Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

sveikutes,na kad nakti sunku ant kito sono apsiversti tai tikrai 4u.gif koju raumenis paskauda retkarciais ir pilva paskauda jau kai spardosi ir ramsto, nes kai paskutini karta buvau pas daktare ir klausesi sirdies toniuku tai sake, kad mazasis museika pilvelyje gyvena biggrin.gif nestuke.gif jau noretusi, kad kuo greiciau ateitu ta diena ax.gif
Atsakyti
Meslungis tai ir man kojytes nakti traukdavo, bet pries koki menesi, o db tai tiesiogine prasme puskuoju lotuliukas.gif jau miegot kaip nepatogu doh.gif o i tualeta kaip daznai einu, man net pasivaikscioti nereikia niekur eit, as ir taip kelis kilometrus isuku iki tualeto ir atgal per diena ir nakti vaiksciodama.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nom @ 2009 09 18, 16:01)
Labai keista,kad tik dabar iseini dekretiniu atostogu,man gimdymo data Spalio 28,o isejau i dekretines rugpjucio 20 diena...Kai tik suejo 30 savaiteliu.Cia gal nebent pati labai nori dirbt..

aaa....matau,tu gi ne LT.Uzjauciu,sunku su pilveliu i darba vaiksciot.
Tikiuosi jau isleis

Tai va ,kad mums nuo tos datos kaip iseini skaiciuojasi 9 men ir turi i darba grist,,,taigi tempiu vis ,kad po to ilgiau su lelium pabuciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2009 09 18, 15:36)
Meslungis tai ir man kojytes nakti traukdavo, bet pries koki menesi, o db tai tiesiogine prasme puskuoju  lotuliukas.gif jau miegot kaip nepatogu  doh.gif  o i tualeta kaip daznai einu, man net pasivaikscioti nereikia niekur eit, as ir taip kelis kilometrus isuku iki tualeto ir atgal per diena ir nakti vaiksciodama..  lotuliukas.gif

o man dabar tinsta kojos, sunku net issedet visa diena, ir miegot jau sunku doh.gif
ex, greiciau ta diena ateitu wub.gif blush2.gif
Atsakyti
As kazkaip neturiu problemu del tinimo,bent koju...O va ranku pirstai buna ,kad istinsta,ziurek eidama i miesta zieda uzsidejau o jau mieste turiu nusiimt,nes spaudzia. doh.gif
As jau siandien susidejau lagamina i ligonine,galvoju lai stovi,juk niekad negali zinot kada prireiks.
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 09 14, 18:40)
Registruojuos ir aš naujoje temoje  4u.gif
Man pilvo neberia, bet vakarais užeina niežtėjimas nors pasiusk doh.gif Vis nejučia pasikasau, tai aplink bambą toks raudonas ratilas nukasytas šviečia  biggrin.gif
Visą savaitgalį kaime praleidau pas močiutę, tai slyvmedžius ir kriaušmedžius gerokai apskabiau  rolleyes.gif

Pilvuka man labiau bere kai buvo karsciai, matyt nuo prakaito gal, o dabar jau nebe, tik va su niezejimu tai kosmaras ir ypatingai vakarais doh.gif Mama sako, cia turbut pilvukas tempiasi, nes mums visai nedaug liko mirksiukas.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 09 19, 22:09)
As kazkaip neturiu problemu del tinimo,bent koju...O va ranku pirstai buna ,kad istinsta,ziurek eidama i miesta zieda uzsidejau o jau mieste turiu nusiimt,nes spaudzia. doh.gif
As jau siandien susidejau lagamina i ligonine,galvoju lai stovi,juk niekad negali zinot kada prireiks.

Su kojom ir as problemu neturiu thu thu thu, o ranku pirstai dazniausiai tinsta nuo karscio bent jau man, tada tikrai ir vestuvinis ziedas nesmagus pasidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Manes tinimas kol kas nekamuoja... drauges sako, kad del to, jog laukiuosi berniuko, bet as kazkaip nelinkusi tiketi tokiom kalbom smile.gif
Apie ligonine jau pradedu galvoti, bet pasiruosimo dar nera jokio... tik nusiperku ka manau reikalinga, matyt, paciai sunku realiai suvokti, kad tuoj TIKRAI teks gimdyti rolleyes.gif na, nieko suvoksiu, kai prasides saremiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Man naktį kiekvieną kartą verčiantis ant kito šono tenka keltis ir eit į tualetą doh.gif Nes, kai tik atsigulu ant nugaros, iškart šlapimo puslę užspaudžia
Atsakyti
Tikrai taip mergaites kas cia mums ir beliko doh.gif be galo laukiu bet ir bijotis pradedu.Susipirke jau beveik viska pradziai turim,tik vonytes dar ne,,
O man ta pilvuka jauciu ir nuo prakaito isberia,nes dazniausiai po darbo,o ten susylu,dar baltiniai bruzinasi i pilvuka..
Atsakyti
as jau ir pradejau daiktelius i ligonine detis, nezinai kada cia viskas gali prasidet lotuliukas.gif
na man ranku pirstai siek tiek patino pries kokius 3men, bet zieda dar galiu nesiot, sunkiau su kojom doh.gif
as kai pagalvoju, biski baisu pasidaro, bet tuo paciu ir laukiu nesulaukiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laukiu labai as tos dienos jau 4u.gif vis sunkiau vaikscioti, jauciasi kad leliukui tikrai mazai vietos, nes ramsto visur smile.gif o kaip jums naktims, ar labai kankina nemiga?prasibundu ir visai nebeuzmiegu jau paskui verysad.gif
as jau daiktelius susidejau i ligonine pries dvi savaites kazkur, nes daktare sake, kad galiu ir anksciau pasigimdyti, kai dare paskutine echo smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos! 4u.gif
Savaitgalį pasivažinėjom su vyru per gimines ir draugus, pusę Lietuvos aplėkėm, tai dabar taip gera namo sugrįžt ax.gif Sakiau jau reikės stabdyt tuos lakstymus, nes pasivargsta greitai doh.gif O valgyt turbūt nežinia kada normaliai norėsis, visi seneliai ir močiutės kaip visad persistengė bešerdamos lyg paršiukus biggrin.gif
O mes kol kas neturim nei lovelės nusipirkę, nei vežimuko, nei vonelės doh.gif Tik apsižiūrėję maždaug orientacijai...bet jau matyt reikės įsigyt, ne tiek daug ir beliko. Ir į ligoninę kol kas nesusiruošus dar, reiks jau irgi bėgt pirkt pampersiukų, visokių higienos prekių, išsiskalbt visus seserų atiduotus drabužiukus ax.gif Šiandien darė echoskopiją, tai manoji dukrytė sveria jau 1678 g bigsmile.gif, atitinka 33 savaičių išsivystymą ir gražiai žemyn galvute apsivertusi bigsmile.gif Vyras dar bandė įžiūrėti, kad gal vyriški kokie atributai užaugo, bet gydytoja ekrane aiškiai parodė putytę, tuo kalba ir buvo baigta tongue.gif biggrin.gif
O kaip pas Jus pilvukai, strijos nevagoja? Manasis tai toks įsitempęs, kraujagyslės visos šviečia, atrodo lyg sutrūkinėt gali kiekvieną akimirką... unsure.gif
Tinti kol kas netinstu, nei kojos, nei rankos g.gif
Atsakyti