Kai mano sūnui buvo beveik 8 mėnesiai, nupirkom AVENT puodelį. Vaikas nesuprato ką su juo daryti. Tuomet pabandėm paprastą puodelį su snapeliu. Labai greitai išmoko iš jo gerti. Nuo 1.5 metų savarankiškai geria iš paprasto puodelio. Manau, kad tam įtakos turėjo tai, jog vaikas niekada negėrė iš buteliuko. Maitinau pati, o kai pradėjau nuo 6 mėnesių primaitinti, sultis duodavau šaukšteliu, o veliau iš puodelio.
Mes iš normalaus puodelio jau gėrėm nuo 6 mėn., bet iki dabar dar vis turim ta buteliuka su snapeliu...nes megsta miegodama atsigerti...esme , kad nepripilsto....

Saviskiui puodeli su snapeliu AVENT nupikom 8 men, is pradziu grauze snapeli. Pabandem nuimti ta "valv" ir uzteko vieno karto kad suprastu kame saknys.
Bet vat piena pries miega geriam tik is paprasto buteliuko, jam dabar 1,5 metuku.
O buteliuka su snapeliu naudojam keliones, arba eidami i miesta ir pan. O dienos metu visus skyscius pats nuo 1 metuku geria is paprasto puodelio. Ir labai patinka gerti per siaudeli, bet gauna tik sultis kavinese arba kai nuperkam tetrapokeli su siaudeliu, daznai neduodam dar pripras ir netiks paprastai is puodelio
Bet vat piena pries miega geriam tik is paprasto buteliuko, jam dabar 1,5 metuku.
O buteliuka su snapeliu naudojam keliones, arba eidami i miesta ir pan. O dienos metu visus skyscius pats nuo 1 metuku geria is paprasto puodelio. Ir labai patinka gerti per siaudeli, bet gauna tik sultis kavinese arba kai nuperkam tetrapokeli su siaudeliu, daznai neduodam dar pripras ir netiks paprastai is puodelio

mano pupa iki metuku gere is buteliuko,po to kai nupirkom puoduka su snapeliu ji nesuprato ka su juo daryt.tai kai ji noredavo gert reikejo nuimt dankteli atsigerdavo normaliai kaip is paprasto puoduko ir vel uzdedavo kamstuka.taip jai ir liko neaisku kam tas dangtukas su snapeliu
o buteliuka i siuksliu deze ismete po pirmo pagerimo is puoduko. ir dabar geria tik is puoduko ir stiklines jei pamato kad as geriu.

QUOTE(dajolu @ 2005 11 26, 17:33)
Ir labai patinka gerti per siaudeli, bet gauna tik sultis kavinese arba kai nuperkam tetrapokeli su siaudeliu, daznai neduodam dar pripras ir netiks paprastai is puodelio 

Leiskite gerti per šiaudelį. Nemanau, kad atsisakys puodelio. Gėrimas per šiaudelį- labai gerai. Vysto artikuliacinio aparato raumenis. Mano sūnui taip pat labai patinka taip gerti.
Nuo 8 men. pradejau pratinti gerti is puoduko, nes niekaip negalejau isiulyti buteliuko. Ir buteliuko visiskai nenaudojom.

mano maziuke,tai niekaip negali atprast nuo buteliuko..nepaisant to kad visa diena nepaleidzia jo is burnos..ir zaidzia ir laksto ir lauke tamposi kartu...
o labiausiai manau blogai,kad ir nakti turi but pastoviai kazkas ipilta...visa nakti irgi nepaleidzia jo is burnos..na diena aisku buna kartais kad pamirsta,bet greit vel pradeda ieskot pakampemis...
patarkit kas nors ka man daryt? kaip atpratint bent jau nuo naktinio gerimo? O ciulptuko tau nenaudojam jau nuo 7 men,tai pakaitalas tapo buteliukas...

o labiausiai manau blogai,kad ir nakti turi but pastoviai kazkas ipilta...visa nakti irgi nepaleidzia jo is burnos..na diena aisku buna kartais kad pamirsta,bet greit vel pradeda ieskot pakampemis...

Labutis, tulpe. 
Maniskej dar tik 7 menesiukas eina, bet jau pratinu gerti is puoduko. Duodu megstamiausiu sulciu ir baisiai giriu kai atsigeria. Dabar jau visa puoduka iskarto isgeria. Puodukas maziukas, skirtas kavai, bet labai jai jis fainiai atrodo.
Ne esu perlabiausiai patirusi, bet manau reikia tau dukrite sudominti ne tik maistu bet ir tuo daiktu su kurio tas maistialis vartuojamas. Gal nuekite i parduotuve ir tiagul issirinks sau pati puoduka.
Viska ka mano dukrite nemegsta dariti, as pavirtu mazu zaidimeliu, pakolkas praeina.
O gal tiktu poudukas su saudele?!
Sekmes!

Maniskej dar tik 7 menesiukas eina, bet jau pratinu gerti is puoduko. Duodu megstamiausiu sulciu ir baisiai giriu kai atsigeria. Dabar jau visa puoduka iskarto isgeria. Puodukas maziukas, skirtas kavai, bet labai jai jis fainiai atrodo.
Ne esu perlabiausiai patirusi, bet manau reikia tau dukrite sudominti ne tik maistu bet ir tuo daiktu su kurio tas maistialis vartuojamas. Gal nuekite i parduotuve ir tiagul issirinks sau pati puoduka.
Viska ka mano dukrite nemegsta dariti, as pavirtu mazu zaidimeliu, pakolkas praeina.

O gal tiktu poudukas su saudele?!
Sekmes!

Saviškę nuo metų gal įpratinau gerti su šiaudeliu
Tai ir dabar, kai jau panelė didelė, 2,5 metų, vis dar geria su šiaudeliu
ir ne kitaip
Iš puodelio geria tik kefyrą, bet tik dėl to, kad "ūsai" po to atsiranda