Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologių, kosmetikių temelė

QUOTE(raganiukė78 @ 2009 10 01, 12:54)
ne viena taip svajoji, mes per seminara su merginom pasnekejom, kad idealiausia butu kliente pradet puoselet nuo koju voneliu ivyniojimu, paskui lengvas nugaros masazas, o paskui jau veidas, kol kauke veikia tada ranku tvarkymas. bet pas mus dar per daug susikausciusios klientes kad taip butu, na ir aisku finansai riboti.

oi ne, neturiu tokiu klienciu, kurios ateitu pusdieniui ir noretu bet kokiu malonumu. Einu su konkreciu tikslu smile.gif . Butu faina, jei tiesiog.. ateitu.. atsipalaiduotu ir..leistusi lepinamos ax.gif . Dazniausia kliutis siuo metu - finansai ir laikas. Neretai tenka antakius sutvarkyt kol kirpeja laiko uztepus plauku dazus, arba po manikiuro dar nenudziuvusiais nagais nuvest iki kirpejos kedes. Liudniausia, kai klientes negali net issijungt mobilaus veido proceduros metu ir vietoj atsipalaidavimo, kartais net prisnudusios, atsiliepineja ir tvarko reikalus doh.gif .. Bet tokia realybe siandien..
Atsakyti
as turiu pora kurios ateina ryte, ir galim daryt ka norim smile.gif tai tikra atgaiva sielai.
Atsakyti
Gal kuri nors is Jusu yra baigusios VK kosmetologija neakivaizdziai?wink.gif
Atsakyti
vilniaus kolegija? as esu baigus
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 01, 12:28)
Del lakuotu nagu- turiu viena knyga apie masazus, kur paveiksliukuose masazuotoja demonstruoja masaza su tamsiai lakuotais nagais... sad.gif

Mano nagai visada trumpi, o kada ant jų lakas buvo, aš nepamenu smile.gif Nagus lakuoju savo šešiametei dukrai smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus smile.gif Kadangi nesu iš tų, kurios pinigų neskaičiuoja, tai apsisprendžiau nueiti pas kosmetologę ir susižinoti kas man tinka smile.gif Tik reiks pasiklausinėt pažystamų kur kreiptis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kroja: 01 spalio 2009 - 18:52
patarsiu kreiptis pas ta kuri tikrai suteiks tau info. tiesiog jausi, kad viska paaiskina, nebijosi klausti. nes jei nepavyks susisneket tai nieko gero neiseis.
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 10 01, 15:02)
vilniaus kolegija? as esu baigus

neakivaizdini?
Atsakyti
Naudojant naturalia kosmetika butinas tinkamas psichologinis nusiteikimas. Anksciau cia buvo apie tai rasyta. Koks tas nusiteikimas turi but? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 02 spalio 2009 - 09:29
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 02, 09:27)
Naudojant naturalia kosmetika butinas tinkamas psichologinis nusiteikimas. Anksciau cia buvo apie tai rasyta. Koks tas nusiteikimas turi but?  g.gif

neturiu laiko plestis, tai tik menkas pavyzdys: kvapas. Asmeniskai as negaliu "perlipt" sio barjero. Man kvapas kosmetikoj yra labai svarbu, o visi maximaliai naturalus produktai man smirda blush2.gif
Atsakyti
Taip, sutinku... Styx`o ranku kremo su bulvemis kvapas tikrai nelabai, o masazinis kremas su ozkos pienu tai isvis ozio kvapo... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 02, 10:27)
Naudojant naturalia kosmetika butinas tinkamas psichologinis nusiteikimas. Anksciau cia buvo apie tai rasyta. Koks tas nusiteikimas turi but?  g.gif

Na as biski kitka turejau omeny. jei nepatinka kvapas tai netinka ir produktas. tai pirma taisykle. o antra taisykle, tai ta pati kaip ir gydantis homeopatiniais vaistais. kodel mes griebiames chemines tabletes o ne zoleliu arbatos? vat pamastykit, koks tas psichologinis nusiteikimas bus. tongue.gif
Atsakyti