Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologių, kosmetikių temelė

QUOTE(susidomejus @ 2010 03 31, 18:35)
o vadoveliais naudotis negalima? Juk yra Beloglavkienes, Vasiliauskienes 1,2 d. vadoveliai, dar uzsienietisku visokiu kosmetologams skirtu g.gif

O nurode kokius nors saltinius?

nemanau, juk is tu keliu normalesniu vadoveliu mokomasi. Kokia nauda nurasinet citatas is vadoveliu? Manau cia svarbiau butent ka sugebesi surast, kaip pateiksi.. smile.gif

na net idomu pasidare.. pabandysiu ir as paziuret ka nors idomaus/naujo ta tema.. lotuliukas.gif
Atsakyti
galima parasyt apie hidrogelines daugkartinio naudojimo kaukes, kuras isrado Maskvos mokslininkai, jas pristate tam ODA seminare. Yra Maskvoj toks grozio institutas, moksline vadove kalbejo ir demonstravo. www.maskaafina.ru
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 31, 19:33)
galima parasyt apie hidrogelines daugkartinio naudojimo kaukes, kuras isrado Maskvos mokslininkai, jas pristate tam ODA seminare. Yra Maskvoj toks grozio institutas, moksline vadove kalbejo ir demonstravo. www.maskaafina.ru

blink.gif blink.gif blink.gif
cia turbut turi omeny tas, kur uzsideda tokie "akinukai" uzpildyti geliu?
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2010 03 31, 19:45)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
cia turbut turi omeny tas, kur uzsideda tokie "akinukai" uzpildyti geliu?

ne akinukai, o visa kauke uzsideda ant veido kaip tokia stangri zele-guma, joje yra medziagos, kurios turi pereit i oda, kauke labai glaudziai priglunda prie odos, yra geras kontaktas ir skverbiasi joje esancios medziagos, paskui kauke nuimama, nuplaunama vandeniu ir atiduodama klientui, jis gali ja dar naudoti kokius 5 kartus, reikia namuose laikyti saldytuve. Tu kaukiu yra gal 15 rusiu, priklausomai nuo to, kokios medziagos yra kaukese, kokio efekto norima. Lietuvoj dar nera, bet bus, vienos kaina apie 50 lt berods, jeigu mes nesuklydom is rusisku pinigu perskaiciuodamos. Paziurekit tam ju puslapy, ten daugiau prirasyta visko. Tik proceduros kaina su ja tikrai bus n litu... Bet ji nevienkartine g.gif... Kai demonstravo, tai jas dejo po cheminio pylingo.
Po to seminaro dar iki siol esu apakus, kokie moksliniai tyrinejimai daromi ir kokie yra pasiekimai norint sustabdyti odos senejima ir sprendziant jos problemas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 01 balandžio 2010 - 12:56
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 01, 12:54)
ne akinukai, o visa kauke uzsideda ant veido kaip tokia stangri zele-guma, joje yra medziagos, kurios turi pereit i oda, kauke labai glaudziai priglunda prie odos, yra geras kontaktas ir skverbiasi joje esancios medziagos, paskui kauke nuimama, nuplaunama vandeniu ir atiduodama klientui, jis gali ja dar naudoti kokius 5 kartus, reikia namuose laikyti saldytuve. Tu kaukiu yra gal 15 rusiu, priklausomai nuo to, kokios medziagos yra kaukese, kokio efekto norima. Lietuvoj dar nera, bet bus, vienos kaina apie 50 lt berods, jeigu mes nesuklydom is rusisku pinigu perskaiciuodamos. Paziurekit tam ju puslapy, ten daugiau prirasyta visko. Tik proceduros kaina su ja tikrai bus n litu... Bet ji nevienkartine g.gif... Kai demonstravo, tai jas dejo po cheminio pylingo.
Po to seminaro dar iki siol esu apakus, kokie moksliniai tyrinejimai daromi ir kokie yra pasiekimai norint sustabdyti odos senejima ir sprendziant jos problemas.

taip, tas ir turejau omeny. Turiu viena pavyzdi skirta AKIMS, tai ten tokie kaip akinukai is zele uzsideda.
Reikes pasidomet, nes iki siol man tai neatrode labai patikima. Jau vien tai, kad kauke visa laika rysyje su isore, tas "plovimas" irgi neskamba labai viliojanciai.. g.gif Bet gal cia kokia kosmetologijos bomba, apie kuria LT dar per mazai ziniu.. ax.gif ... bet nesistebek, kad as taip skeptiskai vertinu, as tokia jau esu, kad man visame kame reikia rasti labai stiprius argumentus, kad patikeciau biggrin.gif .. gal per daug zinau apie seminaru marketinga ir visokius "sales" niuansus blush2.gif

Ko tai energijos trukumas man si pavasari jauciasi... blush2.gif Jau jauciu, kad darausi irzli.. turbut rimtai reikia atostogu.. verysad.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2010 04 01, 13:45)
taip, tas ir turejau omeny. Turiu viena pavyzdi skirta AKIMS, tai ten tokie kaip akinukai is zele uzsideda.
Reikes pasidomet, nes iki siol man tai neatrode labai patikima. Jau vien tai, kad kauke visa laika rysyje su isore, tas "plovimas" irgi neskamba labai viliojanciai..  g.gif  Bet gal cia kokia kosmetologijos bomba, apie kuria LT dar per mazai ziniu.. ax.gif ... bet nesistebek, kad as taip skeptiskai vertinu, as tokia jau esu, kad man visame kame reikia rasti labai stiprius argumentus, kad patikeciau biggrin.gif .. gal per daug zinau apie seminaru marketinga ir visokius "sales" niuansus blush2.gif

Ko tai energijos trukumas man si pavasari jauciasi...  blush2.gif  Jau jauciu, kad darausi irzli.. turbut rimtai reikia atostogu.. verysad.gif ....

kad ten viska demonstravo ir teorine dali pasakoji pati mokslininke, nereikejo jai jokiu rastu, viska pasakojo, matosi, kad labai gerai viska ismano. Ne vadybininke kokia. Labai padare dideli ispudi. Supratau, kad labai rimti auksto lygio moksliniai tyrimai daromi pries sukuriant ir isleidziant koki nors produkta. Matai, esu kazkiek ir chemike.

Taip, ir man verkiant reikejo atostogu po tokio didelio darbo kruvio. Stai, pasidovanojau sau tris dieneles Druskininkuose ir viskas visai kitaip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Su paukščiais ir saulės gerąją šviesa, Su spindinčia krikštolo ryto rasa. Su pirmu šalpusnio kukliu žiedeliu, Su pačiu gražiausiu margučiu! Su Velykom!

user posted image

PS. Konferencijoj pristate knyga "Vartotoju sveikata. Kosmetika". Autoriai: Danguole Gorobeciene, Regina Burbiene, Erikas Maciunas, Ingrida Zurlyte. Knyga skirta kosmetikos paslaugu tiekejams ir paslaugu vartotojams. Isleista Vilniuje 2009 m.
Atsakyti
Susidomejus!!!!! g.gif Geras lotuliukas.gif ... kaip idomu, ejau cia su TOKIU PACIU atviruku -issiuntinejau ji draugams, galvoju reikia ir cia koleges pasveikint ir - ziuriu, tu toki pati cia idejai.. Telepatija? blink.gif

Su sventem, mielosios.. Siltu, jaukiu, smagiu Jums sv.Velyku.. wub.gif
Atsakyti
Naaa, ziurinejau paveiksliukus nete su Velykom ir issirinkau sita, tiesiog smile.gif O gal telepatija user posted image
Atsakyti
Su praejusiom SV.vELYKOM visas 4u.gif
tai ne saltiniu nieks nenurode, tik tai negali buti reklamine firmu medziaga, negali buti zurnalu medziaga, forumu, ar panasiu bendro naudojimu puslapiu smile.gif viskas kas rasoma turi buti remtasi moksliniais tyrimais, medicina.. ir rasyti bendrai apie visas kaukes o ne apie viena kaukiu rusi... zodziu... kankinuosi vis dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijyte @ 2010 04 11, 22:46)
Su praejusiom SV.vELYKOM visas  4u.gif
tai ne saltiniu nieks nenurode, tik tai negali buti reklamine firmu medziaga, negali buti zurnalu medziaga, forumu, ar panasiu bendro naudojimu puslapiu smile.gif viskas kas rasoma turi buti remtasi moksliniais tyrimais, medicina.. ir rasyti bendrai apie visas kaukes o ne apie viena kaukiu rusi... zodziu... kankinuosi vis dar  lotuliukas.gif

tai netinka ta AFINA kauke i tavo darbeli? Man jinai pasirode labai idomi. Afina ir sukurta rusu mokslininku. O is kur cia apie ja moksliniu straipsniu gausi? Niekas tokiu dalyku neduoda. Turiu toki viena, bet ne apie kaukes, vos dave doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 11 balandžio 2010 - 22:12
Sveikos, kada bus geras oras?
Kaip sekas? rolleyes.gif

QUOTE(Dusele @ 2010 04 01, 14:45)
gal per daug zinau apie seminaru marketinga [/color] ir visokius "sales" niuansus blush2.gif

Gal galetum placiau apie tuos marketingo ir sales niuansus? blush2.gif kad pajusciau kai jau kabina makaronus ax.gif
Atsakyti