Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologių, kosmetikių temelė

jap smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 10 15, 09:29)
as vakar pati sau depiliacija bikinio pasidariau, tai vietomis uch nepatogu net man profei, o ka sneket apie tas kurios nieko nenutuokia. bet per delcia tikrai lengviau darosi. nes pamenu vasaros pradzioj spirgejau kaip lasinys ant keptuves kai dariaus doh.gif

As taip pat visuomet save depiliuoju, bet niekad i menuli nekreipiau demesio, nes ziuriu kada laiko turiu ir kada jau apaugau blush2.gif Bet pries mensines niekad nesidepiliuoju kadangi ziausiai skauda, o ir plaukuotumas pas mane doh.gif

Paskutini karta depiliacija kai dariausi buvau dvi savaites iskamuota skausmo (danti issiroviau protini) tas dvi savaites geriau nuskausminamuosius, logiskai mastant turetu buti su tokia doze nuskausminamuju ta depiliacija neskausminga visai, bet taaaaip skaudejo, kad jau kaip megstu braziliska nepasidariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 15, 12:39)
Matai, yra skirtumas: veidą mato visi, o tam tikrą vietą- na, kokie du žmonės  lotuliukas.gif

schmoll.gif ..na labai tavo įdomus požiūris...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patranka: 16 spalio 2009 - 05:40
Spalio 17 d., 12.00 val., kviečiame atvykti į „L‘ambre“ prezentaciją Kaune P.C. Akropolis konferencijų salėje.

Dalyvauja koordinatorė Baltijos šalims T. Žmur.
Sužinosite daugybę įdomių faktų apie kvepalus, susipažinsite su „L‘ambre“ kompanija, turėsite galimybę išbandyti ir įvertinti mūsų siūlomą parfumeriją bei kosmetika, jos įvairovę bei kokybę, taip pat sužinosite apie darbą su „L‘ambre“ komanda ir šios galimybės teikiamus privalumus.

Išankstinė registracija el.paštu: lambreparfum@lietuvoje.info , nurodant savo vardą ir pavardę.

Laukiame Jūsų!
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2009 10 16, 05:37)
schmoll.gif ..na labai tavo įdomus požiūris...

Na taip. O kojų planuoju nesidepiliuoti iki vasaros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 15, 11:39)
Matai, yra skirtumas: veidą mato visi, o tam tikrą vietą- na, kokie du žmonės  lotuliukas.gif

ax.gif iki siol maniau, kad veida tepi naturaliom priemonem DEL SAVES, del odos, sveikumo, del kokybes ir pan.. o pasirodo... del kitu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ... Ech, mes moterys...

QUOTE(susidomejus @ 2009 10 15, 16:18)
Per delcia neskausminga? O kada blogai depiliuotis?

man tai tie menuliai labai jau nepagristas ir nepaaiskintas argumentas.. Klientems patariu orientuotis pagal \savo, o ne menulio cikla - prie menesines visada oda jautresne, taigi ir depiliuotis geriau PO mm, kai oda nurimus, hormonai nebesiauteja... praktika rodo, kad tai pasitvirtina, nes kartais pries mm net del antakliu pestelejimo is skausmo sokineja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 16, 13:01)
Na taip. O kojų planuoju nesidepiliuoti iki vasaros smile.gif

doh.gif ...jau dabar tai tikrai...... 4u.gif ..nei skusta,nei lupta.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2009 10 16, 13:15)
doh.gif ...jau dabar tai tikrai...... 4u.gif ..nei skusta,nei lupta.... mirksiukas.gif

O gal man vyras neleidžia, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
vaizgante trink az
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 10 16, 16:22)
vaizgante trink az

Jau. Ji stebėtinai greitai prisipildo...
Atsakyti
Bet visgi menulis mus veikia. As per pilnati jauciuosi tokia ispampus. Per pilnati juk buna potvyniai... O per delcia jauciuosi ypac gerai.

Ar pacios sau naudojate kosmetika, su kuria dirbate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 16 spalio 2009 - 19:29
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 16, 14:18)
O gal man vyras neleidžia, a?  mirksiukas.gif

O as negaliu buti nesidepiliavus, man niezti ir nesmagu kazkaip schmoll.gif O jei neiseina depiliuotis tai jau ir skustuvo griebiuosi, bet, kad tik nebutu plauku ax.gif
O kai depiliuojuos tai jau visa pilnai, nes nugara juosmens srity paprasau koleges, kad nupestu tongue.gif
Atsakyti