Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologių, kosmetikių temelė

QUOTE(Dusele @ 2009 11 27, 12:58)
ne 4u.gif . O tu?
Bet va kabineta tai uzkaitinu kaip pirty, kai dirbu ir dar apkloju siltai klientes, kad nesusaltu smile.gif

Man irgi kazkaip sekas kolkas sveikai but. Tiesiog negalima man buvo sirgt. Gimtadienis ir vakarelis. Kaip sirgt??? Tiesiog nuodeme butu 4u.gif Ir klienciu kolkas yra kaip visada. Gal kaunietes maziau serga g.gif
Atsakyti
Na, mano šeimoje tik vyras nesirgo ax.gif Dviem vaikams komplikavosi į bronchitus, tai turiu veiklos sočiai doh.gif
Atsakyti
Buvau Japonu kulturos centre ir ten pasakojo, kad Japonijoj visi kremai su balinanciu efektu ir SPF ne maziau 50. Be to pudros pagrinde baltos smile.gif Idomu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 29, 11:39)
Buvau Japonu kulturos centre ir ten pasakojo, kad Japonijoj visi kremai su balinanciu efektu ir SPF ne maziau 50. Be to pudros pagrinde baltos smile.gif Idomu.

ax.gif idomu... o cia lietuviai ar japonai taip sako? Nes tokiu atveju turetu buti kurimos atskiros specializuotos linijos tik japonams. Tiesa sakant mazai ka zinau apie rytu saliu vyraujancias kosmetikos linijas.. labai butu idomu suzinot....
Subjektyviai mastant man atrodo tai daugiau reklaminis triukas, tiesiog stengiantis hiperbolizuoti viena ar kita japonu isskirtinuma (siuo atveju - blyski porcelianine oda)...
Ka dar gero girdejot tame centre? ax.gif Kuo jie grindzia toki pasirinkima?
Atsakyti
Cia buvau arbatos gerimo ceremonijoj japonu kulturos centre Tsuru, Kaune. Nieko bendro neturi su jokia kosmetika. Vede centro ikureja Auguste J., jinai mokesi Japonijoj, labai kvalifikuotas asmuo toje srityje, vertejauja kaip japonu kalbos zinove. Siaip paklausiau apie kosmetika, nes mane grimavo.Ir pudravo su visai balta pudra. Pas mus taigi rusvos kazkiek pudros. Mums grazu rusva- joms balta. Mes seksualia vieta laikom prieki, jie- nugara... Buvom persirenge kimono. O apie ta japonu polinki balintis veida tai jau girdejau ne is pirmo asmens. Viena kosmetologe turi klienciu japoniu, kurios, kai buna Lietuvoj Kaune, tai pas ja ateina, tai irgi pasakojo, kad japones suzavetos baltomis musu odomis ir darosi balinancias proceduras. Sake, kad ju odos gelsvos ir storesnes. Tai as irgi taip pagalvojau, kad importuojant kosmetika is kokios nors salies dar reikia gerai apie ja pagalvot, ar vietiniams ji tiks, ar isvis bus populiari, ar vietiniams to reikia smile.gif Dar sake, kad ten zmones stengiasi pagarba kitiems rodyt labai didele ir dekinguma visame kame, labai bendruomeniski zmones. Mes tai labiau megstam individualizma ir kritikuot kitus... Ziureti i akis ir sypsotis kai matosi dantys- nemandagu... Labai skirtinga kultura, likau suzaveta ju bendravimo stilium ir tradicijom.
Dar pasakojo drauges vyras, kuris dirba turizmo agenturoj vairuotoju, kad japonu turistu grupes nelabai domisi ir fotografuoja architektura, juos labiau domina gamta, vabaliukai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 29 lapkričio 2009 - 12:20
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 29, 12:02)
Cia buvau arbatos gerimo ceremonijoj japonu kulturos centre Tsuru, Kaune. Nieko bendro neturi su jokia kosmetika. Vede centro ikureja Auguste J., jinai mokesi Japonijoj, labai kvalifikuotas asmuo toje srityje, vertejauja kaip japonu kalbos zinove. Siaip paklausiau apie kosmetika, nes mane grimavo.Ir pudravo su visai balta pudra. Pas mus taigi rusvos kazkiek pudros. Mums grazu rusva- joms balta. Mes seksualia vieta laikom prieki, jie- nugara...  Buvom persirenge kimono. O apie ta japonu polinki balintis veida tai jau girdejau ne is pirmo asmens. Viena kosmetologe turi klienciu japoniu, kurios, kai buna Lietuvoj Kaune, tai pas ja ateina, tai irgi pasakojo, kad japones suzavetos baltomis musu odomis ir darosi balinancias proceduras. Sake, kad ju odos gelsvos ir storesnes. Tai as irgi taip pagalvojau, kad importuojant kosmetika is kokios nors salies dar reikia gerai apie ja pagalvot, ar vietiniams ji tiks, ar isvis bus populiari, ar vietiniams to reikia smile.gif Dar sake, kad ten zmones stengiasi pagarba kitiems rodyt labai didele ir dekinguma visame kame, labai bendruomeniski zmones. Mes tai labiau megstam individualizma ir kritikuot kitus... Ziureti i akis ir sypsotis kai matosi dantys- nemandagu... Labai skirtinga kultura,  likau suzaveta ju bendravimo stilium ir tradicijom.
Dar pasakojo drauges vyras, kuris dirba turizmo agenturoj vairuotoju, kad japonu turistu grupes nelabai domisi ir fotografuoja architektura, juos labiau domina gamta, vabaliukai...

labai idomu bigsmile.gif . Smagu, kad turejai silta fantastiska vakara netradicinej aplinkoj ax.gif
Atsakyti
Ir dar kartu buvo mano labai geri draugai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif turiu toki klausimeli, gal kuri zinos blush2.gif tika perskaiciau, kad norint dirbt anglijoj, ten skirstomi 3 lygiai doh.gif gal zinot pagal ka jie skirsto tuos lygius? ir kaip juos igauti? 4u.gif kaip jie paskirstytu tuos lygius jei mokslai baigti lietuvoje? g.gif ar isvis jokiam nepriskirtu ir tuos lygius galima igauti tik mokantis anglijoje? blush2.gif tikiuosi suprasit ko klausiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijyte @ 2009 12 03, 11:39)
Sveikos  4u.gif  turiu toki klausimeli, gal kuri zinos  blush2.gif  tika perskaiciau, kad norint dirbt anglijoj, ten skirstomi 3 lygiai  doh.gif  gal zinot pagal ka jie skirsto tuos lygius? ir kaip juos igauti?  4u.gif  kaip jie paskirstytu tuos lygius jei mokslai baigti lietuvoje?  g.gif  ar isvis jokiam nepriskirtu ir tuos lygius galima igauti tik mokantis anglijoje?  blush2.gif  tikiuosi suprasit ko klausiu  doh.gif  doh.gif

nesu girdejus apie jokius lygius g.gif , nors neparasei kokioj konkreciai srity.. Jei kosmetologe, tai kiek zinau nieko ypatingo nereikia - susirandi darba, moki mokescius, o klientems manau giliai dzin kokie tie tavo lygiai.. (bet cia tik mano nuomone ka as girdejau, nesiremiant jokiom tiksliom ziniom blush2.gif )
Bet kokiu atveju, jei jau planuoji vaziuot - tai greitai viska vietoj ir suzinosi ax.gif
O jau zinai kur dirbsi? Labai butu idomu isgirst kaip vyko darbo paieskos bunant LT... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 03 gruodžio 2009 - 15:02
QUOTE(aurelijyte @ 2009 12 03, 12:39)
Sveikos  4u.gif  turiu toki klausimeli, gal kuri zinos  blush2.gif  tika perskaiciau, kad norint dirbt anglijoj, ten skirstomi 3 lygiai  doh.gif  gal zinot pagal ka jie skirsto tuos lygius? ir kaip juos igauti?  4u.gif  kaip jie paskirstytu tuos lygius jei mokslai baigti lietuvoje?  g.gif  ar isvis jokiam nepriskirtu ir tuos lygius galima igauti tik mokantis anglijoje?  blush2.gif  tikiuosi suprasit ko klausiu  doh.gif  doh.gif

Paklausk lotta apie tuos lygius, jinai sitoj temoj rasinejo siek tiek. Jinai Anglijoj dirba. bet, atrodo, Anglijoj ir baigus mokslus. Tiksliau pasakys ji pati.
Gal tie lygiai susije su CIDESCO?
Mano viena pazistama apie 50 metu, siemet Londone isidarbino ir dirba sau patenkinta. Baigus tik Feminos bonos kosmetikiu kursus.

Kaip tau mokslai sekas? Ar labai sunku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 03 gruodžio 2009 - 17:23
Uoj ne man iki darbo toloka 4u.gif mokausi dar tik smile.gif
mokslai nervuoja, nes jau ipusejo o specialybinio dar nieko nemoko doh.gif tai stengiuosi eit i seminarus g.gif
o del tu lygiu tai siandien perkskaiciau skelbime, kad moteriske iesko darbo anglijoj ir pagal angliskus standartus ji turi visus 3 lygius g.gif tai issigandau kas cia per lygiai, nes apie tai nieko nzn, o ruosiuosi po mokslu vaziuoti i uzsieni, tai kad jau iskart zinociau kas kaip blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelijyte: 03 gruodžio 2009 - 23:42
Yra tokia tarptautine cidesco organizacija, kur, jeigu atitinki reikalavimus, islaikai egzaminus duoda ten kazkoki atitikima. Bet Lietuva neistojus i ta draugija. Latvija istojus. As irgi bandziau dometis kazkada. Turbut cia apie tai. Paziurek internete.

Tai tavo mokslai turbut daugiau orentuoti i medicininio issilavinimo turejima smile.gif Ka gi, ir tas labai neblogai. Dar primokys specialybes smile.gif

Kaip tau su tuo konkursu baiges, kur balsuot prasei? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 03 gruodžio 2009 - 23:46