif
Atsakyti
net nepamenu kada maniškis pradėjo gerti iš puodelio, bet tikrai labai anksti gal puse metukų buvo g.gif biggrin.gif jau tiksliai net nepamenu blush2.gif jokių problemų neturėjo dėl to, tiksliau jis pats matydavo kaip mes geriam ir prašydavo, kad jam duotumėm, tai va taip po biški po biški ir pats išmoko laikyti ir jau pats ant kėdutės užlipęs isipila vandenuko mirksiukas.gif linkiu visoms sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrytė dar geria dažniausiai is buteliuko,tik kefyrą ir kartais arbatą duodu iš puodelio su snapeliu,kur gerai bėga,iš Avent puodelio su snapeliu negeria schmoll.gif ,šiaip iš puodelio jai patinka gerti,bet tai daugiau kaip žaidimas,neįsivaizduoju kaip reiktų mišinuką jai gerti iš puodelio,nes pusę išlaisto g.gif
Atsakyti
As pradejau pratint nuo 7 men.gert is puodelio,sultis,vandeni, tai nebuvo jokios problemos, labai greitai atsisakem buteliuko ir dabar geria tik is puoduko, arba is gertuves su siaudeliu thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis misinuka geria is tutuko (gal kad mamai lengviau), o visa diena mums uztenka puoduko gerimams.
Atsakyti
iš pradžių iš šaukštuko gėrė vandenuką,o vėliau išmoko iš Avent puodelio,bet tik nuo 10mėn.kažkur iš jo,iki tol nesuprato,ko tas snapelis nori iš jo,tik kasydavosi į jį dantukus biggrin.gif
Atsakyti
mano taip pat dar neismoko is podelio. ax.gif nupirkau jai grazu su rankenom bet negeria, paziuri biski paragauja ir ismeta doh.gif o is buteliuko o puikiausiai geria pati.ir laiko pati ir paimt gali drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
mes turbut irgi jau pradesim pratintis prie puodelio blush2.gif bet turbut reiks kantrybes doh.gif
Atsakyti
Labukas as taip pat nupirkau buteliuka avento su snapeliu bet mums nesiseka.Pamaniau bandysim is puodelio pratintis smile.gif nes kai mato kaip as geriu tai net siekia mano puodelio.
Atsakyti
mes neseniai tik pradėjom mokytis gerti iš puodelio,su savo rankytėm prisilaiko puoduką, dar truputį ir aš pati prilaikau tai atsigeria kiek jai reikia.buteliukų nepripažįsta. nes kai yra žindoma tai ji ir negeria jokių skysčių iš buteliuko, tai net nepratinu jos gerti nei iš puoduko su snapeliu
Atsakyti