Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Aš vis sugrįžtu ir sugrįžtu į šitą temą, tai mane irgi galit į ligonių sąrašą įtraukti doh.gif
Turiu tokį klausimą: ar yra koks nors indelis, į kurį tilptų 300-350 ml jogurto indelis? ax.gif Mano vaikis norėtų į mokyklą priešpiečiams nešiotis, o persipylinėti į uždaromą stiklinę nenori. Be jokio indelio nešiotis jogurtą kuprinėje irgi pavojinga blush2.gif Ką dabar daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 17, 12:31)
aš relaxuoju, vienas namie, pažiūrėjau filmą, dabar kibsiu į bliūdus ir puodus ir eisiu kažką pietums daryt doh.gif
Laukiu visa dieną siuntinio, nu nėr, kažkaip 37 sav. paketas labai vėluoja, kai jau rosee senai prekes išsištabeliavusi mirksiukas.gif

as irgi dar negaunu prekiu verysad.gif sia savaite jau ne nesitikiu...nes ryt jau penktadienis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 09 17, 18:25)
Aš vis sugrįžtu ir sugrįžtu į šitą temą, tai mane irgi galit į ligonių sąrašą įtraukti doh.gif
Turiu tokį klausimą: ar yra koks nors indelis, į kurį tilptų 300-350 ml jogurto indelis? ax.gif  Mano vaikis norėtų į mokyklą priešpiečiams nešiotis, o persipylinėti į uždaromą stiklinę nenori. Be jokio indelio nešiotis jogurtą kuprinėje irgi pavojinga blush2.gif Ką dabar daryt?  g.gif

Maniškis jogurtą įsideda į tokią spalvotą Optimum 1,3 l talpos.
Šalia telpa ar bandelė su sūreliu, ar obuolys, kriaušė smile.gif
user posted image
Atsakyti
Turiu tokį klausimą: ar yra koks nors indelis, į kurį tilptų 300-350 ml jogurto indelis? ax.gif  Mano vaikis norėtų į mokyklą priešpiečiams nešiotis, o persipylinėti į uždaromą stiklinę nenori. Be jokio indelio nešiotis jogurtą kuprinėje irgi pavojinga blush2.gif Ką dabar daryt?  g.gif

g.gif gal i obuoliuka tilp ir bus patogu???????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 17 rugsėjo 2009 - 17:40
Šiandien saugojau savo 11-kos mėn. anūkytę wub.gif , tai atkreipiau dėmesį pas dukriuką, koks baisus nepatogumas kruopos ir visa kita maišeliuose, kaip jai trūksta TW SpaceMakerių doh.gif A.d., kad jau nors man tai užmirštas etapas, dar vienas kitas indelis ir jau pilnai susitvarkysiu spinteles.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 17, 18:35)

as irgi pamaniau kad y obuoliuka jogurtas turetu tilpti g.gif
jogurto dar niekada nesinese y mokykla,det sausainuku ar sumustiny tai y ta"austriuka"nesasi(nzn ar tikrai taip jis vadinasi blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 09 17, 19:06)
Šiandien saugojau savo 11-kos mėn. anūkytę  wub.gif , tai atkreipiau dėmesį pas dukriuką, koks baisus nepatogumas kruopos ir visa kita maišeliuose, kaip jai trūksta TW SpaceMakerių  doh.gif A.d., kad jau nors man tai užmirštas etapas, dar vienas kitas indelis ir jau pilnai susitvarkysiu spinteles.

kai as db atsidarau savo spintele,tai net gera pasidaro nuo tvarkos ir svaros bigsmile.gif gailiuosi tik kad nenusifotkinau spinteles pries tai doh.gif bet atsimenu dar kaip buvo baisu doh.gif nezinau ka daryciau be tw... wub.gif
Papildyta:
nors dar menesis koks kol ysigysiu,bet jau vakar pertvarkiau spinteles,ieskojau kviksefam vietos tongue.gif garbingos ax.gif bet nelabai jau atsiranda doh.gif reikes prasyt MB kad lentyna kokia kaltu prie sienos papildoma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 17, 19:35)

Jogurtui supilti kiek suprantu reikia visiskai sandaraus indelio, g.gif tai obuoliukas tikrai netiktu schmoll.gif jis gali atsidaryti, gal ka nors is optimum pabandykit
Atsakyti
Tai va, kad jis nori jogurtą originalioj taroj neštis, nepersipylęs doh.gif , o tik įsidėjęs i kokį indelį, kad kartais neprasidurtų dangtelis su kokiu pieštuku ax.gif O gal kas galit primatuoti jogurto indelį, gal ir tilptų į "obuolį". Tik indelis tas didesnis, apie 300-350 ml.
O kokio dydžio ta Optimum 1,3 l talpos? Gal būna su berniukiškais paveiksliukais?
Atsakyti

O tai jam nepatinka jogurto indelį dėt į stiklinę su dangteliu g.gif o jogurto indelis mažas ar didelis 400ml? jei mažas tai gal ir tilptų į obuoliuką, einu pamatuoti..
Maniškė optimukų nesineštų, jei jie perdideli.

QUOTE(gwidita @ 2009 09 17, 18:31)
as irgi dar negaunu prekiu verysad.gif sia savaite jau ne nesitikiu...nes ryt jau penktadienis unsure.gif

o aš visas viltis sudėjau rytdienai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 09 17, 19:55)
Jogurtui supilti kiek suprantu reikia visiskai sandaraus indelio, g.gif  tai obuoliukas tikrai netiktu schmoll.gif jis gali atsidaryti, gal ka nors is optimum pabandykit

Tai kad nori uzdara nesti mirksiukas.gif
Atsakyti
o kodėl jogurto indeliui įstatyti netiktų tos didžiosios stiklinaitės (500ml), kur buvo išpardavime su Šreku g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 17, 20:19)
O tai jam nepatinka jogurto indelį dėt į stiklinę su dangteliu g.gif o jogurto indelis mažas ar didelis 400ml? jei mažas tai gal ir tilptų į obuoliuką, einu pamatuoti..
Maniškė optimukų nesineštų, jei jie perdideli.
o aš visas viltis sudėjau rytdienai mirksiukas.gif

Jogurto indelis į stiklinę netelpa, nes jis 350ml. , mažo jogurto indelio jam neužtenka (bernas jau nemažas). Mažasis tai puikiai tilptų. O tai kokių gabaritų optimukai?
Su šreku neturiu stiklinės, tai nežinau, ar tilptų. Gal kas galėtų primatuoti blush2.gif
aš turiu tik tokią žalią stiklinę, ten gal apie 300ml telpa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sisi: 17 rugsėjo 2009 - 19:43